Her kan du se nærmere på vores brede udvalg fra den populære producent, TomTom. Du får kvalitet i særklasse med TomTom og deres mange spændende produkter. Skal du bruge navigationsudstyr, som GPS eller GPS tilbehør, så er dette TomTom et oplagt valg. Vi kan blandt andet tilbyde pålidelige GPS systemer til biler, i forskellige prisniveauer. Derudover fører vi også GPS til motorcykler så du nemt kan finde de sjoveste veje og undgå kedelige strækninger. TomTom står også bag smarte GPS ure, der især er velegnede til kondi- og motionstræning. Med et GPS ur fra den innovative fabrikant kan du blandt andet registrere skridt, aktive minutter, tempo, afstand og forbrændte kalorier. Uanset om du skal løbe, cykle, styrketræne eller svømme, kan et GPS ur hjælpe dig med at holde styr på dit træningsforløb. Du kan også finde andre TomTom produkter såsom små tasker til opbevaring of beskyttelse af dine GPS systemer, samt action-kameraer i forskellig prisklasser. Derudover er du som altid meget velkommen til at kontakte os, skulle du have spørgsmål vedrørende vores sortiment. Hos Føniks Computer er der ingen grund til at gå på kompromis med kvalitet og design. Find det du skal bruge lige her på denne side allerede i dag.

Resultater:
Resultater: 19


loader

TomTom - Avanceret teknologi til navigation

TomTom er en førende producent af navigationsudstyr til bilister og erhvervschauffører. Virksomheden blev grundlagt i 1991, og har hovedkontor i Amsterdam, Holland. TomTom's mission er at give bilister og erhvervschauffører en mere sikker, effektiv og økonomisk rejse ved hjælp avanceret teknologi.

Præcision og nøjagtighed i dine kortopdateringer

TomTom opdaterer sine kort og trafikinformationer med en uvurderlig præcision og nøjagtighed. Du kan være sikker på, at du får de sidste nye opdateringer og at de vil lede dig vej med tilfredsstillende nøjagtighed.

Personliggjort rejseoplevelse

TomTom's navigationsværktøjer kan tilpasses dine specifikke behov, for at gøre din rejse så bekvem som muligt. Det betyder, at du kan planlægge din rute og favorit destinationer, så hver rejse bliver en unik og personlig oplevelse.

Få opdateringer direkte på din enhed

TomTom's udstyr kan forsynes med live opdateringer, så du kan undgå trafikpropper og køer. Med realtidsopdateringer, kan du altid finde den mest effektive og hurtigste rute.

Sikrere kørsel med TomTom

TomTom's navigationsudstyr hjælper dig med at planlægge din rute, så du undgår farlige og usikre veje. Ved hjælp af præcis teknologi, vil TomTom navigere dig sikkert frem til din destination.

Skræddersyet navigationsløsninger til erhvervschauffører

TomTom tilbyder skræddersyet navigationsløsninger til erhvervskunder, så de kan planlægge og optimere transportruter for at undgå unødvendige omveje og langsom transporttid. TomTom sikrer, at dine forsendelser ankommer til tiden og besparelser opnås.