Den tyske fabrikant af batterier, opladere og strømadaptere, Varta, blev stiftet for mere end hundrede år siden og har siden leveret kvalitetselektronik til hele verden. Vi fører derfor også en lang række forskellige batterier og strømadapterer fra den erfarne producent. Så står du og skal bruge nogle særlige batterier til dit kamera, MP3 afspiller, gamebay eller lignende, bør du bestemt tage et kig på vores udvalg! Varta udbyder et stort udvalg af litium batterier samt genopledelige og alkaline baterier, der passer til langt det meste elektroniske udstyr, der kræver batterier! Vi er altid glade for at hjælpe vores kunder med at finde præcis det, de skal bruge, da det ofte kan være svært at finde rundt i det store sortiment af batterier!
 

Resultater:
Resultater: 291


Varta - Kvalitetsbatterier til ethvert formål

Varta er en førende producent af højkvalitetsbatterier og har været det i mere end 130 år. Det tyske firma har specialiseret sig i at producere batterier til en bred vifte af formål, og deres produkter er kendt for at være pålidelige og holdbare.

Lang levetid

Varta-batterier er kendt for deres lange levetid og holdbarhed. Deres avancerede teknologi sikrer en jævn og stabil strømforsyning, hvilket betyder, at du kan stole på dem til at holde dine enheder kørende i længere tid.

Høj ydeevne

Varta-batterier er designet til at levere høj ydeevne, selv under krævende forhold. Uanset om du har brug for batterier til din fjernbetjening, lommelygte eller digitalkamera, så vil Varta-batterier give dig den strøm, du har brug for.

Miljøvenlige

Varta er også en bæredygtig virksomhed, der har et stærkt miljøfokus. Deres genopladelige batterier er designet til at være et mere miljøvenligt alternativ til engangs-batterier. De genopladelige batterier kan genbruges flere gange, hvilket sparer ressourcer og reducerer affaldsmængden.

Bred vifte af batterier

Varta tilbyder en bred vifte af batterier til forskellige formål. Fra batterier til fjernbetjeninger og lommelygter til genopladelige batterier til elektroniske apparater som telefoner og tablets. Deres brede udvalg gør det nemt at finde de batterier, du har brug for.

Industriel styrke

Varta producerer også industrielle batterier, der er designet til brug i ekstreme forhold som f.eks. i militæret, på havet eller i skovrejsning. Disse batterier har en høj ydeevne og er designet til at modstå de hårdeste udfordringer - selv under de mest krævende forhold.