På denne side kan du se nærmere på vores udvalg af hardware fra NZXT. NZXT har længe været kendt for deres høje kvalitetsstandard og deres brede udvalg af hardware og computertilbehør. Derfor har det været vigtigt for os hos Føniks Computer, at samle et stort sortiment af deres nyeste og bedste produkter. Leder du efter et prisvenligt kabinet i et flot design, så er du kommet til det helt rette sted. NZXT tilbyder mange forskellige kabinetter, herunder både ATX kabinetter, Mini ITX kabinetter og udvidet ATX kabinetter. Vi fører også løsninger til afkøling. Så vil du sikre dig at din PC ikke overopheder, er denne fabrikant et oplagt valg. Vi kan for eksempel tilbyde dig effektive blæsere fra NZXT, samt pålidelige CPU kølere i høj kvalitet. Hvad end du er interesseret i en budgetvenlig blæser, eller en avanceret CPU køler så kan du sikkert finde det rette produkt, her hos os. I den forbindelse forhandler vi også high-end væskekølesystemer i både den dyre og billige ende af prisskalaen. Derudover fører vi også mange spændende produkter til case modding. Kunne du for eksempel være interesseret i flotte LED lys til at lyse dit kabinet op med, så kan du finde adskillige produkter af denne slags fra NZXT. Med LED lys kan du skabe en flot stemning omkring dit gaming set-up og tiltrække misundelige blikke fra dine kammerater. Vil du gerne gøre din PC lidt federe at se på, så skuffer NZXT ikke. Vi gør vores bedste for jævnligt at holde os opdaterede angående de seneste produkter fra NZXT og vi tilføjer ofte nye varer til vores sortiment. Derfor vil du sikkert også kunne finde præcis det, du leder efter, når du handler hos os. 

Resultater:
Resultater: 145


loader

Stort udvalg af gamer udstyr fra NZXT

Er du til gamer udstyr i topkvalitet, så skal du kigge efter produkter fra NZXT. NZXT er en amerikansk virksomhed som hovedsæde i Californien. NZXT blev stiftet i 2004 af Johnny Hou. Formålet med oprettelsen af virksomheden var at skabe hardware så gamere selv kunne bygge egne pc'er. Det var altså vigtigt for NZXT at udvikle produkter i allerhøjeste kvalitet, med de fedeste features som gjorde gaming sjovt og ekstraordinært. Det skulle være produkter som gamere havde lyst til at bruge, og lyst til at give sig i kast med byg-selv konceptet. Siden 2004 har NZXT udvidet deres sortiment gevaldigt, og har nu både færdiglavet pc'er og komponenter til byg selv pc'er. 

Hos Føniks Computer er vi meget stolte af at forhandle hardware fra NZXT, da vi ved det er virkelig fede produkter i god kvalitet. Vi har et bredt sortiment af kabinetter, ATX kabinetter, udvidet ATX-kabinetter, kablede gamer mus, blæsere, strømforsyninger og meget meget mere. 

Kabinetter - skal jeg vælge ATX eller ATX-udvidet kabinet?

Når du skal bygge din egen computer skal du til at finde ud af, hvordan du gerne vil have den skal se ud, hvor hurtig skal den være og hvad den helt specifikt skal bruges til. Mange gamere vælge at bygge deres egne pc'ere, fordi de altid har specielle præferencer som skal matche deres behov. Men du behøver altså ikke nødvendigvis at bruge din computer til gaming, for at få lov til at bygge den selv. 

Mange mennesker nyder også at have en god computer til grafisk arbejde, eller hvis de ser mange film på deres computer.

Valget af kabinet har altså betydning for, hvad du skal bruge computeren til. Lad os starte med at snakke om, hvad et kabinet overhovedet er. 

Hvad er et pc kabinet?

Et kabinet er den store kasse du ofte forbinder med en stationær computer. Det er altså den del af computeren som er mest tydelig, og det er også kabinettet som skal sikre, at der ikke sker noget med de indre komponenter i computeren. Det er derfor rimelig vigtigt, at du har et stabilt og robust kabinet. NZTX har udviklet forskellige typer af kabinetter, så du frit kan vælge størrelse og udseende. 

ATX Kabinet 

Et ATX kabinet fra NZXT kan indeholde de mest almindelige motherboards og komponenter til at bygge en pc. Hvis du vil have et godt ATX kabinet, skal du gå efter en power  størrelse på 34-55 cm. Denne type kabinet passer godt med et almindeligt ATX bundkort, og er perfekt til gamere. 

ATX udvidet kabinetter

De helt store full towers kabinetter, er i den helt vilde kategori. Her får du et kabinet som kan trække de vildeste bundkort og store komponenter. Du får altså her mulighed for at lave den ultimative high-end pc. 

Mini ITX kabinet med vandkøler

Har du brug for at kunne transportere din pc, eller måske har du en lille bolig hvor der ikke er så meget plads? Så er en mini ITX kabinet med vandkøler et godt produkt til dig. Når man bruger sin computer til tunge programmer og bruger den længe, risikere den at blive meget varm og overophede. En vandkøler hjælper til at nedkøle din pc, så den ikke bryder sammen. Og det er rimelig smart. Du kan læse meget mere om vandkølere på vores blog. 

Har du lyst til at læse mere om kabinetter fra NZTX ? Klik ind på vores blog og bliv meget klogere på kabinetter. 

ATX strømforsyning fra NZXT

Hos Føniks Computer har vi et stort udvalg af ATX strømforsyninger, som du kan tilkøbe til din byg selv pc. 

Mangler du en lynhurtig pc mus?

Uanset om du mangler en gamer mus eller blot en hurtig og god computermus har NZXT et perfekt match til dig. Hos Føniks går vi højt op i kvalitet, og vi kan 100 % stå inde for de kablede pc mus fra NZXT. De opfanger lynhurtige bevægelser og har en DPI på 16.000, derudover kan den tage op til 20 millioner klik og kan både bruges af venstre -og højrehåndede. 

Blæser til PC med LED lys

Når du bruger din computer meget, har du garanteret opfanget at din kan blive rimelig varm, hvis du ikke har en blæser indbygget. Til at nedkøle en computer findes både vandkølere og pc blæsere. Hos Føniks har vi et bredt sortiment af blæsere både med og uden LED lys. Når du skal vælge den rigtige blæser til din computer, så skal du først og fremmest kigge på størrelsen af dit kabinet. Du skal kigge efter diameteren på blæseren, for at se hvilken størrelse der passer til dit kabinet. Hos Føniks Computer har vi blæsere mellem 120-140 mm, så vi har helt sikkert også en blæser til dig. 

For at være på den sikre side, er det altid en god idé at købe komponenterne fra den samme producent. Så køber du et kabinet fra NZXT, er det en god idé også at købe en blæser med. Så kan du også få en farve der matcher, eller du kan vælge at købe en blæser med LED lys i. Så får du de fedeste features, og har du gamer tastetur og mus med indbygget RGB lys, får du en komplet gaming station. 

LED lys til computer - Case modding 

Synes du også det fedeste ved hele byg selv pc universet er, at du selv kan bestemme alle funktioner og hele looket på din pc? Det forstår vi godt. Det er ret lækkert at kunne sige, at man selv har valgt alle de forskellige komponenter, og så er det fedt selv at designe udseendet på sin pc. Måske er du typen der synes det er ret fedt med lyseffekter på dit gamer tilbehør. Mange gamere går i hvert fald benhårdt efter at have det vildeste tastatur og mus med RGB lys, som de selv kan modificere i forskellige farver. Er du også til LED lys på din computer, så skal du tage et kig på NZXT case modding produkter. 

Har du nogle spørgsmål til produkter fra NZXT?

Hos Føniks er vi eksperter i computere og hardware komponenter. Vi bygger gerne din computer for dig, men vi står også klar med et råd og vejledning, hvis du gerne vil gøre det selv.

Skriv en mail eller en chatbesked, så guider vi dig bedst muligt.