Her på denne side finder du vores sortiment fra Newland. Den anerkendte producent er kendt for en høj produktkvalitet og hos Føniks Computer fører vi blandt andet deres stregkodescannere til skarpe priser. I den forbindelse tilføjer vi løbende nye produkter til vores udvalg, så du har adgang til deres bedste udstyr, når du handler hos os. Skulle du have spørgsmål angående valg af produkt fra Newland, er du som altid mere end velkommen til at tage kontakt til os. Vi er nemlig altid glade for at kunne hjælpe med at finde det helt rigtige udstyr. Se hele udvalget lige herunder.

Resultater:
Resultater: 7


Newland - Kvalitetsscannere til alle formål

Newland er en af verdens førende producenter af stregkodescannere og mobile computersystemer. Med mere end 20 års erfaring på bagen har Newland specialiseret sig i at udvikle produkter i høj kvalitet, der er lette at bruge og pålidelige.

Lang rækkevidde

Newlands stregkodescannere har en imponerende lang rækkevidde på op til 50 meter, hvilket gør dem ideelle til brug i store lagerfaciliteter og produktionsmiljøer, hvor effektivitet og hastighed er afgørende.

Holdbare designs

Newlands produkter er designet til at modstå barske arbejdsforhold og kan tåle fald på op til 1,8 meter. Dette gør dem til pålidelige partnere til daglig brug og sikrer, at de bevarer deres præcision og ydeevne over tid.

Stregkodescannere til hverdag

Newlands bogstaveligt talt brugervenlige stregkodescannere er perfekte til den daglige brug. De er nemme at betjene og samtidig enormt pålidelige, så du kan være sikker på, at alle dine scanninger går som planlagt.

Stor forskellighed i sortimentet

Newland har et bredt udvalg af stregkodescannere og mobile computersystemer. Uanset om du har brug for en simpel stregkodescanner eller en avanceret mobilenhed, vil du altid kunne finde den rette løsning hos Newland.

Fremtidssikret teknologi

Newlands produkter er førende indenfor teknologi og er fremtidssikrede, deres produkter er altid opdateret og kan håndtere de mest moderne stregkoder. Med Newlands produkter er du sikker på at følge med tiden.