Philips Hue Outdoor

Sidst opdateret: 26-02-2024 11:00:54
Oprettet: 10-05-2022


Smart udendørsbelysning du nemt selv installere!


Med Philips Hue Lavvolt udendørslamper kan (og må!) du nemt og hurtigt opsætte intelligent lys i dine udeområder helt selv. Der er intet behov for at ringe til en elektriker.

Intelligent belysning giver dig uendeligt mange muligheder for at tilpasse dit lys til alle dine daglige aktiviteter, behov og rutiner. Det gælder ikke kun inden for hjemmets vægge; Philips Hue tilbyder også lamper og lightstrips til udendørs brug, der styres som en del af det intelligente Hue belysningssystem via en Hue Bridge.

 

Nem, enkel og sikker installation – helt uden elektriker

Kollektionen af Lav volt udendørslamper er endnu mere smart end de andre lamper i sortimentet af Philips Hue udendørsbelysning. Lavspændingssystemet gør nemlig, at du ikke behøver lampeudtag for at opsætte lamperne. De skal ganske enkelt tilkobles med en strømforsyning (sælges oftest separat) til en helt almindelig stikkontakt. Derfor er der intet behov for en elektriker, da det er let og helt sikkert selv at installere lamperne i haven, på terrassen eller på altanen.

 

Stor fleksibilitet

Det gælder for de fleste at kollektionens lamper, at der kan kobles flere på den samme strømforsyning. Med forskelligt forlængertilbehør har du også stor fleksibilitet til at placere lamperne lige præcis dér, hvor du gerne vil have dem. Du kan sagtens sprede dem godt ud i haven eller langs indkørslen, da forlængerkablerne fås i både 2,5 og 5 meters længde.

 

Sådan fungerer det med Hue Bridge

Med en Hue Bridge sat til din internetrouter kan du nemt udvide dit intelligente belysningssystem til dine udendørsområder. Hvis du indtil videre har brugt Bluetooth til at styre dine Philips Hue lamper, så er det nødvendigt at opgradere til en Bridge. Det er nemlig det indbyggede Zigbee-netværk, der ligger til grund for Hue systemets rækkevidde og låser op for alle belysningsfunktionerne.

Hver Philips Hue lyskilde fungerer som forstærker af Zigbee-signalet. Der bør maksimalt være 10 meter mellem din Bridge og den første pære eller lampe samt mellem de lamper, der forbinder systemet fra indendørs til udendørs. Herudover kan du snildt placere alle dine lamper med op til 20 meters afstand, både inde og ude.

Selv for dig med en lang indkørsel eller en rigtig stor have er der altså rig mulighed for at pryde landskabet med smarte Hue lamper, som du kan tilpasse, automatisere og styre lige som det passer dig.

 

Et kig på alle mulighederne

Som du måske kender det fra serien af Philips Hue White and color ambiance lamper og pærer – kort sagt serien af farvede lyskilder – så tilbyder alle lamperne i Lav volt kollektionen også det fulde farvespektrum. Med 16 millioner farver at vælge imellem er det kun fantasien, der sætter grænser. Du kan vælge alt fra farverig belysning til havefesten, klart hvidt lys til en sikker ankomst til hoveddøren, dæmpet lys i varme, orange toner til middagen på terrassen, og meget mere. Alt, hvad du kan forestille dig, kan du nemt realisere ved et enkelt klik i Hue appen.

Sortimentet af produkter giver også et hav af muligheder for at skræddersy belysningen til dit udeområde. Det gælder uanset, om du har en stor have, en rummelig terrasse, en lille altan eller alle tre. Lavvolt-serien indeholder både spots, lighstrips, piedestaler, væglamper og en projektør, og anvendelsesmulighederne er mange. F.eks. er lightstrips både fantastiske til at omkranse og sno igennem planter og blomsterbede samt til at sætte langs møbler og paneler på terrassen eller altanen. Spotlamperne kan også både sættes i græsplænen, i plantebede og i krukker, og de kan også monteres på et fast underlag som f.eks. terrassebrædder.

 

Gør hverdagen mere smart, bekvem og tryg

Din Hue app er nøglen til at styre, indstille og automatisere dit intelligente Hue belysningssystem. Du kan altid nemt skifte farve og lysstyrke øjeblikkeligt i appen. Imidlertid er der mange smarte belysningsfunktioner, der kan aktiveres for at hjælpe med at gøre hverdagen både mere tryg, nem og bekvem.

Når du opretter automatiseringer i appen, så vælger du frit, hvilke lyskilder, du gerne vil have skal tænde og slukke på et bestemt tidspunkt, samt hvilket lys, de skal tænde med. Du kan indstille forskellige automatiseringer for forskellige lamper, pærer, tidsrum og dage. På denne måde kan du skræddersy lyset til dine rutiner og altid komme hjem til en oplyst hoveddør, entré eller stue.

Både med automatiseringer og ’Væk fra hjemmet’ -styring kan du også få det til at se ud som om, at der er nogen hjemme. Med muligheden for fjernkontrol kan du tilgå dit belysningssystem fra hvor som helst i verden via appen. Det er både energibesparende, hvis du har glemt at slukke lyset, og en rar ekstra sikkerhedsforanstaltning i de mørke måneder og når du er væk hjemmefra.

Tilføjer du en bevægelsessensor, f.eks. ved din indkørsel eller hoveddør, kan du også sørge for at der altid er lys tændt, når du skal bruge det – eller når ubudne gæster skal holdes på afstand. Både indendørs- og udendørslamper kan sættes til at tænde med dit ønskede lys og i det tidsrum, du ønsker.

 

Med et bredt udvalg af produkter, funktioner og farver, og ikke mindst med muligheden for nemt at opsætte det hele på egen hånd, er der gode chancer for, at Philips Hue Lav volt udendørsbelysning hjælper dig til at få det maksimale ud af dit udeområde, til din egen gavn og glæde.

Se hele vores udvalge af Philips Hue Outdoor produkter.