Her finder du vores sortiment af Nvidia GTX 1060 grafikkort. Er du på udkig efter et grafikkort til gaming eller almindeligt brug, er du kommet til det rette sted. Vi har grafikkort fra GTX 1060 serien i mange forskellige udgaver og varianter fra mange forskellige producenter. Du kan blandt andet vælge mellem flere forskellige mængder RAM, så du får lige det grafikkort, du ønsker. I vores udvalg kan du naturligvis finde GeForce GTX 1060 grafikkort fra en lang række af markedets bedste producenter, herunder ASUS, MSI, EVGA, Gigabyte, ZOTAC og Gainward. Tag et kig på udvalget herunder og brug evt. også vores filterfunktion, så du nemt kan finde den model, du ønsker. Er du i tvivl om, hvilket GTX 1060 grafikkort, der passer til dit setup, er du velkommen til at kontakte vores support. Vi sidder klar med hjælp og gode råd.

Resultater: 1
Resultater: 1


loader

NVIDIA GTX 1060 - Et grafikkort bygget til gaming

Er du på udkig efter en stationær computer, eller måske endda i gang med at samle din egen computer? Så er grafikkortet en af hovedingredienserne. Dette skyldes at grafikkortet har en stor indflydelse på, hvor godt computerspil kører på en PC og fordi de ofte udgør en væsentlig del af omkostningerne. Her ligger et GTX 1060 fra NVIDIA, lige imellem de to kompromisser, hurtig ydeevne og fornuftig pris.

Med GeForce 10 seriens lancering blev NVIDIA GTX 1060 udgivet specifikt med det formål at et grafikkort, i den lave ende af prisklasserne, skulle kunne køre de nyeste spil i de højeste settings. Selvom der er gået lidt tid siden NVIDIA GTX 1060 blev lanceret, så er dette stadig et af mest populære grafikkort på markedet, da prisen med tiden blot er faldet endnu mere.

Et grafikkort er en investering i sit gaming setup, så det er vigtigt at sætte sig ind i produktet før man køber. Erfaring og anmeldelser fra andre gamere og hardware anmeldere kan her være en stor hjælp. Læser man om NVIDIA GTX 1060 vil man hurtigt finde ud af at det er en stor favorit iblandt anmelderne. Implementeringen af Pascal teknologien i GeForce 10 serien, gav et kæmpe løft i grafikkortenes ydeevne ift. den tidligere GeForce 9 serie af grafikkort. Her drager GTX 1060 af NVIDIA også nytte af den nye Pascal teknologi, som i dag stadig er i stand til at give en flydende spiloplevelse i de nyeste spil på markedet.

Nogle af højdepunkterne i NVIDIA GTX 1060 grafikkortets specifikationer er:

  • Kerne clock rate på 1,5 GHz (1,8 med Boost)
  • 6GB DDR5 RAM
  • Mulighed for op til 8K opløsning
  • Op til 4 monitorer kan tilsluttes med DisplayPort eller HDMI
  • Understøtter DirectX 12 og OpenGL 4.5
  • Pascal Teknologi

Grafikkortet - Den vigtigste komponent i et gaming setup

Grafikkortet er helt essentielt, hvis du skal have det meste ud af gaming oplevelsen. Dette skyldes at grafikkortet, også kaldet GPU (kort for Graphical Processing Unit), er både muskelkraft og hjerne, når det kommer til 3D gengivelse. Grafikkortets unikke egenskab ligger i dets evne til parallel processering, evnen til at lave flere beregninger samtidigt.

3D grafik består af en enorm mængde matematiske beregninger af vektorer i det 3-dimensionelle rum. Skal computerspillet køre er det derfor vigtigt at disse udregnes hurtigt nok til at 3D gengivelsen føles flydende. Her kommer kerne clock raten ind i billedet. Denne er et udtryk for antallet af operationer/udregninger, som GPU’en kan udføre i sekundet. F.eks. kan en NVIDIA GTX 1060 med en kerne clock rate på 1,5 GHz udføre 1,5 milliarder operationer i sekundet.

Gaming i op til 8K opløsning med NVIDIA GTX 1060

Sammen med et mere flydende gameplay så har mange gamere i dag også fået øjnene op for oplevelsen af at game i en højere opløsning. Hvor det førhen var standarden at køre computerspil i Full HD, er de fleste efterhånden gået skridtet videre til 2K QHD og 4K UHD. I dag findes der endda et større udvalg af spil, der understøtter 8K UHD opløsning, hvis man skal opleve den ultimative skarphed i billedet.

GTX 1060 fra NVIDIA understøtter følgende opløsninger der benyttes i computerspil:

  • Full HD (1920 x 1080)
  • 2K QHD (2560 x 1440)
  • 4K UHD (3840 x 2160)
  • 8K UHD (7680 x 4320)

Med et NVIDIA GTX 1060 har du mulighed for at udnytte NVIDIA G-Sync

Et NVIDIA GTX 1060 grafikkort giver dig også mulighed for at udnytte NVIDIA’s moderne G-Sync teknologi. G-Sync gør det muligt at synkronisere dit GTX 1060 med din computerskærms refresh rate. Teknologien kaldes adaptiv synkronisering og eliminerer det irriterende skærm-fænomen ”screen tear”, hvor skærmen viser to forskudte billeder.

Teknologien beror på at dit NVIDIA GTX 1060 signalerer til skærmen, hvor mange billeder i sekundet, det er i stand til at levere. Dernæst er skærmen i stand til at tilpasse sin egen refresh rate, så at disse to matcher hinanden. Tidligere har dette problem, til dels, blevet løst med softwareteknologien Vsync. Dette kræver dog computerkraft og resulterer i et fald i FPS (frames per second), som de fleste gamere helst vil undgå. Af denne grund er mange begyndt at benytte adaptive sync teknologier som G-Sync, for at få det meste ud af deres grafikkort.

Du skal være opmærksom på at den skærm du har understøtter G-Sync teknologien, som NVIDIA GTX 1060 kommer med. Hvis du er i tvivl om dette, kan du læse på specifikationerne for din computerskærm.

NVIDIA er markedets største fabrikant af grafikkort

Elektronikgiganten NVIDIA er en af de to helt store fabrikanter af grafikkort rettet imod gaming. Den årti lange fejde imod den anden store fabrikant, AMD, har tvunget begge parter til hele tiden at gå skridtet videre. I dag sidder NVIDIA dog på langt størstedelen af markedet og det er der en god grund til. De har formået altid at være et skridt længere fremme end AMD og altid at have en ny teknologi oppe i ærmet, som gør deres grafikkort hurtigere og billigere end konkurrentens.

Det samme gjorde sig gældende med GeForce 10 serien og NVIDIA GTX 1060 hvis ydeevne slog AMD’s RX 580 på mange af de vigtigste parametre. GPU clockhastighed, GPU Boost, GPU hukommelseshastighed og render output.

NVIDIA GTX 1060 kommer med Pascal arkitektur

GeForce 10 serien blev lanceret i 2016 og de efterfølgende år er der blevet tilføjet flere produkter til serien. Med serien kom annonceringen af den unikke Pascal mikroarkitektur, som grafikkortene, heriblandt NVIDIA GTX 1060, er bygget med. Teknologien er bygget med henblik på at en computer skal kunne lære (Machine Learning) og simulere (3D gengivelse).

Pascal miroarkitektur formår at pakke 150 milliarder transistorer på de 16 nanometer tynde FinFET chips, der udgør grafikkortet. Derudover kommer grafikkort i GeForce 10 serien, som NVIDIA GTX 1060, med NVIDIA NVLINK, som accelererer båndbredden imellem flere grafikkort.

Sidder du stadig inde med nogle spørgsmål omkring NVIDIA GTX 1060 grafikkortet, eller spørgsmål til andre grafikkort og produkter, så tøv endelig ikke med at kontakte vores kundeservice. De er der for dig og sidder klar til at hjælpe og vejlede dig.