Unitech har længe været kendte for deres høje kvalitetsstandarder når det kommer til deres produkter. Derfor kan du selvfølgelig også finde et bredt udvalg fra den anerkendte producent her hos Føniks Computer. Står du for eksempel og skal bruge et særligt kabel til dit udstyr, så er du kommet til det rette sted. Vi opdaterer løbende vores sortiment fra Unitech, således at du har de bedste produkter at vælge mellem, når du handler med os. Skulle du have spørgsmål angående vores sortiment, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Se hele sortimentet nedenfor og find det, der passer til dine ønsker.

Resultater:
Resultater: 1


Unitech har i mere end 30 år været en af de førende producenter af automatiseringsløsninger til detail-, sundheds-, transport-, og logistikindustrien

Med en bred portefølje af produkter, herunder scannere, terminaler og mobile enheder, er Unitech en af de mest alsidige og smidige leverandører af automatiseringsløsninger på markedet.

Komplet Sømløs Integration

Unitechs scannere og enheder er designet til at integrere gnidningsløst med en række eksisterende systemer, hvilket giver brugerne mulighed for at optimere deres arbejdsgange og minimere fejl. Deres enheder kan nemt kobles på eksisterende netværk og styres centralt med et simpelt og brugervenligt grænseflade.

Robuste og Holdbare

Unitech har opbygget et stærkt omdømme for pålidelighed og holdbarhed takket være deres fokus på at udvikle enheder i høj kvalitet. De er hårdføre og kan modstå barske omgivelser og krævende arbejdsmiljøer.

Fleksible og Brugervenlige

Unitechs automatiseringsløsninger er designet til at passe til brugerens behov og kan tilpasses til en række forskellige applikationer. Deres brugergrænseflader er intuitive og nemme at navigere, hvilket betyder, at brugerne kan lære at bruge enhederne på kort tid.

Fremragende Kunde Support

Unitechs ekspertteam er dedikeret til at yde banebrydende kunde support og service. De er altid tilgængelige for at besvare eventuelle spørgsmål eller bekymringer, der måtte opstå i løbet af brug af produktet.

Stærke Partner Relationer

Unitech arbejder tæt sammen med deres partnere for at levere automatiseringsløsninger, der er designet og udviklet til at imødekomme specifikke behov. De engagerer sig i langsigtet samarbejde med deres partnere for at sikre, at kunden altid får den bedste løsning.