Norton 360 Deluxe – Beskyt dig og din PC

Sidst opdateret: 12-02-2024 11:58:33
Oprettet: 13-03-2023

Norton 360 Deluxe banner.

Norton 360 Deluxe er den bedste beskyttelse til dig og din PC

Hvis du gerne vil undgå virus og andre ondsindede trusler på din computer, så er Norton 360 Deluxe noget af det bedste antivirus, du kan få. Dette avancerede antivirusprogram lader dig surfe sikkert på nettet, da det aktivt sidder klar på din PC og hele tiden beskytter dig og dine data. Ligegyldigt om det er virus, malware, spyware eller ransomware, så kan du glæde dig til, at Norton 360 Deluxe uhæmmet sætter en stopper for alle trusler, der retter sig imod din PC. Det bliver derfor ikke bedre, hvis du har brug for et stærkt antivirusprogram.

Med Norton 360 Deluxe på din computer, er der ingen uønskede øjne, der får lov at sidde og overvåge dig – det skal antivirussen nemlig nok få sat en stopper for. Der er også mulighed for at få programmet til at hjælpe dig med at lagre og huske dine adgangskoder, så du ikke behøver at gå og huske på dem selv. Og selvfølgelig lagrer Norton 360 Deluxe dine adgangskoder helt sikkert, så du intet har at bekymre dig om – så er det også meget nemmere at vælge en adgangskode, det er svært at gætte, for nu behøver du ikke selv huske på den længere. Norton 360 Deluxe føles i sandhed som luksus, men det er noget, som alle og enhver har råd til. Hvis du gerne vil købe det til dine nuværende PC'er, så er det bare at se på Norton 360 Deluxe.

Få Norton 360 Deluxe gratis ved køb af computer

Der er selvfølgelig altid mulighed for at du kan købe Norton 360 Deluxe til din nuværende computer. Men hvis du går og mangler en ny computer, og du stadig gerne vil have Norton 360 Deluxe derpå, så behøver du slet ikke at bekymre dig. Når du køber en ny PC ved Føniks Computer, så får du helt automatisk Norton 360 Deluxe med i pakken! Det er lige meget, om du køber en stationær computer eller en bærbar – hvis Norton 360 Deluxe kan installeres derpå, så får du en version med, når du køber computeren.

Det betyder også, at du med fordel kan se, om vi har nogle gode tilbud på computere. Om du så skal bruge en stationær PC til gaming, til kontoret eller bare til hverdagens gøremål, så kan du uden tvivl finde et godt tilbud hos os. De fleste nu om dage vil dog gerne have en bærbar computer til arbejdet eller hjemmet, og derfor kan du med fordel se på vores sektion for bærbare computere. Der er rigtig mange gode at vælge imellem, og det er især fordi, at vi sælger fra de bedste mærker på markedet. Det er altså et rent slaraffenland her hos os, hvis du leder efter en ny computer af den ene eller den anden art! Og med en gratis version af Norton 360 Deluxe, så er du sikret en god og sikker oplevelse på din nye PC.

Norton 360 for gamers

Hvis du rigtig godt kan lide at game, eller hvis du har et barn, der fortjener en lækker maskine at game på, så er sikkerheden ligeledes vigtig. Derfor følger Norton 360 for gamers gratis med, når du køber en gamer computer hos os. Vi har et fantastisk udvalg af gamer computere, der er lavet og samlet af vores dygtige teknikere. Det er de ultimative gaming maskiner, og der er en, som passer til hvem som helst – om det så skal være en budgetvenlig eller avanceret gaming PC.

Det behøver dog ikke være en af vores stationære gamer PC'er, som du investerer i. Vores fede gamer bærbare har præcis de samme vilkår. Det er meget normalt gerne at ville have en gamer bærbar, for det giver en muligheden for at kunne game, hvor man vil, og når man vil. Ligegyldigt hvor man sidder med sin gamer bærbar, så er det dog vigtigt, at have en god antivirus på den. Norton 360 for gamers er her svaret på ens bønner, og derfor inkludere vi en gratis version ved køb af alle vores gamer bærbare.

På mange måder minder Norton 360 for gamers om Norton 360 Deluxe. Begge beskytter imod skadelig software og virus, for der er ingen nu om dage, der orker eller har tid til malware og andre ondsindede trusler på ens computer. Norton 360 for gamers er dog også givende for gamingoplevelsen, da programmet hjælper ens PC med at undgå forsinkelser og nedbrud – og det er helt sikkert nemmere at game, når computeren ikke tynges af virus og andre trælse programmer. Det er et antivirusprogram, der er skræddersyet til gamerens behov, og det har endda et 'Gamer Mode', som forhindrer popup-vinduer og notifikationer, men uden at beskyttelsen på PC'en bliver nedsat. Hvis du gerne vil have det til din nuværende computer, så kan du finde Norton 360 for gamers her.

Om det er Norton 360 Deluxe, Norton 360 for gamers eller en helt ny computer, hvor du kan få den passende version af antivirus installeret på, så kan du være sikker på, at det er noget, vi her hos Føniks Computer kan hjælpe dig med. Alle fortjener at deres computer er godt beskyttet. Derfor er Norton 360 Deluxe det optimale valg.

 

- Skrevet af Rasmus