Philips Hue Soft Security

Sidst opdateret: 08-11-2022 11:03:01
Oprettet: 15-06-2022

 

Beskyt dit hjem med Philips Hue

philips hue

 

Philips Hue intelligent belysning hjælper dig med at føle dig mere sikker

Det intelligente Philips Hue belysningssystem giver dig uendelige muligheder for at tilpasse belysningen i dit hjem, både indendørs og udendørs, til dine daglige aktiviteter, behov og rutiner. Det kan både være med til at gøre din hverdag mere bekvem, produktiv og sjov – og det kan også være med til at skabe en følelse af tryghed og sikkerhed.

Med mulighederne for at oprette automatiseringer, styre både indendørs- og udendørslys, aktivere ’Væk fra hjemmet’ -styring og installere bevægelsessensorer, kan Philips Hue hjælpe med at få dit hjem til at føles mere beskyttet.

 

Det er nemt at komme i gang

De fleste indbrud sker, når folks hjem er tomme og mørke. Især i feriesæsonen er et mørkt hus desværre som en åben invitation til uønskede gæster. Heldigvis er det med et smart belysningssystem som Philips Hue muligt at forhindre, at dit hjem ser alt for fristende ud for indbrudstyve.

Med en Hue Bridge, hjernen bag det intelligente Philips Hue system, kan du styre både indendørs- og udendørslys i hele dit hjem via Hue-appen til din smartphone. Der er en masse funktioner, som du kan få stor glæde af; herunder nogle, der hjælper med at sikre dit hjem.

 

Automatiseringer

Ud over en Hue Bridge skal du kun bruge én eller flere Hue lyskilder for at komme i gang. Du kan nemt konfigurere tidsplaner og automatiseringer for alle pærer og lamper, så lyset tænder automatisk på dit foretrukne tidspunkt og i den valgte lysindstilling. Afhængigt af, hvilken type Hue-produkter du har, kan du justere lysstyrken, nuancen af hvid og/eller farven på din belysning. Du kan lave individuelle indstillinger for alle indendørs og udendørs lamper i dit Philips Hue system, og du kan oprette flere automatiseringer for hver lyskilde og for forskellige ugedage og tidspunkter på dagen.

 

Bevægelsessensorer

Philips Hue har både indendørs og udendørs bevægelsessensorer. Ved at opsætte en eller flere af disse kan du få dit lys til at tænde automatisk, når der registreres bevægelse. Du kan vælge hvilke(n) som helst af dine indendørs og udendørs Hue-lyskilder, der skal aktiveres af en sensor, og inden for hvilke tidsperioder dette skal ske. At have udendørslys der tændes, når du kører ind i din indkørsel eller går hen mod din hoveddør, er en tryg og rar velkomst, når du kommer hjem – og det gør det sværere for uønskede gæster at snige sig rundt ubemærket. Du kan også vælge, at det er lyset indenfor, der aktiveres af en sensor, hvilket byder dig varmt velkommen hjem, når du har været ude; eller giver ubudne gæster en illusion om, at der er nogen hjemme.

 

Væk fra hjemmet-styring

I Philips Hue-appen kan du aktivere ’væk fra hjemmet’ -styring, hvilket giver dig adgang til og kontrol over hele dit Hue-system fra din smartphone, uanset hvor i verden du befinder dig. Hvis du har forladt dit hjem i al hast og ikke kan huske, om du fik slukket lyset, kan du blot tjekke i din app og slukke lyset med et enkelt tryk. Og når du er væk hjemmefra i længere tid, og du faktisk gerne ville have lys tændt som en sikkerhedsforanstaltning, kan du nemt tænde for lyset i appen, ændre indstillingerne for enhver pære og lampe samt oprette automatiseringer, hvis du ikke allerede har fået det gjort.

 

Uanset om du er væk i kort tid eller er på en længere rejse, kan intelligent lys fra Philips Hue hjælpe dig med at få ro i sindet. Belysning er en effektiv sikkerhedsforanstaltning, når du ønsker at få det til at se ud som om, at du er hjemme. Opsætning af lysrutiner, oprettelse af automatiseringer og installation af bevægelsessensorer er alle nemme tiltag, der kan gøre en stor forskel.

Se hele udvalget af soft security produkterne ved at klikke HER