Bea-fon Mobile

Hvis du er på udkig efter en ny telefon af højeste, holdbare kvalitet på markedet, er du kommet til den rette side. Her finder du nemlig vores stærke sortiment af det anerkendte østrigske brand, Bea-fon Mobile, der er særligt kendt for deres mobiltelefoner af bedste kvalitet i teknologiens innovative verden. Gå selv på udkig her på siden og find bl.a. Bea-fon Mobiles serie, Silver Line, der er simple og effektive mobiler, der kan præcis, hvad de skal. Når du vælger et produkt fra vores sortiment af Bea-fon Mobile, er du sikret god og solid kvalitet, som du vil blive glad for mange år frem. Gå ikke på kompromis med din kvalitet, men vælg os i dag.  

Resultater:
Resultater: 3


Bea-fon Mobile er en international producent af mobiltelefoner, der har fokus på kvalitet og innovation

Med mere end 13 års erfaring har Bea-fon formået at levere pålidelige og brugervenlige mobiltelefoner til en overkommelig pris.

Kompakte og holdbare telefoner

Bea-fon Mobile producerer kompakte og holdbare mobiltelefoner, der er skabt til at kunne tåle hverdagens udfordringer. Telefonerne er velegnede til arbejde og fritid og har en lang batterilevetid, der sikrer, at du ikke løber tør for strøm i løbet af dagen.

God lyd og funktionelle egenskaber

Med fokus på funktionalitet og brugervenlighed tilbyder Bea-fon Mobile telefoner med en glimrende lydoplevelse og lettilgængelige funktionelle egenskaber. Eksempelvis har flere af telefonerne stor knap-telefonfunktion, der er særligt velegnet til ældre og personer med nedsat syn eller fine motoriske færdigheder.

IP68 certificeret vandafvisende teknologi

Bea-fons IP68 certificerede vandafvisende teknologi sikrer, at telefonen bliver ved med at fungere - også hvis den skulle blive udsat for vand. Telefonerne er derfor ideelle til dem, der er ude i al slags vejr eller som arbejder i våde omgivelser.

Dobbelt-SIM og Bluetooth-forbindelse

Flere af Bea-fon Mobile's telefoner kommer med dobbelt-SIM-kortslots, hvilket er ideelt for personer, der rejser eller ønsker at have flere mobilabonnementer. Derudover har telefonerne også Bluetooth-forbindelse, der gør det nemt at connecte med andre enheder.

Særligt velegnet til seniorer

Med en intuitiv brugergrænseflade og indbyggede funktioner som SOS-knap, højtalerfunktion samt store taster med god kontrast, er flere af Bea-fon Mobile's telefoner særligt velegnede til seniorer. Telefonerne er lette at anvende og giver ekstra tryghed og sikkerhed i hverdagen.