Her på siden kan du se nærmere på vores udvalg fra det populære mærke, Withings. Hos Føniks Computer fører vi ikke blot elektronisk udstyr til underholdning og arbejde, men også til personlig sundhed. Derfor fører vi selvfølgelig også et bredt sortiment fra Withings, der netop har specialiseret sig inde for dette område.  Det anerkendte mærke står blandt andet bag en række forskellige vægte der måler med høj præcision. Withings kan blandt andet tilbyde deres innovative vægte der både kan vise din vægt og din kropsfedtprocent og vandprocent, men også knogle- og muskelmasse. Vi kan også tilbyde deres Smart Tracking produkter, som for eksempel smarte aktivitetssporer i form af ure. Disse ure kan hjælpe dig med at forblive motiveret, ved at holde styr på dine bevægelser i løbet af dagen. I vores sundhedspleje kategori kan du også tage et kig på Withings’ pålidelige og effektive blodtryksmålere, der kan fås til skarpe priser. Skulle du have spørgsmål i forhold til vores udvalg, eller vedrørende særlige produkter, er du som altid velkommen til at tage kontakt til os. Få hjælp af den nyeste teknologi til at forblive sund - tag et kig på sortimentet fra Withings herunder og gør et godt køb.

Resultater:
Resultater: 3


Med mere end et årti på markedet, fortsætter Withings med at have en voksende rolle indenfor teknologi og helbred. Med en passion for innovation, designer Withings produkter med din krop i tankerne.

Withings' oprindelige ide, var produktionen af Wi-Fi-krops-vægt, men siden da har firmaet udviklet sig til et innovativt firma, som også tilbyder en række af andre produkter.

Hold et øje med dit helbred

Withings' sortiment inkluderer smarte skalaer, blodtryksmonitorer, formeringsarmbånd og luftkvalitetsmonitorer. Med disse produkter kan du nemt holde øje med dit helbred, og forbedre dine daglige rutiner.

Nem-navigation

Withings tilbyder en brugervenlig app, hvor du kan nemt navigere og analysere dine sundhedsdata. Appen kan også synkroniseres med tredjeparts-apps, såsom MyFitnessPal og Runkeeper.

Høj præcision

Med Withings krops-vægte er præcisionen på hvert eneste skridt garanteret. De bruger avanceret tri-axial teknologi, der giver en præcis måling af vægten.

Forbedret søvn

Withings Sleep analyzer sporer dine søvnvaner, og gir dig en analyse som hjælper dig med at forbedre din søvn. Du kan også sammenligne din søvn med verdenens gennemsnit for at se, hvordan du klarer dig.

Med dig overalt

Med Withings Move, har du en transportabel aktivitetstracker som sporer dine skridt, distancer, svømme-sessions og meget mere. Let og diskret, kan du bære den med dig hele dagen.