På denne side kan du se nærmere på vores udvalg fra Vogel’s. Her hos Føniks Computer gør vi meget ud af at kunne tilbyde vores trofaste kunder et bredt sortiment af det bedste hardware og udstyr. Derfor får du selvfølgelig også et varieret sortiment fra Vogel’s, der blandt andet tilbyder tilbehør til TV og Hi-fi. Skal du bruge noget særligt udstyr til din hjemmebio, som for eksempel vægmontering af dit TV så er Vogel’s et oplagt valg. Vi tilbyder et bredt udvalg af deres bedste produkter til vægmontering og du vil sikkert også kunne finde noget, der passer til dit TV. Derudover fører vi også en lang række forskellige stativer til audio og video udstyr fra Vogel’s. Du kan finde både budgetvenlige og mere avancerede stativer til audio og video udstyr så alle kan være med uanset budget. Er du på udkig efter et stativ til din projektor så kan Vogel’s også her imødekomme dine ønsker og vi fører adskillige modeller i høj kvalitet. Du er selvfølgelig altid meget velkommen til at kontakte os skulle du have spørgsmål vedrørende vores udvalg. Tag et kig på siden her og find netop det produkt, der passer bedst til dig og dine ønsker.

Resultater:
Resultater: 147


loader

Vogel's - Specialister indenfor TV og lyd ophængning

Vogel's er en førende producent og designer af TV- og lydophængningsløsninger. Med mere end 40 års erfaring er Vogel's dedikeret til at skabe innovative og holdbare produkter af høj kvalitet, der sikrer den bedste brugeroplevelse.

Vogel's sortiment inkluderer alt fra vægophængning og gulvstandere til højttalerophængning og projektorophæng - alt hvad der skal til for at skabe den perfekte TV- og lydoplevelse derhjemme eller i erhvervsmæssige omgivelser.

Multifunktionsophæng til TV og soundbar

Vogel's har udviklet et multifunktionsophæng, der giver dig mulighed for at montere både TV og soundbar i en og samme løsning. Med dette ophæng sparer du plads og holder samtidig styr på kablerne, da de kan skjules bag soundbaren. Vogel's multifunktionsophæng er fleksibelt og passer til de fleste TV-størrelser og soundbar-formater.

60 graders fleksible TV-ophæng

Med Vogel's 360 graders fleksible TV-ophæng kan TV'et drejes i alle retninger, og du kan derfor let justere vinklen og undgå sollys og genskær i skærmen. Ophænget er simpelt og sikkert at montere og passer til de fleste TV-modeller.

Lydophæng til bookshelf-højttalere

Hvis du er på udkig efter en elegant løsning til at hænge dine bookshelf-højttalere op på væggen, er Vogel's lydophæng løsningen. Lydophænget er nemt at installere og kan justeres i højden, så du kan sikre dig optimal lydkvalitet.

Gulvstandere til højttalere

Hvis du ønsker en mere fri og fleksibel placering af dine højttalere, er Vogel's gulvstandere et godt valg. De er lette at samle og passer til de fleste højttalermodeller. Gulvstanderne højner lydkvaliteten og giver en bedre lytteoplevelse.

Professionelle projektorophæng

Vogel's professionelle projektorophæng er designet til at holde projektoren sikkert fast i loftet eller på væggen, samtidig med at det er nemt at indstille projektoren til den bedste vinkel. Vogel's projektorophæng er lavet af materialer i høj kvalitet og er velegnet til både små og store projektorer.