Føniks Computer A/S har solgt computere og elektronikprodukter siden september 1997. Føniks er en anerkendt webshop, med tilhørende lager og eget værksted til service og produktion af vores egne stationære PC'er. Vi har et af landets absolut største udvalg af hardware, software, computere og forbrugerelektronik - så du kan være sikker på, at hos Føniks Computer kan du finde det, du går og mangler. Hvis du imod forventning ikke er tilfreds med dit køb, så tilbyder vi tre ugers returret online. Check varesortimentet hos Føniks Computer og slå dig løs.

Resultater:
Resultater: 86


loader

Føniks Computer

Føniks Computer A/S startede sit liv og sprang ud af asken tilbage i 1997. Herefter er firmaet vokset, indtil vi er blevet en af sværvægterne i vores branche. Branchen er IT og elektronik, så hvis du mangler hardware eller software, en ny computer eller tilbehør dertil, fjernsyn eller GPS – altså, vi kan nærmest blive ved med at nævne sortimentet for evigt, men vi har virkelig meget at byde på! For os handler det om, at have det produkt du går og mangler. Så snart det er tilfældet, skal vi nok finde ud af noget.

Hos Føniks Computer har vi et kæmpe udvalg af hardware og software. Om du er garvet i computerverdenen, eller føler dig som en nybegynder, så har vi rådgivningen til dig, og produkterne du skal bruge. Om du sidder foran skærmen på kontoret hele dagen, er en hardcore gamer eller bare hygger med PC’en derhjemme i ny og næ, så har Føniks det, du går og mangler.

Føniks – en verden af PC’er

Det er ikke for sjov at ordet computer indgår i Føniks Computer. En stor del af vores varesortiment består især af computere, og vi har en regulær verden af dem, så der er en PC til dig, lige meget hvad det er, du går og mangler.

Vi har et udsøgt udvalg af bærbare computere, der er så stort, at det kan virke helt kontinentalt. Alle de mest populære producenter hører hjemme ved Føniksfamilien, og på samme måde har vi også sørget for, at der er en bærbar PC, der kan finde et hjem ved hvem som helst, der måtte have et behov for en.

Skal du bruge en gaming bærbar? Lenovo Legion gamer bærbare er utroligt hotte lige nu, og vi sælger gladelig til dig fra vores brede sortiment. ASUS har også i deres TUF og ROG serier nogle stærke gaming laptops, der helt sikkert kan give dig ild under vingerne. Derudover er der også mange andre muligheder for gamer bærbare hos Føniks Computer – det handler bare om, at kigge dig lidt omkring ved de forskellige populære producenter.

Sidder du derimod og mangler en arbejdsbærbar, der er perfekt til erhverv, eller hvis du skal have arbejde fra hånden, når du er på farten, så tilbyder vi ligeledes gerne laptops af denne art. Lenovo har med deres ThinkPad serie skabt de ultimative bærbare til arbejdspladsen. De vejer nærmest ingenting, har hardware der kan køre alle de programmer, du måtte have behov for og så er de utroligt hårdføre. Ellers er der også mulighed for at kigge på bærbare serier som Acer Aspire eller ASUS ZenBook, der ligeledes er perfekte til arbejde og underholdning.

Føniks Gaming

Selvom en gaming laptop efterhånden kan meget, så er du som gamer bare det mere monstrøs, når du sidder ved en gamer stationær. Det er vi udmærket godt klar over hos Føniks Computer, og derfor har vi sendt vores nørder i værkstedet. Her har de skruet og drejet, samlet og testet, indtil de er kommet fra til vores egne stationære computere. Dette er perfekt for dig, der er en uovertruffen gamer.

Som fra en guddommelig smedje tilhørende det antikke Grækenland tilbyder vi fra Føniks Computer maskiner, der er noget ud over det sædvanlige. Med en Føniks færdigsamlet PC ved hånden behøver du ikke overveje de andre gaming desktops på markedet. Vores eksperter ved i den grad godt, hvad det er, populationen af gamere har behov for. Det betyder også, at de ikke fylder din nye gaming PC med alt muligt skrammel, der reelt ikke gør andet end at presse prisen op. I stedet nøjes vi med at svinge hammeren og smede et toptunet produkt, der alt efter prisklasse giver dig lige den gaming PC, du altid har drømt om.

Hvis du synes, at hele dit gaming setup trænger til en ordentlig omgang, eller at du bare slet ikke har et til at starte med, så sælger vi også Føniks gaming bundles. Disse gaming bundles er ideelle, hvis du skal til at starte dit gaming eventyr som helt nyklækket gamer, eller hvis du ikke har meget andet end en computer, og egentlig gerne vil ordentligt i gang med en ny gaming PC. Vores gaming bundles inkluderer som minimum en Føniks færdigsamlet PC, et lækkert gaming tastatur, en krystalklar skærm toptunet til opgaven, en hurtig mus til at finde dine fjender og et headset der sørger for optimal lydkvalitet.

Tilbehør du brænder for at se

Med vores store udvalg af bærbare og stationære til både gaming, erhverv og hjemmet er der ikke noget at sige til, at vi hos Føniks Computer også sælger stride strømme af tilbehør til skarpe priser. En computer er trods alt sjældent bare en computer – vi ved udmærket, at du har brug for et væld af andet hardware, for at din oplevelse bliver fortrinlig.

Uanset om du har en let bærbar eller en hardcore Føniks færdigsamlet PC, så har du nok brug for en mus. En touchpad kan rede meget, men i længden er adgang til en mus bare uovertruffen, og på din stationær kan du ikke få meget fra hånden uden. Derfor tilbyder vi et stort udvalg af mus fra alle de mest populære producenter – alt fra en billig mus til togturen og op til avancerede produkter specificeret til gamers. Et godt headset kan ligeledes bruges til både din laptop og din desktop, og ofte også til din smartphone. Ønsker du lyd i højeste kvalitet, bør du helt klart anskaffe dig et fra vores sortiment. Vi sælger også tastaturer – både de standard membran og også mekaniske keyboards – samt musemåtter der får musen til at glide let og uden problemer hen over skærmen.

Hvis du er til byg selv PC, så kan du også kigge på vores konfigurerbare PC’er, hvor du selv får lov at vælge alle delene, og så sender vi det færdige produkt til dig. Ellers har vi et stort udvalg af grafikkort, CPU’er, blæsere, RAM og alt andet der skal bruges, når du vil bygge en computer selv. Det giver dig mulighed for at komme i gang med byg selv PC – alt du skal gøre er bare at bestille alle de dele, du vil have, så skal vi nok sørge for, at de når fragtfrit frem til dig, hvorefter du kan bygge din PC selv i ro og mag.

Føniks Computer – mere end du regner med

Det giver god mening, at du hos Føniks Computer hovedsageligt finder computere – vi gør os trods alt i hardware og software, og det ligger lidt i navnet. Alligevel sælger vi mere forskelligt, end du måske lige går og regner med. Vi sælger blandt andet hårde hvidevarer til hus og have, og på samme vis tilbyder vi også forskellige varer, som du med fordel kan bruge i husholdningen. Kontorartikler og endda legetøj kan du også finde hos Føniks Computer, og fotografiapparater, fjernsyn med mere er også på lager.

Så du skal bare tage dig et godt kig omkring på her på hjemmesiden. Hos Føniks har vi brandvarme tilbud og fantastiske ideer – og det er alt sammen tilgængeligt for dig. Det er bare at komme i gang med dit eventyr hos Føniks Computer. Med fri fragt bliver det næsten ikke nemmere for dig.