Gratis Norton i 1 år når du køber ny computer!

Sidst opdateret: 08-07-2021 10:22:03
Oprettet: 16-05-2018

Sikkerhed på nettet

Hvad betyder online sikkerhed for dig? Måske er du allerede godt sikret, måske har du installeret gratis antivirus? Måske stoler du bare på din sunde fornuft?
Uanset hvad, kan man ikke komme udenom at der er mange faldgruber online, og selv den mest fornuftige og nørdede bruger, kan blive udsat for angreb. Men hvor slemt kan det egentlig være? Så får man lidt (ekstra) pop-ups og ens computer bliver måske lidt langsommere?
Desværre kan der ske meget mere end bare nogle småirriterende ting - det kan faktisk blive en omkostelig og ikke mindst besværlig affære med mange konsekvenser.

Beskyt dine personlige data

Med Norton Internet Security får du ikke bare antivirus. Du får en komplet sikkerhedspakke, der beskytter dig hele vejen rundt. Du bliver advaret mod potentielt skadelige sider, dine oplysninger bliver sikret og du bliver beskyttet mod Ransomware og mange andre trusler.
Samtidig dækker pakken op til 5 enheder, og er understøttet på tværs af platforme, så du både kan få beskyttet din bærbare, stationære, Macbook, smartphone (både Apple og Android) eller sågar din tablet.

Hvorfor får jeg det gratis?

Fordi vi har set hvor galt det kan gå.
Vi har egne butikker og værksteder, hvor vores personale dagligt hører fra kunder der er blevet udsat for det ene eller det andet angreb. Om det er personlige data, ransomware, destruktive vira der sletter familiebillederne, Phishing af betalingskort eller nogle af de mange, mange andre sager vi hører om.
På et tidspunkt har man hørt nok historier - nu må det være på tide vi gør noget ved det, tænkte vi!
Derfor har vi indgået et samarbejde med Norton, hvor du som kunde hos Føniks Computer, får 1 års gratis Norton 360 Deluxe til en værdi af DKK 699,- der kan benyttes på op til 5 enheder, når du køber en ny computer hos os. 
Så er vi sikre på du får en god og sikker oplevelse med din nye computer :)

Hvordan benytter jeg tilbuddet?

Du lægger din computer i kurven - mere skal du simpelthen ikke gøre! Vi tilføjer automatisk Norton produktet til kurven og giver dig 699 kr. i rabat, således du betaler lige præcis 0 kr. for 1 års Internet Security - så kan det vist ikke blive nemmere eller billigere at få styr på onlinesikkerheden ;)

Er Norton overhovedet godt?

Vi anbefaler selvfølgelig ikke noget vi ikke selv kan stå inde for. Norton Security pakken kan vi netop stå inde for, fordi vi selv har testet den. Faktisk benytter vi Norton's sikkerhedspakke i vores virksomhed, fordi vi har set hvor effektivt programmet er, og hvor få ressourcer det rent faktisk kræver af din PC.
Men tag ikke bare vores ord for det - der findes selvfølgelig uvildige tests, der bekræfter det. F.ek.s har AV-test.org i 2017 givet Norton Security deres "Top Product Award", hvor programmet høster rigtig flotte tal for både beskyttelse og ydelse. Læs testen her.
Faktisk er det ikke nogen nyhed at Norton klarer sig godt i test - de fik nemlig også samme pris i 2016 - læs testen her.
Og hvis du er typen der elsker dybdegående tests, diagrammer med sammenligninger og vil se forskellen på RAM-forbrug, browser-ydelse, scanningtider og meget mere, så har anerkendte Passmark lavet en meget detaljeret gennemgang som du finder her.

Hvad hvis jeg ikke vil have Norton?

Skulle du alligevel ikke ønske programmet - måske har du allerede et abonnement, eller et andet program du er glad for - står det dig frit for, at forære programmet væk. 
For lad os være ærlige - vi kender sikkert alle et par stykker der ikke har ordentlig beskyttelse på deres computer, smartphone eller tablet ;)
Giv gaven videre hvis du ikke selv ønsker den - i sidste ende er vores mission et mere sikkert liv på nettet for alle, så hvis du kan glæde nogen med bedre online sikkerhed, så er vi glade!

 

Vigtige oplysninger om abonnementstilbuddet:

  • Kredit-/debetkort eller Paypal kræves til aktivering. Ingen betaling nu.
  • Dit køb omfatter køb af et årligt abonnement, der automatisk fornys. Hvis du ikke opsiger abonnementet inden udgangen af det første år, træder det løbende abonnement i kraft, og det fornys automatisk. 
  • Efter det første år bliver abonnementet faktureret til den gældende årlige pris for fornyelse. Du kan se prisen her. Prisen kan ændres, men vi giver dig altid besked i forvejen via mail.
  • Du kan annullere den automatiske fornyelse når som helst via my.norton.com eller ved at kontakte Norton Support. Du kan få flere oplysninger i Norton Return Policy.
  • Dit Norton-abonnement giver dækning af fem enheder i abonnementsperioden og omfatter beskyttelsesopdateringer og -funktioner, der kan tilføjes, ændres eller fjernes, forudsat at du accepterer Nortons licensaftale (skriv "Norton Security" og "Norton Security med Backup" i søgefeltet).