Gratis Norton 360 for Gamers i 1 år når du køber ny computer!

Sidst opdateret: 29-08-2023 07:38:09
Oprettet: 13-01-2022

Vil du øge din PCs spilydeevne maksimalt? Kør hurtigere med Norton Game Optimizer*

Norton Game Optimizer er det power-boost, du har brug for – en funktion inkluderet i Norton 360 for Gamers

Hvad er Game Optimizer?

Game Optimizer er patenteret teknologi til pc'er med CPU'er med flere kerner. Det giver en

fordybende spiloplevelse ved at reducere afbrydelser i ydeevnen, mens den stadig opretholder

din computers sikkerhed. Ved at isolere ikke-essentielle apps til en enkelt CPU-kerne, gøres

det muligt, at resten af CPU'erne tildeles til spillet.
 

Funktioner

 • De fleste computere har i dag flere CPU-kerner. Game Optimizer dedikerer CPU-kraften, som spillene har brug for, ved at flytte ikke-essentielle OS- og systemfunktioner til en enkelt kerne og dedikerer de resterende kerner til spillet.
 • Optimerer CPU-ydelse for bedre spil
 • Registrerer automatisk spil**
 • Isolerer ikke-essentielle apps til en enkelt CPU-kerne, så resten af CPU'erne tildeles til spillet for bedre ydeevne
 • Giver brugeren mulighed for at tilføje spil eller vælge spil, de ikke vil optimere.
 • Ved at dedikere CPU-kerner til spillet reducerer det CPU-spidsbelastninger, som kan bremse spillet.
 • Påvirker ikke mange af de andre programmer, som spillere bruger, når de spiller spil, herunder: Discord, Broadcasting Software (OBS, SLOBS osv.) og Team Speak
 • Mange spillere slukker deres antivirusbeskyttelse, når de spiller, fordi det gør spillet langsommere. Game Optimizer dedikerer CPU'en, spillene har brug for optimal spilydelse, hvilket eliminerer behovet for at deaktivere antivirusbeskyttelse.
 • Øger billeder pr. sekund (FPS) og reducerer ventetid
   

Hvorfor vælge Norton?

Norton har mere end 25 års erfaring med cybersikkerhed. I gennemsnit blokerer vores teknologi over 7 millioner trusler om dagen. Nu har vi brugt vores ekspertise til også at udvikle beskyttelse, der er specielt designet til gamere.

Norton 360 for Gamers bruger avanceret teknologi med flere lag, der hjælper med at blokere cybertrusler og målrettede angreb på din pc og andre enheder og til at beskytte dine spilkontooplysninger.

Udover Game Optimizer tilbyder Norton 360 for Gamers andre vigtige funktioner:

 • Dark Web Monitoring§: Vi overvåger det mørke internet og giver dig besked, hvis dine personlige oplysninger, herunder dine gamertags, brugernavne og mailadresser skulle dukke op der.
 • Optimering af beskeder1: Vi giver dig kun besked, hvis din Windows-pc er under angreb, din beskyttelse er i fare, eller hvis du ikke bruger en funktion, du er berettiget til – og giver dig kontrol over produkt- og systempåmindelser.
 • Registrering af fuldskærmstilstand:2 Når din pc er i fuldskærmstilstand, vises kun de mest kritiske sikkerhedsadvarsler.
 • Realtidsbeskyttelse mod trusler: Den avancerede sikkerhed i flere lag hjælper dig med at beskytte dine enheder mod eksisterende og nye malwaretrusler, herunder phishingangreb via mail og sikkerhedshuller i spil og på websteder
 • Secure VPN: Surf på internettet anonymt og mere sikkert ved at skjule din IP-adresse med en VPN uden logføring, der hjælper dig med at beskytte dig mod DDoS-angreb, doxxing og SWATing.

 

* Game Optimizer er kun tilgængelig på Windows (undtagen Windows i S-tilstand, Windows der kører på ARM-processor) med 4 eller flere kerneprocessorer

 

** Registrerer automatisk spil baseret på registrering af fuldskærmstilstand med høj CPU-brug

samt brug af en Game Launcher (Game Launchers som vi i øjeblikket overvåger fra april 2021: Bethesda, Blizzard, Epic, ID, Origin, Rockstar, Steam, Uplay), eller hvis brugeren tilføjer et spil

manuelt, eller hvis det tidligere er blevet registreret.

 

1 Optimering af beskeder fås kun til Windows (undtagen Windows i S-tilstand og Windows, der kører på ARM-processor).

 

2 For at deaktivere de fleste systembeskeder i Windows skal fuldskærmstilstand være i brug.

 

§ Dark Web Monitoring er ikke tilgængelig i alle lande. Overvågede oplysninger varierer afhængigt af bopælslandet. Som standard overvåger den din mailadresse og fungerer med det samme. Log ind på din konto for at angive flere oplysninger, som vi skal overvåge.