Paw Patrol

Paw Patrol er en af de meste populære tv-serier for børn. Både børn og forældre vil genkende de søde Paw Patrol figurer, og derfor fører vi selvfølgelig et bredt udvalg af Paw Patrol legetøj her ved Føniks Computer. Der er både figurer, køretøjer, og mange andre sjove ting. Gå på opdagelse i vores store udvalg af Paw Patrol legetøj i kategorien her. Leder du efter høretelefoner og andre ting med Paw Patrol, så finder du dem i andre kategorier, eller ved at søge øverst på siden. Der er noget til alle børn, som elsker de søde hunde og deres eventyr. Lad ungerne lave deres egne eventyr med figurerne.

Resultater:
Resultater: 12


Køb legetøj fra Paw Patrol ved Føniks Computer

Børn elsker Paw Patrol, og det sjove univers er super populært. Derfor har vi ved Føniks Computer et spændende udvalg af legetøj, som er inspireret af de sjove hunde og deres venner. 

Om børnene er vilde med Rubble, Everest eller Chase Paw Patrol karaktererne, så kan du finde spil, figurer og meget mere, som giver børnene inspiration til mange timers leg og sjov.

Læs mere om vores udvalg, og hvorfor Paw Patrol er så populært .

Der er mange muligheder med vennerne fra Paw Patrol

Selv børn med en god fantasi kan have ekstra sjov, når de har køretøjer, figurer og den slags at lege med. Man kan købe et Paw Patrol hovedkvarter, men det kan også være sjovt at bygge et selv, hvis man vil lave en sjov aktivitet sammen, børn og voksne. Så kan man færdiggøre det med de søde figurer fra vores udvalg og deres køretøjer. 

Der er også ting som Paw Patrol instrumenter og musikafspillere, så de små musikere kan have det sjovt med musik, sang og dans. Det hele lægger op til leg med kreativitet, og det er sundt for alle. Lad dem udforske og udfordre deres fantasi med de kendte karakterer fra Paw Patrol.

Kender du universet?

Selvom dine børn er helt med på, hvem Skye, Rocky og Ryder er, så er det ikke sikkert, at du som forælder er med på hvem, der er hvem. Det er måske ikke lige din kop te, men det kan være en god idé og også hyggeligt, hvis du ser nogle afsnit med dit barn. Så lærer du lidt om universet, og du finder også ud af, hvilke karakterer, som dit barn bedst kan lide. Så er det nemmere at købe Paw Patrol gaver til dem, men vigtigst af alt, så er det nemmere for dig at være med i deres leg. Det er fint og vigtigt, at børn kan lege alene, men det er også sundt for dem og jeres forhold, hvis børn og voksne leger sammen. Det stimulerer deres kreativitet, og det kan være sjovt at opleve, hvordan de udvikler sig og udvikler deres leg. Giv dig tid til at deltage i børnenes leg, så tit som du har mulighed for det.

Inkluderende indhold

I Paw Patrol er der plads til alle, og det er også en af grundene til populariteten. Selvom de fleste karakterer er hunde, så kan børn spejle sig selv i dem. Der er drenge- og pige-hunde, og de har forskellige interesser og personligheder. Der er også Rex, som bruger en kørestol, men det stopper ham ikke fra at være med til det hele. Med plads til alle er det sundt for ungerne at lege med Paw Patrol universet. De kan både se sig selv, og de kan lære om andre. Vigtigst af alt, så lærer de, at det er vigtigt at arbejde sammen og at hjælpe hinanden. Det kan komme dem til gode med det samme og senere, og det er især en fordel, når de skal lege med andre i børnehaven og skolen. 

Fine gaver til jul og fødselsdag

Man kan selvfølgelig give Paw Patrol i gave, lige når man vil, men de er især gode til julegaver og fødselsdagsgaver. Her kan du købe små og store ting, og du kan blande dem, som du har lyst.

Paw Patrol er desuden noget, som de fleste børn er glade for, så søskende kan lege sammen, eller de yngre kan arve legetøjet fra de ældste. Legetøjet kan bruges i flere år, da ungerne ofte er vilde med det i lang tid, og det holder rigtigt godt, selvom legen går vildt for sig engang imellem.

Rådgivning til produkter

Du kan se på siden til hvert Paw Patrol produkt, hvilken aldersgruppe de passer til. Er du alligevel i tvivl om, hvilket produkt du skal vælge, eller har du andre spørgsmål til vores Paw Patrol produkter, så kan du nemt kontakte os. Vi kan vejlede dig til dit køb, og du kan kontakte os hele døgnet på kontakt@fcomputer.dk. Hvis du gerne vil have direkte fat i os, så kan du ringe på 70 60 60 64 i vores åbningstid eller chatte med os her på hjemmesiden. 

Vi står står altid klar til at hjælpe dig med dit køb, lige meget hvad du har brug for hjælp til. Du ringer eller skriver bare, og så finder vi den bedste løsning til dig og børnene, så legen hurtigt kan komme i gang.

Få Paw Patrol leveret gratis 

Du kan altid få fri fragt på din bestilling af legetøj fra Paw Patrol og alle vores andre varer i vores sortiment. Det er vigtigt for os, at det er nemt og billigt for dig at bestille fra os, og derfor tilbyder vi altid gratis levering. Du skal blot vælge levering med GLS til en PakkeShop, som du selv vælger, og så sendes dine varer helt gratis. 

FAQ

Kan jeg bytte mine Paw Patrol varer?

Ja, selvfølgelig. Vi tilbyder en udvidet returret på hele 3 uger. Din vare skal bare være ubrugt, og så kan du nemt returnere den.

Hvad koster levering?

Levering er altid gratis, hvis du vælger levering til PakkeShop med GLS. 

Hvilken aldersgruppe er Paw Patrol til?

Det er primært til de helt små, men en del lidt ældre børn synes stadig, at Paw Patrol er sjovt og hyggeligt.