SteelSeries

Er du gamer og er du glad for kvalitetsudstyr, så har du formentlig allerede stiftet bekendtskab med det populære mærke, SteelSeries. Den anerkendte danske producent står nemlig bag en lang række forskelligt gamer udstyr, såsom headsets med lyd i særklasse. Derfor finder du selvfølgelig også et bredt udvalg fra SteelSeries her hos Føniks Computer. Vi får ofte nye produkter til vores voksende sortiment, så du har adgang til det bedste hardware på markedet når du besøger os. Du finder et hav af forskelligt gaming udstyr fra SteelSeries som der kan gøre din oplevelse endnu bedre når du gamer derhjemme. Du finder blandt andet ikke kun headsets, men også gamer mus, gamer tastaturer, seje musemåtter og mere! Alt der gør gamingen endnu bedre. Uanset om du står og mangler en ergonomisk mus, eller et rigtigt gamer tastatur i stilsikkert design, så kan du helt sikkert finde et passende produkt på denne sider. Ønsker du heller ikke at gå på kompromis med dit udstyr, så tag et kig på vores omfattende sortiment fra succesfulde SteelSeries og optimer din spiloplevelse nu og her.

Resultater:
Resultater: 76


loader

SteelSeries byder på et stort udvalg af gamer udstyr og tilbehør

Skal du have nyt gamer udstyr til dit skrivebords setup derhjemme, så er SteelSeries det helt rette mærke at gå efter. Her får du kvalitetsbevidst hardware der bare kan noget. Du kan finde det hele til skrivebordet som gamer tastatur, gamer mus, gamer musemåtte og gamer headset. Med SteelSeries kan du matche det hele så det kan se max lækkert ud. Med deres innovative og lækkert designet gamer udstyr, kan du få en fantastisk spiloplevelse imens hele dit setup også ser rigtig godt ud - det er ren synergi. 

Tastaturer fra SteelSeries er designet til at give dig, som gamer, den bedst mulige præstation. SteelSeries har sørget for at  deres gamer tastaturer er udstyret med avancerede funktioner som multi konfigurerbar RGB-belysning, RGB-logoer og avanceret mekanisk tastatur funktioner. Med SteelSeries findes der et bredt udvalg af tastaturer, der er designet til at opfylde forskellige behov. Ens for alle er dog at de er præcise når det kommer til deres høje kvalitet og fantastiske ydeevne. Du kan forvente at tastaturer fra SteelSeries er præcise, reagerer hurtigt og er fantastiske at game med. 

SteelSeries’ gamer mus er designet til at give dig en behagelig spiloplevelse. Deres gamer mus er udstyret med avancerede funktioner som præcise optiske sensorer, RGB-belysning, justerbar vægt og ergonomisk design. Dette gør at du investerer i en SteelSeries gamer mus der virkelig kan noget. Føniks Computer fører et bredt udvalg af mus fra SteelSeries, der er designet til forskellige behov hvor du kan vælge mus baseret på den måde du gamer på.

Du kan forvente at finde flere fantastiske headsets fra SteelSeries der er designet til at give dig krystalklart lyd, uden baggrundsstøj, så du kan høre ned til de mindste detaljer når du gamer eller ser film. Alt efter model, så er SteelSeries headsets udstyret med avancerede funktioner der giver fantastisk surround lyd, der er støjreducerende når du snakker med vennerne mens du gamer, og som har en komfortabel pasform om dit hoved. Du kan finde justerbare mikrofoner og så kan du vælge om du foretrækker USB, wired eller trådløs. Vi har et bredt udvalg af headsets fra SteelSeries, der er designet til gamere.

Til sidst kan du også finde andet gamer udstyr fra SteelSeries som blandt andet musemåtter der gør det lettere, og pænere, når du gamer. Du finder forskellige designs og farver så du helt selv vælger hvilken musemåtte fra SteelSeries der passer til dine præferencer. 

Alt i alt er SteelSeries et stærkt brand, der har flere gamer produkter af høj kvalitet og med et sofistikeret design. SteelSeries er kendt for at skabe innovative produkter, der er designet til at give gamere den bedst mulige oplevelse og vi er derfor også stolte over at have et godt sortiment af SteelSeries produkter. 

Har du spørgsmål til vores SteelSeries produkter?

Er du interesseret i en af vores mange gamer produkter fra SteelSeries, men har nogle spørgsmål i forhold til performance, specifikationer eller andet, så er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeserviceafdeling! Føniks Computer er altid behjælpelige med ethvert spørgsmål og vi prøver altid at sørge for at du får den bedste kundeoplevelse som muligt.

Du kan derfor kontakte vores kundeserviceafdeling i hverdagene mellem kl. 11 og 17 over mail, telefon eller chat. Du finder vores kontaktinformationer øverst på siden. Vi ser frem til at vejlede dig med dit eventuelle køb.