Tandberg Data

Her på siden kan du finde vores udvalg fra Tandberg Data. Det populære mærke byder blandt andet på løsninger til lagring og backup, og vi er glade for at kunne tilbyde et bredt sortiment, her hos Føniks Computer. Vi opdaterer regelmæssigt vores sortiment med nye, spændende produkter, således du får det bedste udstyr når, du handler med hos. Har du spørgsmål angående valg af produkt, er du meget velkommen til at kontakte os. Med det rette lagringsudstyr fra Tandberg Data kan du beskytte din data, så tag et kig på siden her og gør et godt køb, allerede i dag.

Resultater:
Resultater: 33


En Tandberg Data

Tandberg Data startede i 1979 som en flok entusiastiske datalagringsfolk, der ønskede at forbedre datalagring, båndoptagelse, DVD'er og andet hardware. Tandberg Data er en del af over 25 års historie i datalagrings- og båndoptagelsesbranchen og er nu en del af overlegne opbevaringsløsninger til data over hele verden. Tandberg Data er en anerkendt leder i udvikling og ydeevne af datalagringsløsninger til små og mellemstore virksomheder, mellemniveau- og enterprise-klasser. Tandberg Data har en omfattende portefølje af tape, disk og tape autoloadere og biblioteker, tape med høj ydeevne, disk-server backup og nøgleringsløsninger, der kan give beskyttelse mod datatab og tilgængelighed.

Overlegen beskyttelse mod datatab

Tandberg Data understøtter forskellige funktioner relateret til databehovet og tilbyder sikre opbevaringsløsninger med stor kapacitet. Tandberg Data-løsninger inkluderer tape-biblioteker, tape-autoloadere, tape-backup, deduplicering og mange andre funktioner, der leverer en kombination af overlegne hastigheder, ydeevne og Kompatibilitet.

Øget tilgængelighed

Den effektive understøttelse af så mange forskellige teknologier inden for opbevaring af data giver øget tilgængelighed. Virksomhederne kan nu have kontrol over deres data og få effektiv og sikker adgang til det.

Pålidelige og holdbare løsninger

Tandberg Data har udviklet pålidelige båndløsninger til alle former for datalagringsbehov. Deres løsninger er holdbare og kan modstå daglig slid og ælde. Produkter som tape-biblioteker og autoloadere understøtter op til 120 TB datalagring og deres technology indeholder fremtidssikret bånd.

Reduktion af omkostningerne

Med effektive løsninger kan virksomhederne reducere deres omkostninger til datalagring og backup. Tandberg Data har udviklet teknologi, der kan håndtere komplekse datalagringsbehov til en overkommelig pris.

Effektive og rentable teknologier.

Tandberg Data skaber og udvikler teknologi, der er rentable for virksomheder at bruge. Deres teknologier anvendes til forskellige opbevaringsbehov, der er rentable og lette at vedligeholde. Disse teknologier hjælper virksomhederne med at holde deres data sikre og tilgængelige uden at gå over budgettet.