E-sport maskiner til foreninger, SFO'er, klubber og skoler

Sidst opdateret: 23-02-2024 13:16:05
Oprettet: 10-08-2018

 

backup titel
 

 

 

E-sport maskiner til foreninger, SFO'er, klubber og skoler

Hvis du er en, blandt mange, af forskellige typer foreninger der gerne vil kunne tilbyde din målgruppe et område hvor de kan dyrke E-sport, så er du kommet til det rette sted. Uanset hvilken målgruppe du arbejder med og hvilken type tilbud du fører så er der en del ting at tage højde for når du skal købe maskiner ind for at tilbyde E-sport.

Hos Føniks Computer går vi højt op i at vejlede vores kunder specifikt til deres behov og bestræber os altid på at de ender med det perfekte produkt. Hvis du har spørgsmål angående hvilken typer maskiner og udstyr du skal bruge til dit E-sport tilbud er du altid velkommen til at skrive til vores kundeservice på mail kontakt@fcomputer.dk, eller ringe til os på 70606064.

Når det handler om indkøb af maskiner til E-sport, er det heldigvis ikke nødvendigt at smide 10.000,- kr. eller mere efter hvert enkelt system. Stort set alle de populære E-sport titler, såsom Counter-Strike eller League of Legends, kræver ikke utroligt meget af en computer og kan med lidt justeringer i indstillingerne sagtens opnå 60 FPS på selv de billigere maskiner. Det kan med andre ord, sagtens lade sig gøre at finde E- sports dygtige maskiner selvom man måske er på et lidt stramt budget.


gaming bundles

Den nemme løsning

Specielt til jer der arbejder med børn og unge, som starter projektet helt fra bunden og kører måske med et stramt budget, har vi den perfekte løsning.

Vores Gaming Starter bundle Gaming Starter bundle kommer komplet med skærm, mus, tastatur, headset, mussemåtte og en maskine der uden problemer kan køre de populære E-sport titler til børnenes tilfredshed.
Alt dette får du til en ganske lav pris. Det medfølgende udstyr hører ikke til det bedste eller dyreste på markedet, så det er heller ikke så dyrt at udskifte, hvilket kan være en fordel for jer der arbejder med børn og unge hvor sådan noget udstyr godt kan være sårbart og i farezonen for at gå i stykker.

Også vores All-Inclusive Gaming Bundle indeholder alt hvad du skal bruge for at opsætte en gamerstation.
Sammenlignet med vores Gaming Starter Bundle får du her en bedre maskine, bedre skærm, bedre udstyr og også en gamerstol.
Det er klart at prisen dermed er lidt højere, men hvis du står og mangler samtlige komponenter til en gaming station er dette et ganske fornuftigt bud på en god og nem løsning.


færdigsamlede computere

Enkelte systemer

Hvis din organisation leder efter at indkøbe enkelte computere til jeres E-sport tilbud har vi også gode forslag hertil.
I Føniks Computer har vi to særlige serier af færdigsamlede computere som er målrettet specifikt til gaming.

Den ene er vores færdigsamlede gamer pc'er som kommer uden Windows, så du kan benytte dig af et styresystem du allerede ejer.
Hvis du eksempelvis er en organisation der har fået en god mængderabat på Windows licenser kan du jo med fordel spare penge ved at købe maskiner uden.
I denne serie af færdigsamlede stationære gamer computere anbefaler vi to forskellige modeller, afhængigt af dit budget.

Vores Ryzen baserede færdigsamlede gamer computer ligger langt nede i pris og ville være et glimrende bud til jer der arbejder med et lidt stramt budget.
Vi har testet maskinen i en lang række populære E-sport titler og den må siges at yde ganske glimrende.

Hvis i arbejder med et lidt højere budget kan vi varmt anbefale vores Intel baserede færdigsamlede gamer computer. Med denne maskine er du garanteret et system der sagtens kan holde i flere år og som yder super flot i alle populære E-sport titler samtidig med at den er godt i stand til at køre nyere spiltitler som er krævende af dit system.

Som nævnt før komme begge disse maskiner uden en Windows installation.
Hvis du ønsker en færdigbygget maskine med Windows installeret og klar, så skal vi over til vores anden kategori af vores færdigsamlede gamer stationære, nemlig vores Føniks Exclusive Gamer serie.

I samtlige af vores Exclusive maskiner har vi gjort alt klar fra starten, så stort set det eneste i skal gøre når i modtager maskinen er at sætte systemet i stikkontakten og så er i ellers klar til at køre.
Blandt vores Exclusive maskiner er der 2 vi gerne vil fremhæve til institutioner, SFO’er skoler, Klubber mm. der skal købe ind for at starte et E-sport tilbud.

Banshee II

Denne lækre maskine er bygget med hardware i topkvalitet, og klarer uden problemer samtlige populære E-sport titler.
Maskinen er samtidig i en prisklasse der er til at forstå, og burde være et godt bud til dem der er på et lidt stramt budget men samtidig gerne vil sikre sig en maskine der holder i nogle år og kører fuldstændig strømlinet.

Banshee III

Hos Føniks Computer vil vi næsten betragte denne maskine som den ”klassiske” E-sport maskine.
Rigeligt med muskler og hestekræfter til at køre alle populære E-sport titler og samtidig have masser at give af.
Med en sådan maskine er du garanteret stabil ydelse i flere år.


skærme

Skærme

Til en E-sport opsætning kræver det jo naturligvis ikke kun en computer men også en skærm.
Hos Føniks Computer har vi et par gode forslag til hvilke typer skærme du, som organisation kan kigge efter.
Generelle regler om computer skærme til E-sport er, at de skal have lav responstid på 1ms, max 5ms. Høj opdateringshastighed på minimum 60Hz men gerne 144Hz.
Og en opløsning på minimum 1920x1080 Fuld HD. Det er især vigtigt at have høj opdateringshastighed i de populære E-sport titler såsom Overwatch og Counter-Strike hvor der konstant er hæsblæsende action.
Opløsningen behøves slet ikke at komme over Fuld HD når maskinerne er beregnet til E-sport, en højere opløsning er både fordyrende for din opsætning og giver ikke den store værdi til spil hvor skærmen alligevel næsten aldrig står stille.

Selvom om man er på et lidt stramt budget kan det sagtens lade sig gøre at få en solid gamer skærm til E-sport, hvilket bliver bevist af lækre BenQ Zowie skærm. Et super solidt produkt, der yder flot på alle de vigtige parametre – 1ms, 144Hz, og Fuld HD til en fabelagtig pris.
BenQ Zowie er kendt for at fabrikere kvalitetsskærme specifikt til E-sport brug, hvilket virkelig kommer til udtryk i dette produkt.

Skulle man alligevel have behov for lidt ekstra, kan det være i skulle kigge på en Acer Predator skærm.
Her får du også en 1ms, men hele 188Hz opdateringshastighed, Fuld HD og den innovative G-SYNC teknologi der giver super stabile billeder når det går stærkt på skærmen.
En fantastisk skærm til E-sport og perfekt til jer der arbejder med et lidt højere budget.


udstyr

Udstyr

For at kunne spille E-sport på de nye maskiner er i selvfølgelig nød til også at have det nødvendige udstyr – nemlig, mus, tastatur og headset.
I vores Gaming Starter Bundle finder du en løsning der har hele pakken, så hvis i tænker i at købe maskine og skærm separat, men stadig gerne vil have en pakkeløsning på udstyr, kan i se vores Deltaco 4-in-1 Gaming Gear Kit lige her.

Udstyret på en gaming station er ofte det der står i højest risiko for at blive udskiftet, og derfor anbefaler vi heller ikke at I som organisation investerer i det dyreste og bedste udstyr til jeres E-sport tilbud.

Vi kan til gengæld stærkt anbefale denne mus og tastatur kombi løsning fra Cooler Master, Devastator 3.
Sættet her en lidt højere prisklasse end det tidligere og du får intet headset med.
Til gengæld får du et tastatur og en mus i højere kvalitet, hvilket bestemt kan give en bedre E-sport oplevelse og prisklassen er stadig et sted hvor det ikke gør alt for ondt hvis det skal udskiftes.

Skulle I alligevel være mest besluttede på at bruge lidt ekstra penge og give jeres brugere noget ordentligt udstyr vil vi gerne anbefale 3 stykker udstyr der ikke er alt for dyrt, men til gengæld leverer super godt på kvalitet.

Mus - SteelSeries
Tastatur - Corsair
Headset - Deltaco

Disse 3 stykker udstyr leverer super godt på kvalitet og ydeevne til deres pris og vil med garanti forhøje E-sport oplevelsen blandt jeres målgruppe.

Til slut

Hos Føniks Computer bestræber vi os på altid at hjælpe vores kunder med at finde de helt rigtige produkter til deres behov.
Vi håber at i med denne blog er blevet bedre oplyst om hvilke produkter der kunne være gode til institutioner og organisationer der gerne vil give et tilbud om dyrkning af E-sport.
Skulle i stadig have brug for hjælp er i naturligvis altid mere end velkomne til at skrive til os på kontakt@fcomputer.dk, ringe på 70606064 eller komme ned i en af vores fysiske butikker, og så er vi naturligvis klar til en god snak om hvordan vi bedst kan hjælpe jer.

God sommer og god gaming!