Hardware giganten Acer, er blandt de mest alsidige og populære producenter hos Føniks Computer. Med adskillige årtiers erfaring er de blevet synonym med hardware, computerudstyr og bærbare computere i særklasse til gode priser. Vi fører mere kendte produktlinjer fra Acer som gamer bærbare, skærme, mus og tastaturer, men også et bredt sortiment af computerudstyr, herunder harddiske, RAM, projektorer mm. Vi får ofte nye varer, så du er sikker på at finde det Acer produkt du leder efter. Næsten uanset hvad du måtte stå og mangle, vil du kunne finde nogle interessante og relevante produkter hos os. Så tag et kig på vores udvalg og find dit Acer produkt hos Føniks Computer. Det er ikke tilfældigt at de er blevet et af computer- og spilentusiasters absolut foretrukne mærker. 

Resultater:
Resultater: 473


loader

Stort udvalg af Acer produkter hos Føniks Computer

Hos Føniks computer er vi meget stolte af at være forhandlere af Acer. Vi har et meget bredt udvalg, og du kan finde alt fra Acer bærbar, pc skærme, gamer skærme, trådløse mus, acer headset og meget mere. Føniks udvalg bliver hele tiden større, og du kan altid finde et stort sortiment af vores acer produkter. 

Hos Føniks Computer er vi altid skarpe på prisen samtidig med, at vores service er tårnhøj. Vi sælger kun produkter vi 100 % kan stå inde for, og derfor er vi meget glade for, at kunne vise dig vores meget store udvalg af it-udstyr fra Acer. 

Hvem er Acer og hvad producerer de?

Acer er et meget anerkendt brand i it-verdenen. Acer blev stiftet i 1976 af Stan Shih i Taiwan, hvor deres oprindelige navn var Multitech. Ca et årti senere skiftede Multitech navn til Acer, som vi kender det i dag. Acer har hovedsæde i Indien og er et meget velkendt firma, med afdelinger verden over. 

Acer er især kendte for deres helt fantastiske bærbar computere, men udover pc’er er Acer også store producenter af alt indenfor hardware, herunder pc skærme, mus, tastatur, trådløse routere, DLP-projektorer og meget meget mere.

Her hos Føniks Computer har vi et meget stort udvalg af Acers produkter, hvor især Acers bærbare er i den populære kategori. 

Køb en Acer bærbar hos Føniks Computer

Acer har et meget bredt sortiment af bærbare, så de kan være sikre på at alle deres kunder, får et produkt som passer lige nøjagtigt til dem. 

Her hos Føniks vil vi naturligvis gerne give vores kunder den allerbedste oplevelse med deres nye bærbar, og derfor har vi et stort udvalg af de forskellige Acer bærbare. 

Der er noget for enhver smag; er du for eksempel gamer, så anbefaler vi Acer Predator Helios-serien. Med en Acer Predator bærbar, så du kan få mange gode timer foran computeren, og så er det i hvert fald ikke computerens skyld, hvis du ikke vinder. 

Udover gamer bærbare fører vi naturligvis også Acer bærbare til de forretningsrejsende, eller til dem som blot rejser meget. Serien hedder Travelmate, og er en bærbar med fantastisk hardware og er yderst stilren, så den passer til alles behov.

Derudover fører vi naturligvis serierne Acer Aspire, Acer Aspire Nitro og Acer Swift. Vi har altså et gigantisk udvalg af bærbare fra Acer, så du kan få præcis en der passer til dig 

Acer tasker til bærbar/notebook

En af fordelene ved en bærbar computer er netop, at du kan fragte den lige derhen du har behov for det. Om det er på forretningsrejse, frem og tilbage mellem dit arbejde eller andet, så er det bare virkelig smart at du kan tage din computer med dig. Men det er vigtigt, at du passer godt på den. 

Det har Acer selvfølgelig sørget for, for det er da ærgerligt at smadre sin nye laptop. Derfor kan du hos Føniks Computer købe en sleeve til din laptop, eller du kan taske til din gamer computer. Med Acers tasker til bærbar og notebooks, får du et super smart hylster til din computer, i et stilrent og moderne design. 

Køb din nye PC skærm fra Acer

Hos Føniks sælger vi naturligvis de virkelig gode computerskærme fra Acer. Vi har et stort udvalg af både LED skærme og LCD skærme. Begge typer af skærme er strømbesparende og har en god billedkvalitet. Men hvad er forskellen så, tænker du måske?

Forskellen er i den måde baggrundslyset er opbygget på. LCD skærme er opbygget med flydende krystaller, og LED er opbygget af mange LCD paneler, men har en anden måde at fordele lyset på. LCD fordeler lyset ligeligt, hvor LED skærmene variere i kontrast og styrke. 

LED skærmene har derfor et skarpere billede, og det kan også ses, hvis du sætter de to skærme ved siden af hinanden. 

Sidder du blot med en LCD skærm, vil du højst sandsynlig ikke kunne se forskel.

Og hvilken en skal du så vælge? 

Du skal vælge den der passer i din prisklasse, og så skal du vælge efter dit behov. Har du ikke brug for en helt vild grafisk LED pc skærm, så kan du sagtens vælge en LCD skærm. Både LCD computerskærme og LED computerskærme fra Acer er i topkvalitet. 

Acer gamer skærme

Er vi ude i at du har behov for en professionel skærm til gaming, så skal du gå efter en det der specifikt hedder en gamer skærm fra Acer. Det er vigtigt at vælge den helt rigtige PC skærm, når du skal bruge den til gaming. Har du først købt en rimelig dyr gaming pc, så er det virkelig ærgerligt at have en dårlig skærm. Så kan det næsten være lige meget hvor mange penge du har brugt på et godt grafikkort, hvis den computerskærm alligevel ikke kan vise et ordent billede.

Acer har virkelig gode gamer skærme, så tag et kig på den specifikke side, hvis du mangler lige netop sådan en. 

Få det perfekte setup med Acer tastatur og mus 

Acer har et meget stort udvalg af hardware, herunder tastatur og mus. Hvad enten det skal være trådløse mus, kablet  mus, eller trådløse tastaturer. Hos Føniks Computer kan du finde et utrolig stort udvalg af hardware fra Acer. Med Acer får du stilsikre og super funktionelle produkter, hvad end du mest er til det trådløse mus og tastaturer, eller om du mest til en pc mus med ledning. Vores priser er altid super skarpe, og Acers produkter fås i mange forskellige prisklasser. Der er derfor altid et produkt der passer til dig. 

Acer headset til gameren, musikelskeren eller til arbejdet

Uanset om du gamer, sidder på kontor eller bare elsker at lytte til musik, så kan du have stor glæde af et headset fra Acer. Du kan både få trådløse høretelefoner eller headsets med kabel. Om du er til det ene eller andet, så har vi det hele her hos Føniks. Du kan vælge mellem specifikke gamer headsets fra Acers Predator, eller du kan købe et headset til kontoret med boom mikrofon. Vi har et stort udvalg af headsets fra Acer, så tag et kig på vores store udvalg. 

Derfor skal du købe Acers produkter hos Føniks Computer

Du skal først og fremmest vælge at købe hardware eller bærbare fra Acer, fordi det er et mærke af topkvalitet. Du får nogle helt fantastiske produkter, de er stilsikre, har det nyeste hardware og er lynhurtige. Vi vil selvfølgelig gerne have, at du vælger at købe dine produkter her hos os i Føniks Computer - og det er naturligvis fordi vi altid sikre dig en høj service, vi anbefaler produkter der passer til dig og din pengepung, og så er vi altid bare knivskarpe på prisen. 

Har du nogle spørgsmål om produkterne fra Acer?

Hos Føniks sidder vores eksperter altid klar med et godt råd og vejledning. Du skal derfor bare tage fat i os, hvis du har nogle spørgsmål angående Acers produkter. Om det er Acer bærbare, Acer headset, acer pc skærme eller andet, så kan vi helt sikkert hjælpe.

Du må meget gerne skrive en chatbesked eller sende en mail til os. Så sidder vores computernørder klar til at svare på dine spørgsmål.