Her finder du vores sortiment af produkter fra TSC. Den anerkendte producent står bag en lang række populære produkter til blandt andet scan og print. Derfor er vi her hos Føniks Computer glade for at kunne tilbyde et bredt udvalg, fra det kendte mærke. Hvad end du står og mangler forbrugs- og sliddele til din printer, en effektiv etiketprinter, eller måske en termisk printer, så er dette stedet for dig. Vi opdaterer løbende vores sortiment, således at du har adgang til de bedste produkter fra TSC. Tag et kig på siden her og find det, der passer til dine behov og ønsker.

Resultater:
Resultater: 4


TSC - Et førende navn indenfor etiketprintere

TSC er en anerkendt global producent og leverandør af etiketprintere med hovedsæde i Taiwan. Virksomheden blev grundlagt i 1991, og siden da har de arbejdet konstant på at forbedre deres proces, produktionskvalitet og kundeservice. Med mere end 25 års erfaring inden for branchen stræber TSC altid efter at levere produkter i topkvalitet og de nyeste teknologier, der hjælper kunderne til at nå deres potentialer og markedspositioner.

Højkvalitets printteknologi

TSC's etiketprintere har højkvalitets printteknologi, hvilket gør det nemmere og hurtigere at printe etiketter med lave omkostninger. Printere fra TSC er brugervenlige og sikrer en stabil ydelse.

Forskellige typer etiketprintere

TSC producerer etiketprintere til alle typer printbehov. Deres produktlinje omfatter desktop, industrielle og mobile etiketprintere, som alle er designet til at opfylde kundernes forskellige behov.

Intuitivt design

TSC's printere har et intuitivt design, der gør det nemt at bruge dem uden hjælp fra tekniske eksperter. Brugervenlighed er et vigtigt fokusområde for TSC, hvorfor de har sørget for, at deres printere er nemme at arbejde med.

Etiketter i høj kvalitet

Takket være TSC's professionelle etiketprintere, som leverer højkvalitetsudskrifter, kan professionelle etiketter nu fremstilles med lave omkostninger. Dette hjælper kunderne med at reducerer udgifterne og øger produktiviteten.

Support og service

TSC's tekniske support, træning og service er tilgængelig for kunderne 24/7. To års garanti på alle produkter garanterer også kunderne høj kvalitet og teknisk support. TSC's kundeserviceteam er altid klar til at levere den bedst mulige oplevelse til kunderne og sikre en problemfri oplevelse.