Nintendo er en af de helt store spil producenter i verden, som virkelig har formået at skabe en plads på verdenskortet med deres velkendte karaktere som Mario, Pikachu, Kirby og alle de andre kendte klassikere. Nintendo udvikler og producere flere spil som bl.a. The Legend of Zelda, Metroid og Pokemon og så producerer de også den populære spillekonsol Nintendo Switch. Det betyde selvfølgelig også at vi hos Føniks Computer fører flere af deres velkendte og ikoniske spil, og spilserier, deres spillekonsol og selvfølgelig også tilbehør til denne. Så hvis du er interesseret i Nintendo og deres produkter, så skal du se endelig vores store udvalg igennem lige her på siden..

Resultater:
Resultater: 159


loader

Træd ind i den magiske verden af gaming med Nintendo

Du er sikkert godt bekendt med de klassiske og velkendte karakterer fra Nintendos spil verden, som Mario, Link, Pikachu og mange flere. Det er sikkert karakterer du er vokset op med. Derfor er Føniks Computer også stolte over at have et større udvalg af produkter fra Nintendo. Du kan finde de velkendte karakterer i de nyeste Nintendo spil som vi har på siden. Mangler du noget at spille på? Så har vi selvfølgelig også flere Nintendo Switch modeller, hvor du også kan vælge forskellige farver Joy-Cons og covers til din Switch. 

Er du interesseret i at udvide dit Animal Crossing nabolag med dine favorit karakterer, så kan du også finde flere amiibo sæt lige her. Vi har amiibo kort sæt til flere forskellige spilkonsoller, så du altid har muligheden for at invitere din favorit Animal Crossing karakter til dit nabolag uanset hvor du spiller det. 

Hvis du er interesseret i retro gaming, så kan du være heldig at finde flere af de gamle Nintendo spil lige her. Vi har nogle af de helt klassiske titler der er opgraderet til Nintendo Switch, men vi har også et mindre udvalg af spil til blandt andet Nintendo DS. Det kan være du er heldig og finder lige dét spil du har ledt efter. 

Udforsk dine favorit spilverdener med Nintendo spil 

Du kan finde et større udvalg af forskellige Nintendo spil lige her på siden. Vi prøver at have de aller nyeste spil på markedet, så du altid kan være sikker på at kunne finde de nyeste og bedste spil, så du kan være på forkant af dine venner. Du kan derfor finde flere af de nye Pokemon spil til Nintendo og flere af de helt store AAA-titler som du kan nyde på en storskærm når du spiller på din Nintendo Switch. 

Er du interesseret i indie titler, så har vi selvfølgelig også et større udvalg af disse da vi ved hvor vigtigt det er at kunne udfolde sig selv i et ocean af forskellige spilverdener. 

Stort udvalg af Nintendo tilbehør

Hos Føniks Computer kan vi også byde på et stort udvalg af Nintendo tilbehør. Her kan du blandt andet finde de smarte Nintendo Switch controllers i en massevis af forskellige farver og designs. Du kan finde både trådløse og kablede controllere som du kan bruge til at spille på din Nintendo Switch med. Er du interesseret i en ny farve til dine joy-cons? Så kan du med fordel se vores udvalg igennem, for at finde de farver du allerbedst kan lide, så du kan udskifte dem! 

Vi har også et større udvalg af tilbehør der gør det lettere for dig at oplade både din Nintendo Switch og din Nintendo Switch controller. Du kan blandt andet finde smarte opladningsstationer, så du let kan oplade din Switch på farten uden at skulle sætte den i dens oprindelige opladestation. 

Vil du beskytte din Nintendo når du er på farten eller have et sted hvor du nemt kan opbevare dine Nintendo spil hvis du skal på ferie? Så kan du finde flere cases her hos os. De kan hjælpe med at beskytte din Nintendo Switch når du er uden for hjemmet, så den ikke bliver ridset i tasken, og så kan du nemt have alle dine favoritspil med dig. Så behøver du ikke at skulle bekymre dig om hvilke spil du allerhelst vil tage med dig, når du kan vælge mellem endnu flere. 

Har du spørgsmål til et af vores mange Nintendo produkter?

Er du interesseret i et af vores mange Nintendo produkter men har spørgsmål til produktet? Så er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice. Du kan kontakte os i hverdagene mellem 11 - 17 på mail, telefon eller gennem chatten her på siden. Vi sidder parate til at besvare dine spørgsmål og rådgive dig med dit køb!