Herunder finder du vores udvalg fra Neotion. Er du interesseret i at anskaffe dig noget særligt satellit og kabel TV tilbehør, så tilbyder Neotion en lang række kvalitetsprodukter i netop denne kategori. Vi fører et bredt udvalg af satellit og kabel tv produkter til attraktive priser, og du kan sikkert også finde et passende produkt her på siden. Har du spørgsmål i forhold til udvalget eller angående specifikke produkter, er du som altid mere end velkommen til at tage kontakt til vores kundeservice. Se nærmere på udvalget nedenfor og find det produkt, der passer bedst til dine ønsker og behov allerede i dag.

Resultater:
Resultater: 1


Neotion:

Neotion er en fransk virksomhed med mere end 15 års erfaring inden for teknologi og smart card løsninger. De producerer en bred vifte af teknologier til tv- og underholdningsbranchen, herunder Conditional Access Modules (CAM), der giver kunderne adgang til forskellige TV programmer og tjenester. Virksomheden arbejder tæt sammen med store tv-operatører og er kendt for at levere innovative løsninger til tv-branchen.

Smart løsninger til tv-branchen:

Neotion tilbyder en række smarte løsninger til tv-branchen, som er med til at gøre det mere underholdende og nemt for kunderne at få adgang til forskellige tv-programmer.

Tyndste CAM løsning på markedet

Neotion CAM Mpeg4 er den tyndeste CAM løsning på markedet og passer i alle tv modeller. CAM løsningen understøtter HD og giver kunderne adgang til et bredere udvalg af tv- og radio kanaler, og muligheden for at optage tv-programmer.

Hurtigere adgang

Med Neotion Access Display Platform får kunderne hurtigere adgang til tv-programmer og andre tjenester. Platformen integrerer også billedkvalitetsoptimering, hvilket giver en bedre oplevelse for seeren.

Innovative løsninger

Neotion er kendt for deres innovative løsninger, fx deres CI Plus løsning, der gør det muligt for seerne at modtage HD-tv uden en særlig set-top-boks.

Let at bruge

Med deres brugervenlige grænseflade er Neotions teknologier lette at bruge og giver kunderne hurtig adgang til tv-programmer og tjenester.

Højt sikkerhedsniveau

Sikkerheden er en af Neotions højeste prioriteringer. Deres løsninger er designet med det formål at beskytte kundernes data og beskyttelse mod piratkopiering.