Herunder kan du se nærmere på vores produktudvalg fra den populære producent TP-LINK. Vi har et meget bredt sortiment af overvågningskameraer, trådløs videoovervågning eller overvågningskamera til udendørs brug fra TP-LINK. Er du på udkig efter en smart og effektiv netværksløsning, så bør du stifte bekendtskab med TP-LINK. Med professionel ekspertise, sans for kvalitet og innovative løsninger, har TP-LINK gjort sit indtog på det elektroniske marked. Skal du for eksempel bruge hubs og switches så kan du blandt andet finde 10 / 100 hubs og switches, eller Gigabit hubs og switches her hos os. Er det et netværkskort du mangler, så fører vi også PCI netværkskort, PCI-E netværkskort og USB netværkskort fra TP-LINK. Vi kan også tilbyde trådløse routere og SOHO bridges fra det erfarne mærke. Derudover tilbyder vi også transceivere og multiplexere i form af kobbertransceivere og optiske transceivere i høj kvalitet. TP-LINK står også bag et bredt udvalg af udstyr til trådløse netværk. Hvad end du skal bruge trådløse access points, trådløse netværkskort og trådløse routere i både den dyre og billige ende af prisskalaen, så har vi her hos Føniks Computer et bredt sortiment.

Vi opdaterer selvfølgelig løbende vores sortiment, således at du får de bedste netværksløsninger når du handler hos Føniks Computer. Fra transceivere, bridges og specialiserede netværkskabler, til IP kameraer, netværkssikkerhed, hubs og switches. Uanset hvad du måtte mangle af netværksprodukter, så kan du med sikkerhed finde det hos TP-LINK. Med produkter som trådløse routere, trådløse netværkskort, trådløse Access Points, optiske transceivere og meget mere, får du hos os et omfattende udvalg af kvalitetsprodukter fra TP-LINK. Derudover er vi altid glade for at kunne hjælpe vores kunder med at finde præcis det, der passer til dine ønsker og behov. Skulle du have spørgsmål vedrørende udvalget, eller i forhold til valg af produkt, er du derfor som altid velkommen til at tage kontakt til os. Tag et kig på vores sortiment fra den kendte fabrikant lige her på siden og find det udstyr du skal bruge.

Resultater:
Resultater: 420


loader

Hvad er TP-LINK?

Måske har du tidligere stiftet bekendtskab med det kendte kinesiske brand TP-LINK. TP-LINK blev grundlagt i 1996 i Shenzhen i Kina. TP-LINK er et af verdens føreste brands indenfor teknologisk udstyr, og er et verdenskendt mærke indenfor computerteknologisk udstyr. TP-LINK navnet er en sammensætning af twisted pair link. Twisted pair link blev opfundet af Alexander Graham Bell, opfinderen af telefonen. Men Graham Bell var også opfinder af en måde at lave kabler på, som reducerer elektromagnetisk interferens. Navnet stammer derfor fra Grahams Bells opfindelse twisted pair link. 

TP-link som brand er meget kendte for deres netværks routere, overvågningskamera til udendørs, trådløse netværksovervågning samt hubs og Switches. Som du kan se, er TP-LINK altså et brand med et bredt udvalg af fede kvalitetsprodukter. 

Overvågningskamera til private og erhverv

Hos Føniks har vi et stort udvalg af overvågningskameraer til både private hjem og til erhverv. Kan du godt lide at holde øje med hvad der sker ude foran dit hjem, når du ikke er hjemme? Måske har du tidligere været udsat for tyveri eller andre uvelkomne gæster, og vil gerne kunne holde øje med det i fremtiden. Så er det en god idé at kigge efter et godt overvågningskamera fra TP-LINK. Med et godt 

Hvilket overvågnings kamera skal jeg vælge?

Alt efter hvad du skal bruge videoovervågning til, afhænger det af valget af overvågningskamera. Skal du bruge det til hjemmebrug, fordi det giver dig en tryghed at vide, at du altid har overvågning på dit hus, men det ikke er særlig vigtigt præcis hvor mange billeder det skyder i sekundet? Så kan du vælge en af de billige modeller. De billige overvågningskameraer fra TP-LINK skyder ca. 15 billeder i sekundet. De dyrere modeller skyder 20 frames i sekundet. 

Derudover skal du også overveje hvor mange features du har brug for. De dyrere modeller har naturligvis en del flere features end de billige. For eksempel får du mulighed for at få billeder tilsendt din email hos de dyrere modeller, og der kan være sirene indbygget. 

Vi anbefaler derfor at du læser grundigt på de forskellige typer af overvågningskameraer, så du kan få det der matcher dine behov. 

Hvilke regler er der for videoovervågning for virksomheder?

For virksomheder er der lidt andre regler for videoovervågning. Virksomheder må eksempeltvis gerne filme ud mod offentligheden selvom der færdes andre mennesker. Dog gælder det hvis det er med henblik på at overvåge virksomhedens facade eller indgangsparti. Er du derimod en bank, butik eller lign, må du gerne optage mere bredt, hvis det er for at opretholde sikkerheden i virksomheden. 

Som virksomhedsejer skal du dog huske på, at hvis du opsætter overvågningskameraer i din virksomhed enten ude eller inde, så skal du skilte med det. Virksomheder må ligeledes også gerne overvåge deres ansatte, hvis hensigten er at holde øje med at de ikke stjæler eller lign. Det er altså ikke tilladt at overveje hvor meget medarbejderne arbejder, eller hvor effektive de er. Hvis du vælger at have videoovervågning af dine medarbejder, er det her også vigtigt at skilte meget tydeligt med det, så der ikke er nogen tvivl. 

Hvilke regler er der for videoovervågning for private?

Som privat person er der tydelige regler for videoovervågning som du skal overholde, når du sætter et overvågningskamera op. Hvis du vil sætte et udendørs overvågningskamera op, skal du sørge for at det ikke peger over mod de steder, hvor der færdes mange mennesker. Du må altså ikke optage ud på vejen. Du må derimod gerne filme dit eget hjem og ude foran dit hjem. Det kan være en god tyverisikring, og virke både præventivt, men også hvis uheldet er ude og der kommer indbrud. Du skal dog vide, at du ikke må offentligegøre optagelserne nogle steder. Det er før i tiden et at privatpersoner har offentliggjort videoer af gerningsmænd på sociale medier, men det må man altså ikke. 

Ligeledes er det vigtigt at huske, at hvis du har overvågningskamera ved dit private hjem, så skal du tydeliggøre det på skrift. 

Kan man bruge overvågningskamera fra TP-LINK uden abonnement?

Ja er det korte svar. Hos Føniks computer sælger vi overvågningskamera fra TP-LINK uden abonnoment. Den pris du betaler for kameraet, er derfor den endelige pris. Du skal ikke hver måned også betale for et abonnoment også. Det gør det nemt at komme i gang med videoovervågning. 

Hvad er en router?

En router er en lille maskine der sørger for at fordele din  internetforbindelse mellem flere enheder, så i kan være flere på netværket på samme tid. En router kan både være kablet og trådløs, og kan ligeledes fordele både kablet internetforbindelser og wifi i din husstand eller arbejdsplads. 

Hvad er et netværks HUB?

Et hub er et stykke datanetværk, hvor der kan tilsluttes porte. Det er en passiv enhed, hvor der ikke kan tilknyttes software. Hub'en sender datainformation ud igennem portene, men kun en ad gangen. Det vil altså sige at en hub kan sende data ud igennem en port ad gangen, så det kan forbinde flere ethernet enheder sammen i et netværk. Det er altså ikke helt så praktisk som switchen. Hub'en sender alt information til alle, og kan ikke skelne mellem enheder. 

Hvad er en netværks switch?

En switch er en smartere udgave af en HUB. Her har du mulighed for at tilkoble flere enheder på Switchen, men den er smart nok til at uddele relevant data til forskellige enheder. Switchen er altså væsentlig mere intellegent, da den også kan forbinde flere computere indenfor et LAN netværk. 

Derfor skal du købe et netværkskort fra TP-LINK

Computere kan ikke alene ved brug af et kabel finde ud af, at kommunikere til et netværk. Derfor skal du bruge et netværkskort, som kan sende computerdata til netværket. Så man kan sige, at du ikke rigtig kan undvære et netværkskort, også kaldet netværksadapter eller NIC. Du skal vælge at købe et netværkskort fra TP-LINK, fordi det er god kvalitet og du sikrer dig lynhurtigt internet. Rimelig vigtigt hvis du for eksempel bruger meget tid på gaming. 

Har du nogle spørgsmål angående TP-LINK?

Hos Føniks Computer vil vi meget gerne hjælpe dig med dine problemstillinger. Vi er eksperter i it-branchen, vi ved alt om hardware og gaming og sidder klar med råd og vejledning. Så skriv en mail eller en chatbesked, så hjælper vi dig så godt vi kan.