På denne side finder du vores store udvalg fra NVIDIA. Mangler du et kraftfuldt grafikkort med høj ydeevne? Måske et abonnement eller teknisk support fra NVIDIA? Så er du kommet til det rette sted. Hos Føniks Computer gør vi os umage med at tilbyde vores kunder et bredt udvalg af de bedste grafikkort på markedet. Hvis du leder efter et nyt grafikkort, så er der en vis sandsynlighed for, at du gamer. I så fald er der nærmest ingen risiko for, at du ikke i det mindste har hørt om firmaet NVIDIA. NVIDIA er en af de største og mest populære producenter af grafikkort. Derfor prøver vi, så vidt som muligt, at køre et fornuftigt sortiment af NVIDIA grafikkort og andre ydelser. Om du leder efter et af de kraftige GeForce grafikkort eller et af de mindre kendte grafikkort fra NVIDIA, så kan du med fordel kigge vores sortiment igennem.

Resultater:
Resultater: 71


NVIDIA – et firma i verdensklasse

NVIDIA opstod i 1993, baseret på deres tro om at PC’en en dag ville høre til i forbrugerens hjem. Herefter kan det kun siges om NVIDIA, at virksomheden blev til en rivende orkan, der flåede sig igennem markedet. Firmaet kom hurtigt i partnerskab med Microsoft, SEGA, Sony og deres Playstation, Blizzard Entertainment og deres udgivelse af World of Warcraft, samt mange, mange andre firmaer, der handler med spil og konsoller.

Samtidig er deres teknologi ikke bare brugt til at give dig en fed computerspilsoplevelse, selvom det er deres grafikkort, som de fleste nok kender NVIDIA for. Firmaet har også arbejdet sammen med NASA, hvor deres teknologi har hjulpet utrolig meget, samt hjulpet med en masse forskelligt indenfor medicin og film, og de har også arbejdet en del med AI (artificial intelligence) til både computere, biler og meget mere.

Det mange, specielt hvis du er gamer, vil takke NVIDIA for, er dog især deres opfindelse af GPU’en i 1999. Men hvad er en GPU helt præcist? GPU står for Graphics Processing Unit. Den hjælper computeren med hurtigt og effektivt at vise billeder og god grafik, så alting kører fortrinligt og hurtigt i høj kvalitet. GPU’en revolutionerede kloden, da NVIDIA opfandt og delte den med verden, og den bliver brugt ikke bare i computere, men også i mobiltelefoner, gaming konsoller, samt mange andre steder.

Hvad er et grafikkort?

Kært barn har mange navne, og få barn er så kære i computerverdenen som grafikkortet. Du kan både støde på, at et grafikkort bliver kaldt et videokort, display kort, GPU, video adapter og en masse andre ting. Men så længe du holder dig til at kalde det et grafikkort, så går du helt sikkert ikke galt i byen. Hvad der kan undre mange, er spørgsmålet: hvad er et grafikkort helt præcist?

I dag er GPU’en og grafikkortet umulige at separere fra hinanden, hvilket er grunden til, at de ofte bliver tænkt på, som den samme ting. Et grafikkort hjælper med at generere billeder hurtigt og effektivt på din skærm. Ofte er det ikke det store problem for en computer. Hvis du sidder og hygger i Word eller på sociale medier, så sker der ikke så meget på skærmen, og din computer kan sagtens følge med. Der hvor man virkelig tænker på grafikkort, og især fra NVIDIA, er, når der sker en masse tungt og avanceret på ens computer.

Det er især for gameren, at et kraftigt grafikkort i computeren er en nødvendighed. Mange nye spil har ekstremt god billedkvalitet, og leger på sofistikeret og avanceret vis med lys, refleksioner og billeder, for at give den bedst mulige og mest realistiske spiloplevelse. Her er det nødvendigt med et virkelig godt grafikkort, hvis computeren skal følge med. For ellers kommer alting til at virke langsomt, det vises ikke ordentligt på skærmen og det er helt generelt bare ikke fedt at have med at gøre.

Så hvad er et grafikkort? Det er vejen til hurtige og optimerede kvalitetsbilleder på din skærm, og det er, hvad der gør din spiloplevelse god, når du sætter dig foran gaming PC’en, og du vil godt i gang. Derfor sørger vi ved Føniks Computer for altid at have grafikkort på lager. For os handler det om at give dig et godt tilbud.

NVIDIA grafikkort – GeForce og gaming

Hvis du er en gamer, så har du helt sikkert hørt om NVIDIA før, også selvom du ikke nødvendigvis ved hver en detalje om firmaet. Ud over alt det, som deres teknologi bruges til, og alle de firmaer de samarbejder med, så har NVIDIA også produceret laptops, deres SHIELD til film og gaming, samt en helt masse andre ting. Sammenhængen du nok har hørt om NVIDIA i er et lidt andet sted. Det er næsten helt sikkert angående grafikkort. Og når man nævner NVIDIA grafikkort, så er det umuligt at komme uden om deres GeForce serie.

Hvis du skal have gang i at bygge din egen gaming PC, eller måske bare skal have skiftet dit gamle grafikkort i gamercomputeren ud, så er det GeForce, du leder efter. GeForce grafikkort er optimeret fuldt ud, til at give dig den vildeste oplevelse når du sidder og gamer. Med sådan et powerhouse af et grafikkort er der ikke det, din gamer PC ikke kan præstere. Om det er populære spil som Fortnite og League of legends, eller om det er en af de store AAA-titler du har lyst til at dykke ned i, så er NVIDIA GeForce din portal til den virtuelle verden.

Selvom et GeForce grafikkort helt klart er det mest optimale valg, så kan det godt være, at du kunne have lyst til at kigge på andre NVIDIA grafikkort, alt efter hvad det er, du spiller. For selvom GeForce er fedt, og du aldrig går galt i byen med GeForce, så er der ét problem ved de lækre grafikkort, der kan ligge op til, at man måske hellere vil se sig om efter noget andet. NVIDIA GeForce grafikkort kan være forholdsvist dyre. Det giver selvfølgelig god mening. Det er et fantastisk produkt, der er med at gøre, og det er populært som aldrig før. Det driver prisen op, når kvalitet og efterspørgsel er så høj.

Hvis du ikke spiller spil, der trækker meget, så er det nok helt fint at kigge på andre NVIDIA grafikkort end lige GeForce. De andre valgmuligheder er skam ikke ringe, det er bare ikke de grafikkort, der lige er mest kendte og populære. Det betyder dog ikke, at de ikke er et godt valg til netop dig. Hvis du er i tvivl, kan du altid spørge Føniks Computers behjælpelige medarbejdere. Vores support står klar til at guide dig og svare på eventuelle spørgsmål, du måtte have.

Hos Føniks Computer sælger vi også forskelligt software og diverse ydelser fra NVIDIA, hvis det er det, du er på udkig efter. Så se dig om her på siden, og find alt det fra NVIDIA du går og drømmer om. Vi gør alt i vores magt for, at have de produkter, du har brug for. Så snart vi har dem, skal du bare bestille dem, så sender vi bestillingen fragtfrit til dig.