Her på siden kan du se nærmere på vores sortiment fra den verdensomspændende producent, Pioneer. Det japanske, multinationale selskab har i årtier været med til at sætte dagsordenen på det globale marked. Siden sin grundlæggelse i 1938, har Pioneer løbende været med til at revolutionere det elektroniske marked med deres innovative produkter og designløsninger. Derfor er vi naturligvis glade for at kunne tilbyde et bredt udvalg, fra det anerkendte mærke. Står du for eksempel og mangler et sæt høretelefoner med lyd i verdensklasse, så har Pioneer flere forskellige modeller. Foruden et stilsikkert og tidløst design, er deres høretelefoner selvfølgelig også meget behagelige at have på. Vi fører også andre Pioneer produkter, som for eksempel optiske drev, så tag et kig på siden her og find det, der passer til dine behov og ønsker. Du er som altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål angående valg af produkt.

Resultater:
Resultater: 40


Pioneer er en virksomhed med en stærk historie inden for bilstereosystemer og lydteknologi til hjemmet og professionelle formål. Virksomheden har mere end 80 års erfaring med at levere innovative lydløsninger af høj kvalitet, som stadig er utroligt populære blandt audiofreaks og hjemmebiograf-entusiaster i dag.

Pioneer blev grundlagt i Japan i 1938 af Nozomu Matsumoto, der startede med at reparere og bygge højttalere i sin garage. Siden da er virksomheden vokset og har ekspanderet til at producere en bred vifte af elektronik, fra bilaudio til DJ-udstyr.

Avancerede bilhøjttalere

Pioneer er kendt for sine avancerede bilhøjttalere, der giver lyd i høj kvalitet i bilkabinen. De tilbyder alt fra bookshelf-højttalere til custom fit-højttalere og indbygningshøjttalere. Pioneer har udviklet teknologier som Open and Smooth og Bas Boost, der giver klare og rene akustiske oplevelser.

Hjemmebiografsystemer

Pioneer's hjemmebiografsystemer leverer en uovertruffen lydeffekt. De er indbegrebet af den fineste lydoplevelse i hjemmet, og Pioneer er dedikeret til at levere produkter af høj kvalitet, der tilbyder optimal lydfunkykapacitet og design.

DJ udstyr

Pioneer er velkendt inden for DJ-miljøet, og deres DJ-udstyr findes i DJ-kabinetter og til stort set alle festivaler. Pioneer DJ-CD-afspillere og mixere er designet til at give høj lydkvalitet og fleksibilitet til professionelle DJs.

Trådløse hovedtelefoner

Pioneer har også en række trådløse hovedtelefoner, der leverer lyd i den høje kvalitet, som virksomheden er kendt for. Pioneer's trådløse hovedtelefoner har lang batterilevetid, er ultra-komfortable og leverer alle lydnuancerne.

Blu-ray-afspillere og lyd-docker-stationer

Pioneer's Blu-ray-afspillere og lyd-docker-stationer er kendt for deres brugervenlige grænseflade og lydkvalitet. Disse enheder er perfekte til både musik- og filmentusiaster, og de giver lyd og billede i høj kvalitet.