BenQ et oplagt valg hvis man gerne vil opleve krystalklar billedkvalitet i absolut verdensklasse. Med sloganet ”Bringing Enjoyment N Quality to life” har firmaet gjort sit indtog helt ind i alverdens stuer og hjem. Med deres fantastisk flotte LCD paneler, får du uforglemmelige visuelle oplevelser, uanset om du skal se en film eller spille spil. Derudover står BenQ også bag en række af markedets bedste og mest populære digitale projektører. Med vores sortiment af deres brillante digitale projektører, kan du få biografoplevelsen direkte ind i stuen og nyde godt af den exceptionelt høje billedkvalitet. BenQ står også bag et omfattende sortiment af tilbehør til projektorer, som for eksempel projektorlamper og stativer til projektorer.

BenQ er et yderst professionelt brand, som leverer udstyr til både virksomheder og private. Til de private er især BenQ Zowie et meget anerkendt mærke indenfor gaming. 

Du bør tage et kig på vores udvalg af BenQ produkter, hvis du mangler IT-udstyr i højeste kvalitet. Vi er sikre på at du vil kunne finde noget, der kan vække din interesse. 

Resultater:
Resultater: 265


loader

Stort udvalg af BenQ hos Føniks Computer

Hos Føniks Computer har vi et bredt udvalg af det kendte mærke BenQ. BenQ har specialiseret sig i produkter perfekt egnet til professionelle og til private. BenQ er især kendt for deres fremragende monitors. BenQs høje kvalitet af computerskærme fås både som produkter til den almene bruger, men også som den meget kvalitetsbevidste forbruger kan bruge. LED skærme fra BenQ har over 1 milliard farver, de er blændfri og med høj opløsning. Det er altså virkelig gode computerskærme fra BenQ, som vil give dig helt fantastiske film eller spil oplevelser. 

BenQ pc skærme er også meget anvendelige til at bruge som arbejdsskærm, da de er tydelige i billedet og fås i mange forskellige størrelser. Ved køb af BenQ produkter, er man altså garanteret et fuldstændig fantastisk produkt af allerhøjeste kvalitet. 

Hos Føniks er vi meget stolte af vores BenQ produkter, og vi har derfor et stort sortiment at vælge imellem. Hos os kan du få LED og LCD skærme til PC, LCD paneler, alverdens projektorer og tilbehør dertil. Et bredt sortiment, så der helt sikkert også er noget for dig. 

Hvilken PC skærm jeg vælge?

Når du skal ud at købe en ny pc skærm, er der flere ting du skal overveje inden du betaler. Hvad er formålet med din nye computerskærm, hvad skal du bruge den til? Skal du bruge til den helt almindeligt privat brug, hvor du skal surfe lidt på nettet og sidde i lette programmer, så er en enkel og billig pc skærm rigeligt fint til dit behov. Skal du derimod se film og spille spil med tung grafik, så skal du nok op og vælge en lidt dyrere model, som har lidt flere features. 

Computerskærmes størrelse måles i tommer, så når du skal kigge efter størrelsen på din nye monitor, så skal du kigge efter antal tommer. Skal du bruge skærmen til almindeligt kontorarbejde eller almindeligt kontorbrug, kan du sagtens gå efter en skærm der er mellem 24-27 tommer. Skal du game eller se film, så skal du vælge en større skærm. 

Ligeledes skal du kigge efter opløsning. Opløsning er det der beskriver hvor skarpt billede skærmen viser. Så har du behov for en gaming skærm, så gå efter en med høj opløsning. Skal du blot sidde på google eller i word, så kan du sagtens gå efter en computerskærm med lavere opløsning. 

Hvad koster en computerskærm?

Computerskærme fås i mange forskellige prisklasser, og det er klart at jo flere penge du bruger, jo bedre en skærm får du. Men har du ikke behov for en skærm med høj opløsning og buet facon, så kan du sagtens købe en billig computerskærm.

BenQ har computerskærme i virkelig høj kvalitet, uanset om du vælger den billige eller dyere model. 

Prisen for den billigste BenQ pc skærm starter på ca. 1.071 kr, hvor den dyreste og bedste model koster ca. 17.186 kr. Du får altså mange valgmuligheder i forhold til prisen, så hvad en computerskærm koster? Ja et sted mellem ca. 1000-17.000 kr, alt efter hvad den skal kunne og hvor stor den skal være. Du kan derfor sagtens finde den perfekte pc skærm til dig og dit behov. 

BenQ Zowie - En verden af gaming udstyr

For at blive topprofessionel gamer skal du have det bedste udstyr. Du kan sagtens blive middelmådig og bare sidde og hyggegame lidt med dine venner. Men så snart du godt bare vil være lidt bedre, og kunne følge med når det går stærkt, ja så skal du investere i noget godt gaming udstyr. Med BenQs Zoxie serie, er du godt på vej til at få noget af det allerbedste gaming tilbehør. For BenQ har det altid været vigtigt at have kunden i fokus. Derfor er deres Zowie serie udviklet til at skulle passe til gameren, og ikke gameren der skal tilpasse sig udstyret. Det er derfor gennem testet, og udviklet præcis efter den professionelle gamers behov. Man får derfor virkelig fantastisk gaming udstyr, når man vælger at investere i BenQ Zowie. Hos Føniks har vi et stort udvalg af BenQ Zowie gaming udstyr, som dækker alt fra gamer skærme, gamer mus, musemåtte, Mouse bungee for E-sports (styringssytem til musekabel)

Så har du behov for nyt og godt gaming udstyr, så skal du kigge efter BenQ Zowie. Så er det i hvert fald ikke udstyrets skyld hvis du taber. 

FreeSync skærmteknologi

For at opnå den ultimative gaming oplevelse, kan det være du skal overveje om den din nye computerskærm skal undersøtte FreeSync teknologien. Det er en adaptiv synkronisering som sørger for, at det billede antal der vises på skærmen pr. sekund, også passer med det antal billeder i sekundet, som grafik kortet sender til skærmen. Så ved at have FreeSync adaptiv skærmteknologi sikrer du dig en en god og stabil gaming oplevelse. Så bliver det ikke bedre. 

Har du brug for en professionel projektor til arbejdet eller hjemmebiografen?

Med de virkelig gode DLP projektorer fra BenQ kan du se film hjemmefra. Du behøver nærmest ikke tage i biografen mere. Med en projektor fra BenQ får du et produkt med den allerbedste teknologi, som giver dig et meget skarpt billede. BenQs DLP projektorer indeholder de samme teknologier som dem i biografen, og derfor får du præcis samme kvalitet. Du sidder bare derhjemme i stedet for. 

Skal du bruge en projektor til erhverv, fås det ikke bedre end DLP fra BenQ. Du kan være stensikker på at din præsentation bliver helt skarp, så du rolig kan holde dine oplæg. Hos Føniks er vi sikre på, at en projektor fra BenQ kan være lige dét du står og mangler, uanset om du er privatperson eller en virksomhed. Du får i hvert fald virkelig god kvalitet for pengene. 

Har du nogle spørgsmål angående BenQ?

Hos Føniks Computer har vi en meget bred viden, men vi er også eksperter på vores område. Derfor ved vi også en masse om BenQ. Så har du brug for hjælp, eller vil bare lige have afklaret et par spørgsmål, så kontakt os endelig. Vi er her for at hjælpe dig. 

Skriv gerne en mail, send os en chatbesked eller ring til os. Så finder vi gerne det perfekte BenQ produkt til dig.