PanzerGlass

Her på denne side finder du vores sortiment fra PanzerGlass. Den anerkendte fabrikant producerer splintfri skærmbeskyttelse af special-hærdet glas til skarpe priser. Derfor er vi også glade for at kunne tilbyde et varieret udvalg af disse her hos Føniks Computer. Vi gør vores yderste for at holde os opdaterede angående de seneste udviklinger fra PanzerGlass, så du har adgang til deres bedste produkter, når du handler hos os. Derudover er du også meget velkommen til at kontakte os, hvis du have spørgsmål i forhold til valg af produkt. Tag et kig på udvalget nedenfor og find det, du skal bruge.

Resultater:
Resultater: 398


PanzerGlass - Beskyt dit mobilskærms, panzerglass til mobiltelefoner og tablets

PanzerGlass er en dansk producent af ekstremt stærke og holdbare beskyttelsesglas til mobiltelefoner og tablets. Med mere end 25 års erfaring inden for glasindustrien er PanzerGlass en pålidelig udbyder af høj kvalitets beskyttelsesglas.

PanzerGlass tager sikkerheden for din mobiltelefon eller tablet meget seriøst. Deres produkter er kendt for at være de bedste på markedet, og deres høje standarder for kvalitetskontrol er en afgørende faktor for deres succes. PanzerGlass er stolte af at kunne tilbyde glas med styrke og holdbarhed der overstiger standarden for det normale mobilskærmsglas, så du kan føle dig tryg.

PanzerGlass´s sortiment består af glasbeskyttelse til smartphone, tablets, smartwatches og meget mere. De har en række specialiserede glastyper, som tilbyder forskellige egenskaber, såsom anti-refleks, krystalklar, og anti-fingerprint. Dette betyder, at uanset hvilken type enhed du har, vil du kunne finde en passende beskyttelse hos PanzerGlass.

Holder i årevis

PanzerGlass har en glashård holdbarhed og er vedvarende som ingen anden. Den beskytter din enhed mod dagligdags stød, slid og ridser med stor ydeevne, mens den stadig ser godt ud.

Meldinger og opkald er altid hørbare

Nyd lyden og stemmekvaliteten som var din enhed uden dækning eller glas taget i brug. PanzerGlass har en tykkelse på kun 0,4 mm, som gør det nemt at kommunikere og har høj kvalitet af lyd.

Høj rengøringsvenlighed

PanzerGlass er let at rengøre. Overfladen er glat og støvrente, så du kan fjerne fingeraftryk og snavs med en simpel tørreklud.

Fordi kun det bedste er godt nok til din enhed

PanzerGlass er for at yde den bedste beskyttelse, samt en fremragende touch-følsomhed og samtidig ser godt ud med sin tynde og elegante design.

Garanteret klarhed i billedet

PanzerGlass har en meget høj optisk og lysgennemtrængelighed, som giver den mest naturlige og krystalklare skærmoplevelse, så billederne ser livagtige og klare ud.