Western Digital

Herunder finder du vores sortiment fra Western Digital. Western Digital giver dig kvalitetshardware i absolut verdensklasse, og vi er glade for at kunne tilbyde vores kunder en lang række af deres populære produkter. Mangler du for eksempel en harddisk så bør du tage et kig på denne side. Western Digital står både bag interne harddiske, eksterne harddiske og Solid State Drev (SSD) i høj kvalitet og til lave priser. Selv hvis du står og mangler en ekstern harddisk med USB 3.0 indgange og hele 8TB lagerkapacitet, har Western Digital også her en række produkter, der i den grad er værd at kigge på. Er du interesseret i en praktisk og pålidelig netværksløsning, så får du også NAS netværkslagring hos Føniks Computer. Uanset din foretrukne grænsefladetype, RAID understøttelse og lagringskapacitet, giver Western Digital NAS netværkslagring du kan stole på. Du kan både finde pålidelige fiberkanal lagringsservere og USB lagringsservere, når du handler hos os. Vi fører derudover NAS servere fra den kendte fabrikant i både den billige og mere avancerede ende af spektrummet så alle kan få et godt produkt, uanset behov og budget. I vores PC/bærbar kategori kan du også tage et nærmere kig på vores sortiment af servere fra Western Digital, som for eksempel deres populære tower servere. Hvad end du skal bruge en trådløs router, et harddisk kabniet, et Solid State Drev eller en NAS server så kan Western Digital sikkert tilbyde dig det helt rigtige produkt. Har du spørgsmål vedrørende specifikke produkter, eller i forhold til udvalget generelt, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi holder os løbende opdaterede i forhold til deres nyeste produkter og tilføjer jævnligt nyt hardware og udstyr. Tag et kig på vores produkter fra den kendte producent lige her på denne side og gør et godt køb, allerede i dag.

Resultater:
Resultater: 548


loader

Western Digital - Ledende Indenfor Dataopbevaring

Western Digital er et af de største globale producenter af harddiske og andre lagringssystemer til både private og erhvervsmæssige formål. Med mere end 50 års erfaring i branchen er virksomheden kendt for sin innovative teknologi og kvalitetsprodukter, som er anerkendt af mange teknologientusiaster og branchefolk.

Høj Kapacitet til Opbevaring af Data

Western Digital tilbyder en bred vifte af harddiske og lagringsløsninger, der er ideelle til at opbevare store mængder data. Disse produkter kommer med forskellige kapaciteter, alt fra 1 TB til 14 TB, hvilket gør dem perfekte til både små og store virksomheder samt private brugere. Deres høje kapacitet til at gemme data, gør det muligt for brugerne at gemme og dele store filer såsom videoer, billeder og dokumenter på en nem og effektiv måde.

Sikkerhedskopiering af Data

Western Digital er også kendt for deres effektive backup-løsninger. Deres systemer gør det muligt at gemme data på flere steder som f.eks. skyen, interne og eksterne harddiske og NAS. Disse backup-løsninger giver brugerne en øget sikkerhed i tilfælde af en hardware fejl eller systemnedbrud, og sikrer at data altid er tilgængelige når de behøves.

Hurtig Overførsel af Data

Virksomhedens produkter er udstyret med den seneste teknologi, der muliggør en hurtig og stabil dataoverførsel. Det betyder, at filoverførsler kan ske på få sekunder, og at store mængder data kan håndteres uden tab af hastighed. Dette gør dem ideelle til erhvervsmæssige formål, hvor tid er af essens.

Styring af Big Data

WD er også en af de førende virksomheder inden for styring af Big Data. Deres produkter kan håndtere enorme mængder data på en effektiv måde og gemme data på en struktureret måde. Virksomheden tilbyder forskellige software-løsninger, som kan hjælpe kunderne med at organisere, analysere og opbevare data på en smart måde, alt sammen for at hjælpe kunderne med at træffe bedre beslutninger.

Standardefterlevelse

Endelig er Western Digital kendt for at overholde alle branchestandarder og sikre, at deres produkter lever op til de høje standarder for kvalitet, pålidelighed og ydelse. Virksomheden tilbyder også fremragende kundesupport og garanti, der giver kunderne en tryghed ved køb af deres produkter.