Herunder kan du tage et kig på vores udvalg fra TRENDnet. Hos Føniks Computer får du et omfattende udvalg af det bedste og mest pålidelige hardware på markedet. I den forbindelse fører vi selvfølgelig også den anerkendte producent TRENDnet. TRENDnet tilbyder blandt andet et bredt udvalg af overvågningskameraer i mange forskellige prisklasser. Skal du bruge et netværkskort, kan du også finde PCI netværkskort, PCI-E netværkskort og USB netværkskort fra den kendte fabrikant. Vi fører derudover deres trådløse netværksløsninger såsom trådløse Access Points, trådløse routere, med mere. Skal du bruge hubs og switches så kan du også finde Gigabit hubs og switches og 10 / 100 hubs og switches, her hos os. Er det en kobbertransceiver eller eventuelt en optisk transceiver du er ude efter så byder TRENDnet også på adskillige modeller i denne kategori. Fra overvågningskameraer, KVM switches og netværkskabler, til routere, transceivere, hubs og switches. Uanset hvad du måtte mangle af netværksløsninger så kan du sikkert finde det du skal bruge, lige her hos Føniks Computer. Kontakt os endelig hvis du har spørgsmål i forhold til vores udvalg. Gør dig selv en tjeneste - tag et kig på denne side og find det du står og mangler fra TRENDnet, allerede i dag. 

Resultater:
Resultater: 274


loader

TRENDnet - Netværksudstyr til professionelle

TRENDnet er en global producent af netværksudstyr, der leverer innovative og pålidelige produkter i mere end 110 lande. Siden starten i 1990 har TRENDnet fokuseret på at levere pålidelige, prisvenlige og brugervenlige teknologiske løsninger til både private og virksomheder.

Multifunktionelle netværksløsninger

TRENDnet tilbyder et bredt sortiment af netværksudstyr til både mindre virksomheder og stores, og udvikler desuden værktøjer og apparater til at forbedre og optimere netværksperformance. Deres multifunktionelle netværksløsninger inkluderer blandt andet switches, routere, trådløse adgangspunkter og Wi-Fi netværksextendere. Med disse all-in-one-løsninger kan virksomheder optimere tilpasningen af deres kontornetværk.

Sikkerhed først

TRENDnet har også en stærk profil når det kommer til sikkerhedsudstyr. Deres IP-kameraer leverer skarpe billeder og høj opløsning, som muliggør effektiv overvågning til både store og små private eller erhvervsmæssige installationer. TRENDnet har også krypteringsløsninger, såsom VPN routeres, som sørger for en sikker og nem adgang til private netværk udefra.

Forbedring af gaming oplevelse

TRENDnet producerer også netværksextendere der optimerer gamingoplevelsen. Med deres gigabit-powerline kit kan mindre virksomheder forbedre spiloplevelsen, idet de sikrer en høj hastighed og stabil forbindelse, mens de samtidig forbedrer netværksafdækning og -styring i deres daglige arbejdsgange.

Intelligente løsninger til intelligente huse

TRENDnet tilbyder også produkter til smarte huse, inklusiv innovative overvågningskameraer, som kan kobles sammen med smart-home-automatiseringssystemer. Med disse produkter kan forbrugere få overvågning og beskyttelse i et højt niveau af kvalitet. TRENDnets smart-home-produkter inkluderer også trådløse dimmere, indgangssensorer samt vidvinkel HD-kameraer.

Skalérbare trådløse netværk

TRENDnet producerer også high-performance trådløse netværksprodukter. Deres omfattende sortiment af Wi-Fi-produkter giver brugerne mulighed for at oprette et skalérbart trådløst netværk som er stabilt, og samtidig sikrer høj hastighed og pålidelighed. TRENDnets trådløse netværksprodukter inkluderer også USB-adaptrer og power-over-ethernet-løsninger.