Hos Føniks Computer fører vi et omfattende udvalg af kvalitetshardware, fra en lang række af markedets bedste og mest anerkendte mærker. Derfor tilbyder vi selvfølgelig også vores kunder et udvalg fra den populære producent, Xtrfy. Det kendte mærke producerer blandt andet gamer tastaturer og musemåtter af høj kvalitet og vi opdaterer løbende vores sortiment med nye og spændende produkter. Vil du også have en bedre spiloplevelse, så prøv kræfter med et produkt fra Xtrfy. Gå ikke på kompromis med dit hardware - tag et kig på vores udvalg og find det, der passer til dine behov og ønsker.

Resultater:
Resultater: 46


Xtrfy – Højteknologisk gamingudstyr til den seriøse gamer

Xtrfy er en svensk producent af gamingudstyr, som siden 2013 har været med til at sætte standarden for højteknologisk gamingudstyr på markedet. Virksomheden blev grundlagt af en gruppe professionelle gamere, der ønskede at skabe det perfekte udstyr til eSport og gaming i hjemmet.

Xtrfy fokuserer på detaljerne, når det kommer til design og funktionalitet, og forener dette med en kærlighed til gaming, som tydeligt ses i hele deres produktserie. Virksomheden har nu over 40 forskellige produkter på markedet - fra mus, tastaturer og headset til gamingstole og musemåtter.

Højpræcisionsmus med opløsning på 16.000 DPI

Xtrfy har med deres højpræcisionsmus sat nye standarder for, hvad gamere kan kræve af deres udstyr. Med en opløsning på 16.000 DPI kan gamere nu opleve præcis og hurtig respons fra musen, uanset hvordan skærmen skifter. Musen er skabt så den føles perfekt i hånden og giver et optimalt greb.

Udfordre din modstander med Xtrfy tastaturer

Xtrfy tastaturerne er skabt til gamere, der ønsker at have en fordel, når de spiller. Med en højpræcision tastaturteknologi og taktiske funktioner, er gameren i stand til at tage kontrol over spillet og yde sit allerbedste. Tastaturerne kommer i flere forskellige størrelser og farver.

Krystalklar lydkvalitet med Xtrfy gaming headset

Xtrfy headsettet er den perfekte løsning til gameren, der ønsker krystalklar lyd og minimal baggrundsstøj. Designet på headsettet sikrer, at lyden er direkteplaceret i ørene og ikke påvirkes af støjen omkring dig.

Optimer gamingopløsningen med Xtrfy musemåtter

Med en højpræcisions musemåtte fra Xtrfy er gameren garanteret en jævn og ultra-præcis overflade, som hjælper med at optimere gamingoplevelsen. Musemåtterne er designet i forskellige størrelser og med forskellige motiver, så det passer til enhver gamers stemning.

Optimer din gamingstil med Xtrfy gamingstole

Gamingstole fra Xtrfy er designet til at give en ergonomisk, men også en komfortabel og stilfuld oplevelse. Med en justerbar rustfri stålstel, 4D armlæn og komfortable læderpuder, garanterer Xtrfy en gamingoplevelse i en klasse for sig selv.