Mors dag nærmer sig

Sidst opdateret: 12-02-2024 11:26:14
Oprettet: 27-04-2023

Mors dag banner

Er du klar til Mors dag d. 14. maj?

Mors dag har efterhånden været fejret i Danmark i mange år, og i år falder den søndag d. 14. maj. Det er en dag, hvor mødre landet over fejres, og ved Føniks kan vi hjælpe dig med at gøre det med manér.

Til mors dag skal mødrene i dit liv fejres, og der er mange måder at gøre det på. Her i bloggen kan du læse mere om, hvilke ting vi tilbyder, som er den perfekte gave til mors dag.

Når mor kan game

Det er nok ikke noget, man ser så tit, men der er faktisk en del mødre, som enten synes, at det er fedt at game alene eller med deres børn. Har du sådan et mor i dit liv, så har vi et kæmpe udvalg af udstyr til gaming. Har du ikke selv så meget styr på den slags, så guider vi dig gerne gennem junglen af computere, skærme, konsoller, spil og meget mere. 

Vælg en klassiker - til håret

Leder du efter en mere klassisk gave, så er det en god idé at kigge i vores kategori med apparater til hårstyling. Her finder du glatte- og krøllejern, hårtørrere og meget mere. Med disse lækre produkter kan modtageren style sit hår på en masse fede og moderne måder.

En tur i haven med hele familien

Elsker din mor at gå i haven, så har vi alt det lækreste udstyr til havearbejde. Fra haveredskaber til plæneklippere, så finder du det hele her. Det kan være at mor elsker selv at gå i haven, men det kan også være en del af gaven, at du går i haven med hende og hjælper. Det kan også være rigtig hyggeligt at lave havearbejde sammen. Er der børn i familien, så kan det også være sjovt at inkludere dem. 

En gave til hele familien

Det er godt, at man forkæler mor, men nogle gange vil hun også helst have tid med familien som gave. Det kan være, at I skal på tur sammen, men skal det kombineres med en fysisk gave, så tag et kig på vores store udvalg af brætspil og puslespil. Her er der puslespil, som mor kan lave alene eller med andre, men der er også fede brætspil for hele familien. Der er til mange timers sjov med brætspil, og det kan også være sjovt med en aktivitet, som ikke handler om at samles om en skærm. Find sjove spil for alle aldre, og planlæg jeres næste spilaften med mor.

Forkæl din mor

Det er godt at starte dagen med blomster og gaver, men der er også mange andre dejlige ting, som du kan gøre for din mor på mors dag. Du kan enten spørge hende, hvordan hun helst vil fejre dagen, men du kan også planlægge en hyggelig dag på brunch eller morgenmad på sengen, en gåtur, frokost i byen, eller hvad du nu tænker ville passe til din mor, og hvordan hun helst vil fejres. Er du stadig i tvivl om, hvad din mor skal have? Så hjælper vi dig gerne med at finde den perfekte gave til mors dag.

 

- Skrevet af Inna