Her kan du finde vores udvalg fra den amerikanske fabrikant af trådløse netværksforbindelser, Ubiquiti. Kunne du også godt tænke dig et pålideligt netværk til en skarp pris, kan du med fordel tage et kig på vores brede udvalg fra Ubiquiti. Vi tilbyder en lang række af pålidelige og effektive produkter fra det succesfulde firma, her hos Føniks Computer. Står du for eksempel og mangler et trådløst Access Point eller diverse Gigabit hubs og switches så er du kommet til det helt rette sted. Leder du efter trådløse bridges så kan Ubiquiti også her imødekomme dine ønsker. Vi kan også tilbyde støjbeskyttelse i flere forskellige prisklasser fra det erfarne mærke, samt overvågningskameraer i topkvalitet. Dette er blot nogle af de Ubiquiti produkter du kan finde hos os og vi opdaterer naturligvis løbende vores sortiment. På den måde har du adgang til de bedste varer, når du handler hos os. Derudover er du altid mere end velkommen til at tage kontakt til vores kundeservice, skulle du have spørgsmål i forhold til valg af produkt, eller udvalget generelt. Undgå at gå på kompromis med kvalitet og pris -  se hele sortimentet fra Ubiquiti på siden her og gør et godt køb, allerede i dag.

Resultater:
Resultater: 487


loader

Stort udvalg af Ubiquiti produkter hos Føniks Computer

Ubiquiti er en amerikansk producent, der er specialiseret i produktion af højteknologiske trådløse netværksløsninger. Ubiquiti blev grundlagt i 2005 med det formål at give brugerne mulighed for at oprette trådløse netværk, der er lette at bruge, pålidelige, kosteffektive og hurtige. Selskabet har siden da opnået en stor popularitet og er blevet et af de mest populære producenter af trådløse netværksløsninger.

Producenten tilbyder en bred vifte af produkter, der dækker områder som trådløst netværk, netværksstyring, netværkssikkerhed, overvågning og meget andet. Ubiquiti tilbyder også services som trådløs netværksdesign, opsætning af trådløse netværk, konfiguration af netværksudstyr og andre tjenester. Hvoraf du kan finde flere af deres smarte produkter her hos Føniks Computer, hvor du finder deres Networks overvågningskameraer, Networks routere, og Networks videoovervågning.

Ubiquitis produkter adskiller sig fra andre, fordi de er udviklet til at være lette at installere, pålidelige, kosteffektive og hurtige. Deres trådløse netværksløsninger er lette at opsætte, og de tilbyder også fleksible og skalerbare løsninger, der giver dig mulighed for at tilpasse dine netværk til dine egne specifikke behov. Ikke nok med dette, så har deres produkter en række funktioner, der gør det let for dig at administrere og overvåge dit trådløse netværk. Ubiquiti tilbyder også et unikt system til netværkssikkerhed og trådløs kryptering, der hjælper med at beskytte netværket mod uautoriserede adgang.

Ubiquiti er kendt for at levere høj kvalitet og kosteffektive produkter. Dette er også tydeligt når du både ser og bruger deres produkter, hvor du kan mærke hvor god materiale der er blevet brugt til dem. Du kan finde flere routere og muligheder for trådløs og ekstern overvågning.

Ubiquiti er et af de førende producenter af trådløse netværksløsninger. De har et bredt udvalg af produkter og tjenester, der gør det let at oprette og administrere deres produkter. Det er derfor en fantastisk mulighed for dig, der ønsker at oprette et trådløst netværk, der er let at bruge, pålideligt, kosteffektivt og hurtigt, at benytte dig af Ubiquitis produkter. Du finder et større udvalg af deres produkter lige her på siden, hvor vi hele tiden formår at opretholde den høje standard af produktudvalg til afsindige gode priser.

Ubiquiti Networks videoovervågning

Ubiquiti Networks videoovervågning er et avanceret sikkerhedssystem, der kan hjælpe med at give dig større sikkerhed i dagligdagen. Systemet er let at installere og bruge, og det giver dig mulighed for at se live feeds fra enhver placering. Så kan du altid vide når der sker noget i og omkring dit hjem eller virksomhed. Networks videoovervågning fra Ubiquiti kan bidrage til at øge sikkerheden og reducere risici, samtidig med at det åbner døren for mange andre funktioner.

Systemet som Ubiquiti tilbyder kan bruges til at overvåge og give advarsler om bevægelse, ændringer i lys, temperatur, fugtighed og mange andre faktorer. Det kan også bruges til at kontrollere adgang til et sted, så det kun kan tilgås af autoriserede personer. Dets avancerede teknologi giver det mulighed for at levere krystalklare billeder og høj lydkvalitet, så brugerne kan få detaljerede oplysninger om det, de ser. Ubiquiti Networks videoovervågning giver dig derfor en lang række fordele, der gør det til et effektivt sikkerhedssystem. Det gør det muligt for dig at se detaljerede billeder og høre klar lyd, mens overvågningen holder styr på bevægelser, temperaturændringer og meget mere.

Ubiquiti Networks router

Ubiquiti Networks router er en af de mest populære trådløse routere på markedet. Det er designet til at tilbyde trådløs adgang til internettet til hjemmet eller kontoret. Den har en række avancerede funktioner, der gør det lettere for dig at få adgang til netværket og dele filer. Routeren har en forbedret signalstyrke, som giver en høj hastighed og et stærkere signal end normalt. Det har også en række indbyggede sikkerhedsfunktioner, der gør det muligt at brugere at beskytte dit netværk mod hackere og trusler. Routeren har også en intuitiv brugergrænseflade, der gør det nemt at opsætte og administrere netværket.

Ubiquiti Networks router er et godt valg til både hjemmet og kontoret. Det er nemt at bruge, har et stærkt signal og en række avancerede funktioner, der gør det muligt for dig at få mest muligt ud af dit trådløse netværk.