Philips UV-C Playbook

Sidst opdateret: 18-09-2023 09:58:19
Oprettet: 15-07-2021

UV-C Playbook

Kvaliteten af den luft, vi indånder, det vand, vi drikker, og de overflader, vi rører ved, har stor effekt på vores sundhed og velvære. Vi har alle en risiko for at blive smittet med og sprede virusser og bakterier, især på travle offentlige steder, f.eks. kontorer, fabrikker, butikker, barer eller restauranter, skoler, museer og i den offentlige transport.

UV-C-stråling er et velkendt desinfektionsmiddel til luft, overflader, genstande og vand, som kan hjælpe med at reducere risikoen for at pådrage sig en infektion

Philips har i samarbejde med Signify lanceret nogle spændende UV-C produkter som vi kommer til at dykke ned i med denne UV-C Playbook serien. Produktserien indeholder for nu tre spændende produkter.

En UV-C lampe som vil tilbyde spektrallys med en bølgelængde der falder i kategorien som ultraviolet belysning. Det som er det specielle ved lampen er at den på kort tid vil være i stand til med denne bakteriedræbende og vira udryddende ultraviolette belysning rense dit hjem fra det førnævnte men også skimmel og svamp.

Ligeledes kommer der en UV-C kasse, hvor det er muligt at rense og sikre de mest gængse genstande man bruger i dagen er rene for bakterier og vira. Den store variant er beregnet til at stå i bryggers så når man er hjemvendt efter arbejde, indkøb eller andet hvor man har været i fysisk kontakt med omverdenen så kan man få renset sine genstande. Det er bl.a. sin telefon, nøgler, favoritkruset til morgenkaffen, bør alle få en tur i denne for at sikre man ikke bære udefra vedkommende bakterier og vira. Dette er for at øge renligheden af hjemmet og mindske smitterisici af kendte bakterier og vira.

Den lille variant er egnet til at være med på farten, ideelt i bilen. Den er netop stor nok til en telefon eller andre normale genstande man har med rundt. I nyere biler kunne dette også være nøgler.

Philips og Signify startede denne mission for 35 år siden og nu er den vigtigere end nogensinde før. Med den teknologiske udvikling rammer de konstant nye milepæle for projektet og denne generation af produkter er mere gældende end tidligere. Betydelige dele af verdenens befolkning døjer med helbredsudfordringer baseret på indeklima, herunder bakterier, vira, svamp og skimmel. Med UV-C serien har brugeren nu muligheden for at desinficere sit hjem og de genstande som bliver bragt med ind. Dette vil øge renligheden af hjemmet og mindske kontamination af bakterier eller vira. Med globale helbredsudfordringer så er denne mission central i forebyggelse og vedligehold af et rent og sikkert hjem.

Dette fører direkte over i emnet hvorfor du bør overveje det. Udover de ovenstående punkter som alle tilføjer til årsagen for at UV-C serien er noget du burde implementere i din hverdag. Så er dette din mulighed for at væbne dig selv mod de hygiejnemæssige trusler som ikke blot kan opstå i hjemmet men også de, det globale landskab kan påvirke vores hverdag med.

Med den nylige udfasning af mundbind i sociale rum er det kritisk at opretholde og vedligeholde den høje standard af renlighed og hygiejne. Det tidligere mandat omkring mundbind har for mange været en guideline og sprit har været valgfrit. Dette betyder du at du ikke kan være sikker på renligheden når du fx er ude og handle eller gør brug af offentlig transport. Med UV-C serien har du mulighed for at gøre en aktiv forskel for dit helbred. Tag valget for at øge din og dine nærmestes livskvalitet og hygiejne i husstanden.

Hvis du ønsker at læse yderligere omkring Philips UV-C kan du gøre dette via Philips egen side om UV-C.