Kunne du godt tænke dig at få biografoplevelsen direkte hjem i dagligstuen, så skal du tage et kig på vores mange produkter fra Optoma. Det prisvindende firma står bag et stort udvalg af markedets bedste projektorer, samt selvfølgelig tilbehør og ekstra udstyr. Her hos Føniks Computer fører vi en række af deres forskellige typer af projektorer til skarpe priser. Spring køen over og gå direkte til filmen med f.eks. en digital projektor, der giver en imponerende billedkvalitet. Se nærmere på vores sortiment her på disse sider og find det, du skal bruge.

Resultater:
Resultater: 156


loader

Optoma er en førende producent af avancerede teknologiske løsninger til hjemmebiograf, erhvervsliv og uddannelse. Virksomheden blev etableret i 2002 og har hovedkvarter i Storbritannien, men har kontorer og distributionsnetværk over hele verden.

På hjemmebiografområdet er Optoma kendt for deres projektorer i høj kvalitet til både film og gaming, og deres lydprodukter i form af soundbars og trådløse højttalere. Til erhvervslivet producerer Optoma projektorer og displays til bl.a. mødelokaler, detailhandel og den offentlige sektor. Optoma er også førende på markedet for pico-projektorer, som er små og bærbare projektorer, der er velegnede til præsentationer, undervisning og mobile hjemmebiografer.

Billedkvalitet i topklasse

Optoma projektorer leverer billeder med en fantastisk farvegengivelse og skarphed, takket være deres avancerede teknologi. Uanset om man vil se film, spille spil eller præsentere i professionelle sammenhænge, er Optoma den perfekte løsning.

Bærbare projektorer til on-the-go

Med deres sortiment af pico-projektorer, som er små og bærbare, kan du tage din biografoplevelse eller præsentation med dig overalt. Optomas pico-projektorer er nemme at sætte op og giver dig en høj kvalitetsoplevelse.

Specialdesignet til undervisning og professionel brug

Optoma producerer projektorer og displays, som er skræddersyet til undervisning og professionel brug. Med deres lysstyrke og avancerede teknologi er Optoma et naturligt valg til klasselokaler, konferencecentre og lignende.

Trådløse lydafspillere med høj kvalitet

Optomas udvalg af trådløse højttalere og soundbars leverer en krystalklar lyd og tydelig bas, uanset om man vil streame musik, se film eller spille spil. Optoma kombinerer æstetik og teknologi med deres produkter.

Energibesparende LED-teknologi

Optomas projektorer er udstyret med deres banebrydende LED-teknologi, som ikke kun giver forbedret billedkvalitet, men også et lavere energiforbrug og længere levetid. Det betyder også, at deres projektorer ikke udleder skadelige stoffer til miljøet.