På denne side kan du finde på vores sortiment fra Primera. Den erfarne producent står bag adskillige produkter i høj kvalitet og vi er derfor glade for at kunne tilbyde vores kunder et bredt udvalg af disse. Skal du for eksempel bruge noget særligt udstyr til scan og print, så er du kommet til det rette sted. Her hos Føniks Computer tilføjer vi jævnligt nyt scan og print udstyr til vores udvalg, så vores kunder har adgang til det bedste udstyr fra Primera. Tag et kig på udvalget nedenfor og find det udstyr, der passer bedst til dine ønsker og behov.

Resultater:
Resultater: 65


loader

Primera - En verdensledende producent af farvet print med høj kvalitet

Primera er en førende producent af farveprintere, der har specialiseret sig i at producere professionelt og holdbart farveprint til en lang række formål. Uanset om du har brug for farveprint til dit virksomheds- eller personlige behov, er Primera det rette valg, når det kommer til farveprint i høj kvalitet.

Et af de første ting, du vil bemærke ved Primera, er deres høje tekniske ekspertise. Virksomheden har altid arbejdet hårdt for at kunne give deres kunder den mest præcise og nøjagtige farvegengivelse, og dette kan ses i alle deres produkter. Primera tilbyder et komplet udvalg af farveprintere, der inkluderer både store og små formater, rull-til-rull og fladbed. Deres printere er kendt for deres pålidelighed, samt evnen til at blive brugt i længere perioder uden at blive overophedet eller overbelastet.

Holdbarhed er i højsædet

Primera er kendt for deres holdbare farveprintere, der kan klare tunge printjob dag efter dag, uden at blive påvirket af konstant brug. Deres farveprintere er designet med kvalitet i højsædet, og er aldrig gået på kompromis med kvaliteten af materialerne, for at opnå større salgstal.

Høj kvalitet og nøjagtighed

Primera er dedikeret til at levere farveprintere i høj kvalitet, der er i stand til at levere nøjagtige farvetoner og detaljer. Med deres høje tekniske ekspertise, kan du stole på, at dine farveprint vil være professionelle og præcise hver gang.

Brugervenlighed

Primera har altid været dedikeret til at levere farveprintere, der er nemme at bruge og vedligeholde. Deres farveprintere er designet med intuitiv betjening, så du kan komme i gang med at bruge dine farveprintere med det samme.

Fleksibilitet og alsidighed

Primera har et komplet udvalg af farveprintere, så hvad end du har brug for en stor eller lille printer, høj eller lav opløsning, vil du finde en printer, der passer til dine behov og budget.

Konkurrencedygtige priser

Primera tilbyder farveprintere i høj kvalitet, der er tilgængelige inden for et bredt spektrum af prisklasser. Deres konkurrencedygtige priser gør det muligt for både store og små virksomheder at få adgang til professionelle farveprintere uden at bruge deres budget.

Med en Primera farveprinter kan du være sikker på at få en pålidelig og holdbar printer. Deres farveprintere er kendt for at levere professionelle og præcise farveprint hver gang, så du kan stole på Primera, når det kommer til farveprint i høj kvalitet.