Står man og mangler kameraudstyr eller kameratilbehør, vil de fleste med god grund vælge at tage et nærmere kig på Polaroids mange kvalitetsprodukter. Den amerikanske foto- og videogigant, har årtiers erfaring med at producere noget af det bedste kameraudstyr i verden. Derfor får du selvfølgelig også et bredt udvalg af deres anerkendte produkter når du handler her hos Føniks Computer. Vi har samlet et omfattende sortiment fra den ikoniske producent og tilføjer løbende nye produkter. Du kan se nærmere på vores udvalg af Polaroid under kategorier som kameratilbehør, filmkameraer, videokameraer m.fl. Vil du være helt sikker på, at du vælge det rigtige kamera objektiv, kamerabatteri, filmkamera eller andet, skal du være meget velkommen til at kontakte os med spørgsmål. Vi ser frem til at hjælpe dig med at finde præcis det, du skal bruge. Tag et kig lige her og gør et godt køb.

Resultater:
Resultater: 277


Køb Polaroid produkter hos Føniks Computer

Man kan næppe komme fra at Polaroid er en af de helt store på markedet når det kommer til instant kameraer, hvor de fleste betegner dem som polaroid kameraer, hvilket kun siger hvor stor en position de har haft på markedet lige siden de startede tilbage i 1937. Virksomheden har gennemgået meget igennem årene men hvor de i 2020 virkelig fik deres comeback i kamera verdenen igen. 

Nu er det moderne igen at køre på analog, hvor mange af de unge gerne vil have kameraer der kan tage billeder og printe dem ud med det samme, da det giver et mere unikt billeder. Det giver også et mere virkelighedstro billede, for selv de skøreste og dårligste billeder, kan betyde noget for en når de er taget i øjeblikket. Derfor kan du også finde flere af Polaroids kameraer i vores sortiment og forskellig instant film i farve og sort/hvid. 

Det er også muligt at finde alt muligt udstyr til din printer som blandt andet tonerpatroner, PLA-filament og PETG-filament. Uanset hvilket produkt fra Polaroid du leder efter, så kan du være sikker på at finde det lige her hos Føniks Computer. 

Træd tilbage i tiden med et Polaroid kamera 

Vil du gerne have muligheden for at leve dig ind i nuet, hvor det der tæller, det er det der sker lige for øjnene af dig og hvor du gerne vil kunne bevare øjeblikket som det. Uden nogle smartphone, hvor du skal tage flere billeder for at få det helt rigtige udtryk frem eller hvor ingen er helt tilfredse med billedet. Hvor der bliver brugt lidt for langt tid på at billedet skal være perfekt og for lidt tid på at nyde øjeblikket med dine kære. Hvis du ønsker mere nærvær, så kan et Polaroid kamera virkelig anbefales.

Med et instant kamera fra Polaroid får du et smart analog kamera der er designet til at ligne et vintage kamera som du kender det fra de klassiske 80’er film på TV. Det er et kompakt kamera, hvor du kan tage billeder og printe dem ud med det samme, så du har muligheden for at være tilstede med vennerne imens du får nogle fede billeder. Med et instant kamera kan du genleve de gode øjeblikke og minder når du ser på billederne igen. Billeder som alle har en dejlig vintage følelse. 

Polaroid giver dig flere muligheder for udprintning af unikke billeder

Vil du gerne have muligheden for at printe billeder med et instant kamera uden at skulle investere i et kamera, så kan du med fordel undersøge mulighederne ved en Polaroid printer. Her kan du bruge din helt egen smartphone til at printe billeder fra, hvor du bare tager billeder som normalt, og så bruger et af de to smarte Polaroid printer modeller til at printe dem ud. Her får du stadig den velkendte retro udseende som de almindelige Polaroid kameraer producerer men du kan være mere sikker på kvaliteten af billedet idet du vælger den fra din mobiltelefon. 

Polaroid giver dig muligheden for at vælge mellem deres to printere: Lab Instant og Hi-Print der hver især byder på forskellige muligheder når det kommer til udprintningen af billeder. Med en Polaroid Lab kan du printe billeder fra din telefon ved at bruge den samme kemiske metode som man bruger til film hvor den registrerer dine billeder ved at du lægger din mobiltelefon ovenpå printerens udsyn. Hvor du med Hi-Print kan bruge Bluetooth til at printe direkte fra din telefon. 

Alt efter hvilken printer fra Polaroid du vælger, så er der forskellige funktioner, men ens for begge er at de giver unikke billeder og minder for livet. 

Har du spørgsmål til dit køb? 

Er du interesseret i et produkt fra Polaroid, men har nogle spørgsmål, så er du mere end velkommen til at tage kontakt til vores fantastiske kundeservice der altid sidder parate til at vejlede dig i dit køb. Skal du have rådgivning til hvilket Polaroid produkt der passer bedst til dig? Så kontakt endelig vores kundesupport gennem mail, telefon eller over chatten. De sidder parate i hverdagene mellem 11-17 og ser frem til at hjælpe dig.