Sydkoreanske Samsung kender du garanteret. De har eksisteret siden år 1938 og har hovedsæde i Seoul. I årtier har den succesfulde virksomhed leveret et omfattende udvalg af fladskærme, smartphones, bærbare computere og andet hardware, til det internationale marked. Så står du og mangler en ny Galaxy telefon, en ny tablet eller et af de helt nye Smart TV, så er Samsung et oplagt valg. Hos Føniks Computer har vi et omfattende udvalg fra den anerkendte producent, som inkluderer bland andet harddiske, flash kort, harddiske og SSD'er, printere, smartphones og meget meget mere. Hos Føniks kører vi ofte med tilbud på Samsung produkter, så hold dig opdateret, da vi løbende tilføjer nye produkter til vores sortiment, så du får de bedste og nyeste produkter at vælge mellem, når du handler hos os. Vi har hurtig levering og gratis fragt.

Resultater:
Resultater: 1822


loader

Stort udvalg af Samsung produkter hos Føniks Computer

Føniks Computer er stolte af at være forhandlere af brandet Samsung. Det er et verdenskendt brand, som producerer teknologiske produkter i verdensklasse. Alle kender dem, og især deres Smartphones serie Samsung Galaxy er et super populært mærke. Om man er til smartphone eller iPhone, er ofte nærmest en hel religion, og et emne der er meget veldiskuteret hjemme i stuerne. Samsung leverer de bedste produkter, så du går ikke fejl, hvis du vælger at købe et it-udstyr fra dem. Det fede ved dem som mærke er også, at du ved, at du får kvalitet for pengene, og apropos de der penge, så fås Samsung i mange forskellige prisklasser. Der er altså både til dig som ikke vil bruge særlig mange penge på nyt udstyr, og til dig som altid skal have de nyeste og dyreste produkter. Hos Føniks Computer har vi et stort udvalg, herunder de populære Smartphones Samsung Galaxy, tablets, høretelefoner, bærbar osv. Du er i hvert fald garanteret et bredt sortiment af Samsung hos Føniks Computer. 

Samsung telefon - hvilken skal jeg vælge? 

Der er ingen tvivl om, at Samsung Galaxy er en mega fed smartphone, uanset hvilken model du vælger. Hos Føniks forhandler vi A-serien, M-serien, X-serien, Z serien med flipskærm og naturligvis den populære Samsung Galaxy S-serie. Hver serie af Galaxy er gode telefoner, men naturligvis er der forskel i både features, udseende og pris. Når du skal vælge hvilken telefon du vil købe, skal du først og fremmest overveje hvor mange penge du vil bruge. Samsung Galaxy fås fra priser ned til 1.356 kr og op til ca. 15.500 kr. Du kan altså derfor både få en billig telefon, eller den helt dyre model. 

Samsung Galaxy S - en high-end model til alle

Samsung Galaxy S serien er en fantastisk serie af mobiltelefoner fra. S modellen er Samsungs grundmodel og er i allerbedste kvalitet. Designet på Samsung Galaxy S er stilrent og moderne. S-modellerne indeholder det absolut bedste kamera på markedet, så du kan tage rigtig flotte billeder. Samsung Galaxy S er en betagende telefon, som ser hamrende godt ud og er virkelig funktionel. En af vores mest populære Samsung modeller er Samsung S21. En ny og helt fantastisk mobiltelefon med 5G, den hurtigste chip og det bedste kamera på markedet. 

Samsung Galaxy A - En telefon for alle 

A-serien er en super funktionel telefon for alle. De har super mange fede features, og har mange af de samme fede funktioner som s-serien. Samsung Galaxy er både til den studerende, familiefaren eller forretningskvinden. Det er er en super funktionel telefon, og er en virkelig billig Samsung mobil. 

Samsung Z med flipskærm

Fliptelefonen er tilbage! Måske bliver du helt nostalgisk når du ser Samsung Z - serien, fordi du kan huske en af dine egne første telefoner. For mange år siden var det fedeste, når en telefon kunne klappes sammen, og den tid er vi nu tilbage til igen. 

Z flip eller fold modellen kommer i mange forskellige farver. Du kan vælge beige, grafit, grågrøn, blå, pink guld, bora purle, sort osv. Der er altså en telefon til alle, uanset hvilken farve de foretrækker. 

Samsung Z fås i enten fold eller flip. Flip modellen er en moderne fortolkning af klaptelefonen og er super praktisk. Den kan være i lommen, fordi den kan gøres så lille. Men selvom det er en lille telefon, så har den et virkelig godt kamera, ansigtskendelse og fingeraftrykslæser. 

Samsung Z Fold er en ny model, hvor mobilen sammenklappet ligner hvilken som helst mobiltelefon. Men du kan åbne den op, så du får en bredere skærm. Det er smart hvis du læser e-bøger, skriver mange mail, eller skal se store billeder. 

3G, 4G eller 5G telefoner

Har du en 3G telefon, skal du nok snart overveje at skifte den ud, hvis du bruger internettet meget. 3G er ved at blive faset ud, så for at din mobil kan gå på nettet, skal du kigge efter en 4G telefon eller en 5G. Om det er 4G eller 5G afhænger af din udbyder og om din telefon er sat op til det. Vil du derfor gerne have det hurtigste internet, skal du gå efter en telefon med 5G

Samsung tablet 

De fleste har en holdning til tablets - om det skal være Apple eller Samsung. Forskellen kvalitetsmæssigt er ikke så stor, så det er et holdningsspørgsmål, om man er til android eller ios. Hos Føniks Computer sælger vi både iPad og Samsung Galaxy tablet. 

En tablet fra Samsung er en tablet af højeste kvalitet med den bedste grafik, den er brugervenlig både for børn og voksne, og den kan anvendes både privat og på jobbet.

Cover til tablet

Har du lige investeret i en ny Samsung Galaxy tablet, og vil du gerne undgå en ridset og smadret skærm? Det kan vi hos Føniks Computer godt forstå. Det ville være virkelig ærgerligt lige at have købt en helt ny tablet, og så går den i stykker med det samme. Derfor anbefaler vi også, at du anskaffer dig et tablet cover fra Samsung, så du kan passe godt på din tablet. Tablet covers fra Samsung fås i sort, bronze, angora-blå, pinkguld mm. Der er altså virkelig mange forskellige flotte covers til din tablet.

Med Samsung Smart TV får du en fantastisk fjernsynsoplevelse

Hos Føniks har vi et bredt sortiment af Samsung Smart TV, så du kan vælge et fjernsyn i den prisklasse der passer til dig. Et Smart Tv fra Samsung er et LED TV, som sikrer et knivskarpt billede. Med et Smart TV fra Samsung får du et stilrent fladskærms TV med fede features. Du kan se 3D, anvende Alexa eller Google assistant, streame eller gå direkte på internettet fra dit smart TV. Det er altså virkelig et SMART fjernsyn. Samsung producerer både store og små fjernsyn, så der er også et der passer til dit hjem.

Samsung Galaxy Book vs. Samsung Chromebook

Samsung har et væld af produkter, og også bærbare computer har de specialiseret sig i. Samsung har både computerserierne Galaxy book, og Samsung Galaxy Chromebook.

Galaxy Chromebook er en foldbar pc er en super praktisk computer til dig som måske ikke altid er så god til at passe på dine ting. En Chromebook er en robust, men stilren bærbar. Den er lavet til at kunne modstå lettere stød og fald. En Chromebook har 16 Gb Ram, og har altså mere plads til spil en Galaxy book. 

Begge pc'er har en skærmstørrelse på 13,3 tommer, så de er lige store. 

Chromebook'en er den billigste model, og fås helt ned til 2.700 kr. De bliver derfor også ofte anvendt af studerende. 

Der er ingen tvivl om, at begge bærbar computer er gode, så du kan frit vælge.

Samsung Galaxy Buds

Med Samsung Galaxy Buds får du earpods til billige penge. De fås i flere forskellige farver, og har en helt fantastisk lyd. Samsung Galaxy Buds kører på bluetooth, har aktiv støjfjernelse og har 3 indbyggede mikrofoner. Det er altså et sæt super fede in ear høretelefoner, som du kan bruge i mange timer i træk. 

Har du nogle spørgsmål til produkterne?

Vi ved godt at teknologiverdenen kan være lidt forvirrende og umuligt at finde rundt i. Der findes SÅ mange produkter, og mange brands producerer mange af de samme ting, til de samme kunders behov. Derfor kan det være lidt en jungle at finde rundt i hvad man skal købe. Vi vil hos Føniks Computer naturligvis gerne hjælpe dig - så kontakt gerne vores kundeservice med dine spørgsmål. 

FAQ

Hvordan er returretten?

Du har tre ugers returret på uåbnede varer.