Er du til gaming eller kunne du blot tænke dig noget nyt computer hardware, så er du kommet til det helt rigtige sted. På denne side kan du se nærmere på vores sortiment af hardware og computerudstyr fra det populære mærke, MSI. Leder du for eksempel efter en ny bærbar til studiet, arbejdet eller måske til at game med, så har MSI en lang række af bærbare, der sikkert vil kunne vække din interesse. Uanset om du skal bruge en budgetvenlig bærbar til hverdagsbrug eller en mere avanceret model med den nyeste hardware, så kan det anerkendte mærke imødekomme dine behov. MSI producerer dog ikke bare bærbare computere, men også stationære computere i både den billige og dyre ende af prisskalaen med den nyeste teknologi. MSI har længe været kendt for deres fantastiske computere, og deres pc produkter er bestemt ingen undtagelse. MSI byder også på flere hardware produkter til din computer som grafikkort, bundkort og meget mere. Så tag endelig og kig vores store udvalg af MSI produkter igennem.

Resultater:
Resultater: 491


loader

Stort udvalg af MSI produkter til din computer 

MSI er en fremragende og innovativ producent af udstyr til computere. De arbejder konstant på at levere nye innovative design inden for computerudstyr, især for gamere, hvor kvaliteten altid er helt i top. Du kan derfor altid finde nogle af de nyeste MSI produkter her hos Føniks Computer hvor vi fører et udvalg, af blandt andet, bærbare, stationære computere, arbejdsstationer, bundkort, grafikkort, og en hel masse andet. 

Kraftfulde MSI gamer bærbare til skarpe priser 

MSI leverer et stort udvalg af både almindelig bærbare computere, men også kraftfulde gamer bærbare der er passende til enhver gamer. Derfor fører vi selvfølgelig også begge her hos Føniks Computer, hvor du kan finde begge kategorier af bærbare for passende priser. 

Vi fører flere af MSI gamer bærbare inden for deres forskellige gamer serier som GE Gamer-, GL Gamer-, GP Gamer-, GS Gamer- og GT Gamer-serien. Hvor de alle leverer en ultra høj ydeevne med noget af markedets mest avancerede grafikkort og lydkort. Du kan også virkelig leve dig ind i spillets verden, når du gamer med en MSI gamer bærbar pc. 

Du kan vælge mellem flere forskellige gamer bærbare i et væld af forskellige prisklasser, så uanset hvad du leder efter, vil du kunne finde det hos Føniks Computer. Tag et kig under hver MSI gamer bærbars specifikationer, for at finde den der passer til dit behov.

Hvis du er mere til gaming på stationære computere, så har vi også et rimeligt stort udvalg af MSI computere både til kontor og gaming, som du også kan kigge igennem. Så kig endelig på vores store udvalg.

Smarte MSI bundkort til kontor- og gamer computere 

Føniks Computer fører selvfølgelig også topkvalitets bundkort produceret af MSI idet denne fungerer som hele fundamentet for din computer, hvor alle komponenter kan sluttes til. Det er her hvor du tilslutter computerkomponenter som processor (CPU), RAM, harddisk, grafikkort og lydkort. Derfor har vi også et større udvalg MSI bundkort er på siden. 

MSI har produceret en del forskellige bundkort, hvor du blandt andet også kan købe en række gaming bundkort hos os. Her har du muligheden for at finde bundkort i forskellige prisklasser, så du kan finde et passende bundkort til din computer, uanset budget. 

Du kan blandt andet vælge flere bundkort der er skabt til både AMD processorer og Intel processorer, hvor du kan vælge mellem flere modeller til forskellige kabinet typer som ATX, micro-ATX, mini ITX og udvidet ATX. Uanset hvilken form for bundkort du leder efter, så kan du være sikker på at finde det her - og ovenikøbet i forskellige prisklasser. 

Kraftfulde og højtydende grafikkort

Mangler du et grafikkort til en skarp pris, så har MSI en del du kan vælge imellem. MSI har i samarbejde med både AMD og NVIDIA produceret nogle særdeles kraftfulde og højtydende grafikkort med blandt andet henblik på high-end gaming. 

De nyeste modeller af grafikkort fra MSI sørger for at du kan spille de nyeste computerspil i flydende og høj opløsning, så du får en endnu bedre gaming oplevelse hvor du virkelig kan se alt der sker i spillet - dette er jo også næsten essentielt når du kæmper hårrejsende kampe mod dine fjender og skal reagere hurtigt eller hvis du er ude og achievement hunt og skal holde øje med de mindste detaljer for at få de achievements du skal bruge.   

MSI byder ikke kun på kvalitetsbevidste gamer grafikkort, de har også grafikkort du kan bruge på kontoret i din arbejdscomputer, så du får en computer der kan trække alverdens kontorprogrammer. Du kan, med de kraftfulde MSI grafikkort, trække nogle ret heftige programmer hvis du gennem dit arbejde - eller fritidsinteresse - skal bruge krævende video eller foto redigeringsprogrammer. 

Når du vælger et grafikkort til din computer, så er det vigtigt at du gør dig en række overvejelser først, i forhold til hvilke specifikationer du skal lede efter når du kigger på MSI grafikkort. Dette er blandt andet hvad du regner med at bruge grafikkortet til: gaming, kontor eller fritid? Hvor kravene til grafikkortet varierer efter hvor krævende programmer du regner med at bruge.

Du bør også tænke over hvordan dit grafikkort passer sammen med resten af din computer: 

  • Har du valgt det rette grafikkort til det bundkort du har? 

  • Har din kabinet de rette dimensioner, for at dit MSI grafikkort passer ind? 

  • Har du den rette strømforsyning, så den kan levere nok strøm til dit nye grafikkort? 

Der er selvfølgelig et hav af overvejelser, så hvis du har spørgsmål kan du altid kontakte vores kundesupport der sidder parate til at rådgive. Og ellers kan du se vores udvalg igennem af MSI grafikkort til kontor og gaming, hvor du kan finde kraftfulde og højtydende grafikkort i forskellige prisklasser. Så uanset dit budget og ønsker, så vil du kunne finde et grafikkort fra MSI der passer til dig og dine behov. 

Tilbehør til din MSI bærbar computer

MSI producerer ikke kun kvalitets hardware og gamer bærbare, de har også fokusset på tilbehøret til din MSI bærbar så du har alt ved hånden. Dette er blandt andet derfor Føniks Computer fører forskellig udstyr til MSI gamer bærbare i form af bærbar batterier og bærbar opladere, så hvis du mangler udstyr til at få din bærbar til at køre - så kan du være sikker på at finde det hos os. Skal du beskytte din bærbar når du rejser? Så kan du også finde bærbar tasker og bærbar sleeves til din MSI gamer bærbar her på siden. 

Du kan også købe MSI tilbehør i form af deres MSI Loot Box pakker der blandt andet indeholder tilbehør til din MSI bærbar computer i form af musemåtte, nøglekæde og gaming mus.

Køb dit næste MSI produkt hos Føniks Computer

Føniks Computer fører som sagt et stort udvalg af MSI produkter inden for udstyr til gaming, studie og arbejde. Hvor du kan vælge mellem et væld af produkter inden for kategorier som bundkort til arbejdscomputere og gamer computere, gamer bærbare, arbejdsstationer, grafikkort til kontor og gaming, og masser af ekstra tilbehør til blandt andet MSI bærbare pc’er.

Vil du være sikker på at få kvalitet til en skarp pris så tag endelig et kig på vores udvalg fra MSI her på siden og find det, der passer til dine ønsker og behov. 

Har du spørgsmål til dit køb?

Hvis du har spørgsmål til købet af dit nye MSI produkt er du mere end velkommen til at kontakte vores kundesupport for rådgivning over mail, telefon eller på chatten her på siden. Føniks Computer står parat til at vejlede dig, så du får det produkt der passer bedst til dine behov og dit budget.