Zotac er et kinesisk hardwarefirma, der om nogen har forstand på kvalitet. Derfor kan du naturligvis også finde et bredt udvalg fra den populære producent, her hos Føniks Computer. Skal du for eksempel bruge et nyt, højtydende grafikkort til gaming så er du kommet til det helt rigtige sted. Vi fører adskillige modeller af deres populære grafikkort, i både den billige og mere avancerede ende og du vil sikkert også kunne finde et, der passer til dine ønsker. Zotac står også bag Barebone computere, der giver dig mulighed for at have direkte indflydelse på hardware og derved også pris. Skal du bruge en ny harddisk så kan Zotac også her imødekomme dine behov, med deres populære Solid State Drev (SSD). Derudover kan vi også tilbyde en række af deres pålidelige og effektive opladere, til skarpe priser. Vi tilføjer regelmæssigt nye produkter til vores sortiment så du har det bedst mulige udvalg fra Zotac, når du handler med os. Du er selvfølgelig også meget velkommen til at kontakte os, skulle du have spørgsmål i forhold til vores udvalg, eller i forhold til valg af produkt. Tag et kig lige her nedenfor og find det, der passer til dine behov og ønsker.

Resultater:
Resultater: 87


loader

ZOTAC er en førende producent af computerhardware med fokus på grafikkort og mini-computere. Siden 2006 har de udviklet innovative teknologier og produkter og har i dag et bredt sortiment rettet mod både gaming og professionel brug.

ZOTAC - revolutionerer gaming og computerhardware

ZOTAC er en førende producent inden for computerhardware, og deres produkter er kendt for deres høje kvalitet og innovative teknologi. ZOTAC blev grundlagt i 2006 og har siden da udviklet sig til at blive en af de mest anerkendte producenter af teknologi, primært inden for grafikkort og mini-computere.

ZOTAC’s unikke approach til hardware design og innovation betyder, at produkterne altid er i stand til at yde maksimalt og imponere med deres præstationer. Med et blik rettet mod gamingmarkedet, har ZOTAC revolutioneret branchen med deres grafikkort, som er kendt for deres ekstreme hastighed og præcision, og som garanterer en oplevelse helt i særklasse.

Høje hastigheder

Med en utrolig høj clock-hastighed på over 1700 MHz er ZOTACs grafikkort i stand til at levere ufattelig hurtige ydelser og imponere på enhver platform. Selv de mest krævende spil vil køre gnidningsløst og med en høj billedkvalitet.

Højkvalitetskomponenter

ZOTAC gør brug af de højeste kvalitetskomponenter i deres produkter, hvilket betyder, at enhver bruger er garanteret en problemfri oplevelse. Med brug af topkomponenter, er ZOTAC i stand til at levere en exceptionel computeroplevelse både til gaming og professionel brug.

Overclocket effektivitet

Overclocking er en teknologi, som ZOTAC har perfektioneret i årenes løb, hvilket betyder, at deres produkter konstant er i stand til at yde maksimalt. Med denne teknologi kan brugeren få mere fart og effektivitet ud af deres hardware, og det er medvirkende til at ZOTACs produkter er blandt de bedste på markedet.

Fantastisk kølekapacitet

En af de vigtigste faktorer i en computer eller et grafikkort er kølekapaciteten. ZOTACs unikke køleteknologi med vifteafrimning og kobberrør, som bruges på nogle af deres grafikkort, giver enestående køling og holder temperaturen nede, selv under krævende arbejdsopgaver.

Små størrelser

Ud over deres grafikkort, er ZOTAC også kendt for deres mini-computere, som er utroligt kompakte og er perfekte til brugere, som ønsker en god computeroplevelse på en mindre plads. Disse mini-computere er stadig kraftfulde og i stand til at håndtere krævende opgaver.