Producenten Razer er kendt for at lave mus, keyboards, headsets og mere i ergonomisk design til high-end gaming entusiaster. Så skal du bruge en ny gamer mus, et mekanisk tastatur eller måske et flot kabinet, så er Razer ikke til at komme udenom. De står nemlig bag noget meget veldesignet hardware, og vi er glade for at kunne tilbyde et bredt sortiment af high-end gaming udstyr fra Razer . Du kan altid være sikker på at finde det nyeste hardware og gaming udstyr fra Razer, som med deres slogan "For Gamers. By Gamers", virkelig tager din gaming til the next level. Så hvis du vil have noget af det bedste og mest pålidelige hardware og gaming udstyr på markedet, så kig endelig vores store udvalg af Razer gaming udstyr igennem.

Resultater:
Resultater: 205


loader

Stort udvalg af gaming hardware fra Razer

Med sloganet ”For Gamers. By Gamers” har Razer siden 2005 designet hardware til gamere. Razer er især kendte for deres meget veldesignede gamer mus, men har også specialiseret sig indenfor meget anden hardware til gamere. Du kan være sikker på at der er skruet helt op for designet og gaming funktionerne, når du lægger et produkt fra Razer i indkøbskurven.

Her på siden finder du et bredt udvalg af gaming hardware fra Razer, som blandt andet inkluderer:

 • Mus
 • Headset
 • Tastatur
 • Gaming stol
 • Musemåtte
 • Gamepad

Nedenunder gennemgår vi nogle af de fordele, som netop Razer’s produkter giver når det kommer til disse.

De foretrukne mus blandt gamere

Da Razer gjorde deres indtog i gaming industrien var det med fokus på computer mus til gamere. Deres allerførste produkt, Razer Diamondback blev et kæmpehit, der markerede starten på en succesfuld linje af produkter. Allerede året efter, i 2006, lancerede de gaming musen Razer DeathAdder, som blev den mest sælgende gaming mus i verden det år og som stadig kan fås i dag.

I dag finder du et stort udvalg af mus fra Razer. Blandt deres mest populære gaming mus kan nævnes

 • Basilisk
 • DeathAdder
 • Naga
 • Mamba
 • Viper

Når du skal finde den mus, som passer bedst til dig, kan du overveje et par ting. Hvor mange knapper skal musen have? Skal den tilkobles med kabel eller skal den være trådløs? Hvor mange DPI (Dots Per Inch) skal musen have?

Komfortable headsets med mikrofon og høj lydkvalitet

Her på siden finder du et omfattende udvalg af gamer headsets fra Razer. Produkterne er designet til dig, som har længere gaming sessioner foran skærmen. Af denne grund er Razer’s headsets lavet, så de bliver ved med at være behagelige at have på, også efter mange timer.

Da meget gaming i dag foregår online med vennerne, kommer stort set alle Razer headsets med en mikrofon. En mikrofon på dit headset sikrer at der altid er den optimale afstand imellem mikrofonen og din mund. Dette er med til at give en mere stabil gengivelse af din samtale, som dine venner hører den.

Razer laver både headsets med kabel og uden kabel. Hvilket af disse valg er bedst, kommer an på dine præferencer. Et trådløst headset giver mulighed for bevægelighed, som for nogle er et must. En ulempe ved et trådløst headset er dog at det skal oplades. Alt afhængigt af hvor meget du gamer, kan en enkelt opladning dog holde headsettet kørende i flere dage. Vælger du et headset med kabel, undgår du dog helt dette, og samtidig har disse også mulighed for hurtigere dataoverførsel, hvilket giver en højere lydkvalitet.

Tastatur med masser af RGB og programmerbare taster

Designet af Razer’s tastatur er meget passende til dig, der gamer. Disse er spækket med RGB lys, programmerbare taster og ekstra funktioner, som giver dig større kontrol.

RGB-lys er én af Razer’s varemærker. Dette gør sig også i høj grad gældende i forbindelse med deres tastaturer. Hver tast er udstyret med et RGB-lys, som har mulighed for at skifte til alle tænkelige farver. Muligheden for selv at programmere lyset i dit tastatur gør det meget let at tilpasse dit tastaturs udseende til resten af dit gaming setup. Den medfølgende software gør det også muligt at designe farverne på dit tastatur, så du for eksempel har nogle af tasterne i én farve og andre af tasterne i en anden farve.

Du finder også her på siden et udvalg af Razer gaming keypads. Disse fungerer som et minitastatur, hvor taster, scroll hjul og thumbpad er samlet, så du har alle disse ved din venstre hånd. Alle tasterne er programmerbare, så du kan opsætte din gaming keypad til at virke optimalt til netop det computerspil, du er i gang med.

Lækre ergonomiske gaming stole

Når man tænker over hvor mange timer, der bruges i en stol foran computeren når man gamer, og når man derudover tænker over hvor mange, der i dag har problemer med ryggen. Så er det ret ligetil at konkludere at det er vigtigt at have en ordentlig stol at sidde i.

Razer har designet flere modeller af såkaldte gamerstole. Disse har en meget høj komfort og sørger for at man naturligt sidder på en ergonomisk korrekt måde, så man på længere sigt undgår at få problemer med ryg og nakke.

Gamerstolene har en god mulighed for tilpasning til den enkelte. De har blandt andet justérbare armlæn, justérbar højde og vippe- og dreje-funktioner i ryg og sæde, der gør det muligt meget præcist at finindstille stolen til din krop.

Gamerstolene fra Razer er designet i materialer i høj kvalitet. PVC- betrækket gør stolen aldeles slidstærk, så det kan holde til mange timers brug. Puderne i stolene er af støbt højdensitets hukommelsesskum, som gør det helt perfekt at sidde i, da det hverken er for hårdt eller for blødt. Derudover er gamerstolene installeret med en hovedstøttepude, så du kan få den perfekte placering af nakken.

Gamepad til dem, som foretrækker controller

Til nogle computerspil er det bare mere naturligt at spille med en controller. Her tilbyder Razer et udvalg af luksus controllere produceret i meget høj kvalitet. Disse er designet med ergonomi i fokus, så de er utroligt behagelige at sidde med i hænderne.

Det er både muligt at tilslutte en gamepad fra Razer til din android telefon, til din PC eller til din spillekonsol. Med en Razer Kishi har du for eksempel mulighed for direkte at placere din android smartphone i gamepaden, så du får en håndholdt konsol.

Modellerne kommer både med kabler og som trådløse modeller med et indbygget batteri. Hvilken, som passer bedst til dig, afhænger helt af dine præferencer.

Har du spørgsmål til dit køb af Razer udstyr? 

Sidder du tilbage med nogle spørgsmål omkring Føniks Computers udvalg af Razer udstyr til gaming eller andre af deres kvalitets produkter, så skal du være mere end velkommen til at kontakte vores dygtige kundesupport der sidder parat til at rådgive dig med dit køb. Du kan kontakte Føniks Computers kundesupport gennem mail, chat eller telefon, hvor du kan finde kontaktinformationer øverst her på siden.

Føniks Computer er parat til at vejlede dig så du får det Razer produkt der passer allermest til dit behov og dit budget.