Her hos Føniks Computer er vi lige så glade for god lyd, som vores kunder er. Derfor fører vi selvfølgelig også et bredt udvalg af de bedste headset, ear-plugs og højttalere. I den forbindelse kan du her se nærmere på vores sortiment af WOOFit højttalere og andre lydenheder, fra SACKit. Det populære mærke står bag en lang række forskelligt lydenheder, der producere kæmpe lyd, i små størrelser. Her på siden, finder du blandt andet WOOFit høretelefoner, bluetooth højttalere m.m. Kontakt os endelig hvis du har spørgsmål angående vores SACKit sortiment. Tag et kig her på siderne og gør et godt køb hos os.

Resultater:
Resultater: 31


SACKIT – design og kvalitet

SACKIT er en dansk designer- og producentvirksomhed grundlagt i 2012. Virksomheden har fokus på at skabe funktionelle, holdbare og tidsløse produkter af høj kvalitet. Deres produkter er skabt til at matche den moderne livsstil, hvor funktionalitet og design går hånd i hånd.

SACKIT har specialiseret sig indenfor boligtilbehør, lyd og belysning, hvor deres produkter sætter en ære i at kombinere flot, dansk design med solide materialer og en brugervenlig funktionalitet.

SACKIT - 5 grunde til at vælge deres boligtilbehør

Gennemtænkt funktionalitet – SACKIT lægger vægt på stærk funktionalitet, og deres produkter har ofte flere brugsmuligheder end blot at hænge på væggen eller stå på gulvet.

Høj kvalitet - SACKIT anvender kun materialer af høj kvalitet, og deres produkter er produceret med stor omhu og præcision.

Skønt dansk design - Virksomheden hylder dansk design, og deres produkter er kendt for deres tidløse og elegante udseende.

Bredt udvalg – SACKITs produkter findes i mange forskellige farver og størrelser, så du kan altid finde noget, der passer til dit hjem.

Miljøvenlig produktion - SACKIT bestræber sig på at skabe deres produkter på en så miljøvenlig måde som muligt. Det betyder blandt andet, at de bruger genanvendelige materialer og har et fokus på bæredygtig produktion.