Her på siden finder du vores sortiment fra Rapid. Mangler du et særligt elektronisk produkt, så byder det kendte mærke på et bredt udvalg af disse til skarpe priser. Rapid står nemlig bag et omfattende udvalg af kvalitetsprodukter og vi holder os jævnligt opdaterede vedrørende deres seneste produktudviklinger. Du er altid mere end velkommen til at tage kontakt til vores kundeservice, hvis du har spørgsmål angående valg af produkt, eller i forhold til sortimentet generelt. Tag et kig på vores udvalg fra Rapid lige herunder og find det, der passer til dine særlige ønsker og behov. Rigtig god fornøjelse.

Resultater:
Resultater: 64


Køb produkter fra Rapid online hos Føniks Computer

Rapid har været en førende producent af håndværktøjer og fastgørelsesmidler siden 1936. Producenten blev grundlagt i Sverige af en gruppe håndværkere med en vision om at skabe produktive og tidssparende værktøjer, der kunne hjælpe folk med at udføre deres arbejde mere effektivt. I dag har Rapid et stærkt ry for kvalitet og pålidelighed inden for branchen og fremstiller et bredt udvalg af produkter, herunder stiftepistoler, hæfteklammer, lim, negle og skruer. 

Deres produkter er kendt for deres brugervenlighed. Uanset om du er professionel håndværker eller bare en hobbyist, kan du samle og fastgøre materialer hurtigt og nemt, når du bruger værktøjer og tilbehør fra Rapid. Deres produkter er også designet til at have en god ergonomi, så du kan arbejde i længere tid, uden at få ondt i hænderne. Deres fokus på kvalitet og holdbarhed er en af grundene til, at de er blevet en førende virksomhed inden for deres branche. Alle deres produkter er fremstillet af materialer af høj kvalitet og testet for at sikre, at de kan modstå slid og tab. Med Rapids produkter kan du være sikker på, at du får værktøjer og fastgørelsesmidler, der kan klare selv de mest krævende opgaver. 

Mange forskellige produkter at vælge imellem i vores online udvalg

Da Rapid er sådan en anerkendt producent med produkter i holdbar materialer og høj kvalitet, så har vi selvfølgelig også sørget for at samle et stærkt udvalg af deres mange forskellige produkter her. Uanset om du har brug for en stiftepistol til professionelt brug, eller en hæfteklammer til dine hobbyprojekter, vil du kunne finde hvad du behøver i vores sortiment. Og til en også altid god pris med hurtig levering og fri fragt.

Køb produkter fra Rapid til kontoret lige her hos Føniks Computer.