Walk on Water

Walk on Water er mærket for dig der kunne tænke dig en komfortabel og stilfuld taske til blandt andet notebooks. Vores udvalg består blandt andet af en række hårdføre og rummelige bæretasker af læder til både bærbare computere og TV / Hi-fi udstyr. Vi kan derudover tilbyde iPad og tablet covers til skarpe priser, såvel som beskyttende smartphone hylstre i høj kvalitet. Det kendte mærke står også bag flotte kameratasker så uanset hvilket udstyr du skal transportere, har vi garanteret det du skal bruge. Se nærmere på alle produkterne nedenfor, eller kontakt vores kundesupport hvis du har brug for hjælp.

Resultater:
Resultater: 1


Walk on Water - Gå på vandet

Walk on Water er en dansk producent af oppustelige stand up paddle boards (SUP boards) og tilbehør. Virksomheden er en af de førende i Danmark og resten af Europa, og Walk on Waters mission er at levere SUP boards i høj kvalitet, som er nemme at bruge for både nybegyndere og eksperter.

Forbedret balance og stabilitet

Walk on Waters SUP boards er fremstillet med en indbygget teknologi, der giver både forbedret balance og stabilitet. Det betyder, at brugerne kan stå sikkert på vandet og navigere igennem bølgerne nemmere end nogensinde før.

Unikt og elegant design

SUP boardsne fra Walk on Water har et stilfuldt og unikt design, der skiller dem ud fra mængden. Med det klassiske look og de flotte farver er disse SUP boards ikke kun en fornøjelse at bruge, men også en fryd for øjet.

Holdbar og letvægtsmateriale

Walk on Water anvender kun de bedste materialer i produktionen af SUP boards. De letvægtsmaterialer gør det nemt at transportere og opbevare SUP boardet, mens det samtidig er holdbart og modstandsdygtigt over for udfordringer i vandet.

Let anvendelse

SUP boardsne fra Walk on Water er designet med brugervenlighed i højsædet. Uanset om du er en begynder eller en erfaren bruger, vil du kunne tage disse SUP boards med ud på vandet og nyde en fantastisk og sjov oplevelse.

Tilbehør i høj kvalitet

Udover deres SUP boards, tilbyder Walk on Water også et bredt udvalg af tilbehør i høj kvalitet. De omfattende muligheder for tilbehør som paddles, pumpe og opbevaringsløsninger, sikrer at det rette tilbehør er parat, når du skal på vandet.