På denne side kan du se nærmere på vores omfattende produktudvalg fra Microsoft. Den verdenskendte hardware og software gigant har i adskillige årtier været en af markedets mest innovative udviklere. Derfor har vi naturligvis også samlet et stort og varieret udvalg af deres mest populære produkter her hos Føniks Computer. Skal du for eksempel have fat i en ny bærbar så bør Microsoft bestemt befinde sig på toppen af din ønskeliste. Du kan blandt andet finde deres fantastiske Surface serie, der kombinerer bærbar og tablet i en elegant og innovativ samlet pakke her på siden. Også i vores PC afdeling fører vi deres anerkendte produktserier så skal du bruge en ny stationær computer, kan det heller ikke her gøres meget bedre end med Microsoft. Vi fører stationære PC’er, bærbare computere og tablets i både den dyre og billige ende af prisskalaen. Uanset om du er interesseret i en budgetvenlig bærbar, eller en avanceret PC så kan du derfor sikkert finde det helt rette produkt. Er det software du mangler, såsom et særlig styresystem eller et skriveprogram så kan Microsoft også her imødekomme dine behov. Vi fører for eksempel deres kendte Office pakker i mange forskellige afskygninger, heriblandt også deres nyeste versioner. Derudover kan du selvfølgelig også få adskillige versioner af Microsoft Windows, her hos os. Skal du bruge et operativsystem er det derfor oplagt at tage et kig på vores udvalg af Windows programmer. Microsoft står også bag udstyr som ergonomiske tastaturer og computer mus i gennemført design. Vi byder blandt andet på innovative trådløse tastaturer til Surface serien, samt mange andre tastaturer til for eksempel gaming. Med en ergonomisk mus eller tastatur fra Microsoft kan du undgå ømhed i muskler og led, selv efter længere perioder med intensivt brug. Dette er blot nogle eksempler på vores udvalg fra Microsoft så tag et kig på hele vores udvalg nedenfor og find det, du skal bruge.

Resultater:
Resultater: 945


loader

Den verdenskendte software og hardware producent Microsoft

Med en masse år inden for den teknologiske verden har Microsoft virkelig formået at slå sig fast som en af de helt store, der hele tiden er innovative og videreudvikler på de nyeste af det nyeste. De fleste mennesker har derfor helt sikkert også et produkt eller to af Microsoft, eller bruger et program eller tre af dem - de er simpelthen ikke til at komme udenom. Og det kan vi hos Føniks Computer godt forstå. De præsterer med produkter der virkelig fungerer og som gør dagligdagen lettere for dig gennem programmer some Office word der gør skrivningen på studiet lettere, gennem Xbox One og dens controller som åbner op for spillets verden eller gennem deres ergonomiske tastaturer og mus som letter arbejdet for dig. 

Føniks Computer har derfor et større udvalg af Microsoft produkter som du kan vælge mellem hvis du leder efter noget nyt inden for bærbare, tablets, tastaturer og mus, webcams, programmer og meget mere. Kig her på siden i vores sortiment eller læs mere omkring de forskellige overordnede kategorier nedenfor. 

Skift til Windows 11 med Microsoft*

Med Windows 11 giver Microsoft dig en stilren og enkel interface der gør det endnu lettere at være produktiv. Med den nye snap-funktion har du nu muligheden for at udnytte den fulde potentiale ved split-screen når du har gang i flere programmer, apps og chats på en gang. Alt efter størrelsen og funktionaliteten af din computer, tablet eller bærbar, kan du dele skærmen op på flere måder så du kan have flere igangværende projekter der vises på skærmen på en gang. Sig farvel til forgangen dag hvor det kun var muligt at have for eksempel to browsers ved siden af hinanden og sig hej til en ny produktiv hverdag. 

Microsoft har gjort det muligt for dig at gøre dit skrivebord endnu mere personligt ved at du kan have flere skrivebord indstillet efter hver dine behov, om det er studie, arbejde eller gaming, så du hurtigt med et klik kan skifte mellem dem. Med et enkelt klik på proceslinjen kan du nemt skifte skrivebord, så du hopper fra arbejds-dig til gamer-dig. Så let er det. 

Du kan nu endnu lettere træde ind i spillets verden med Windows 11, hvor gaming aldrig har set bedre ud! DirectX Ray Tracing gør det simulerede lys i dine computerspil endnu mere realistiske så de har virkelighedstro refleksioner og skygger. Med Auto HDR lukker Windows 11 op får bredere spektrum af farver og sammen med det realistiske lys bliver dit spil bare endnu mere levende end før. Windows 11 udnytter DirectStorage til at indlæse dine spil hurtigere end før, så du hurtigere og nemmere kan udforske spilverdener der er endnu større end før, for den ultimative oplevelse. 

*Windows 11 sælges sammen med Føniks PC hos Føniks Computer.

Den klassiske Microsoft Office pakke leveret direkte til dit hjem 

Føniks Computer tilbyder et stort udvalg af pakker med Microsoft licensaftaler for private og virksomhed hvor du blandt andet kan købe Microsoft Office Home and Student og Microsoft Office Home and Business. Disse Microsoft Office pakker giver dig de mest væsentligste Microsoft programmer til hjemmet, studiet og arbejdet alt efter hvilken udgave du køber. Du kender sikkert de klassiske programmer fra Microsoft Office som Word, Excel og PowerPoint. Denne smarte licenspakke giver dig muligheden for at købe dig adgang til de programmer du har brug for til din dagligdag. 

Fordelen ved at købe sådan en pakke er at det er et engangskøb, det betyder at du kun behøver at købe det en gang og så kan du installere det på din PC eller Mac, så du kan bruge de programmer du har allermest brug for i studiet, fritiden eller arbejdet. 

Med Microsoft Office 2021 får du altså programmerne Word, Excel og PowerPoint direkte på din computer eller bærbar. Du har dog kun mulighed for at installere det på én enhed og hvis du vil have den opdateret i fremtiden, så skal du købe den nyeste udgave igen. Men hvis du kun skal bruge Office programmerne i din fritid eller til studiet, så er denne pakke essentiel da du kun har brug for de fundamentale Microsoft Office programmer.

Surface Laptop og Surface Pro til gode priser

Hos Føniks Computer er vi også vilde med Microsofts Surface bærbare og Surface Pro tablets og derfor har vi selvfølgelig også et stort udvalg af deres innovative og flot designede bærbare og tablets. Med deres Surface Pro hybrid pc får du en 2-i-1 bærbar og tablet der let kan tages med på farten når du skal rejse, på arbejde eller på studiet, hvor den med dens smalle og lette størrelse næsten intet fylder. Det har aldrig været lettere at rejse med alt ved hånden. 

Microsoft har også formået at skabe en elegant og fleksibel bærbar med deres Surface serie. Her kan du med multi-touch skærm arbejde nemt og fleksibelt, hvor ingen arbejdsopgave er for stor og hvor dens høje batterilevetid gør det endnu lettere at arbejde uden at skulle tænke på at være tæt på et strømkilde. 

Se vores flotte udvalg af billige Microsoft Surface Pro og Surface bærbare her på siden.

Microsoft tilbehør til computer og bærbar

Microsoft tilbyder en række tilbehør til bærbar og computere som ergonomiske tastaturer og mus der gør det mere behageligt at arbejde i længere perioder ved dit skrivebord. Med mulighederne for at vælge både tastaturer og mus der er trådløse og kablede, får du også en dejlig fleksibilitet i produkterne da du med det trådløse computer tilbehør kan bruge det lige hvor du vil - også på farten. Når du er på farten, så får du måske også brug for et headset til samtaler eller musik og der har vi også et godt udvalg. Udforsk endelig vores udvalg af Microsoft tilbehør er på siden. 

Med Microsoft headsets får du nogle hørebøffer til stærke priser som er designet til at blive brugt til telefonen, computeren, og din Xbox konsol. Vi fører flere forskellige billige Microsoft headsets der er wireless eller kablet, og som kan købes som både hørebøffer og earbuds. Kig vores udvalg igennem for at finde det headset der passer til dig, om det er til gaming, arbejde eller studiet. 

Med tastaturer og mus fra Microsoft får du nogle innovative og ergonomiske produkter der virkelig tager hånd om dig. Du oplever fuld komfort med flere af Microsofts ergonomiske keyboards, der med deres kurvede form, skåner dine håndled og fingre. Du kan derfor med ro arbejde i længere perioder uden at føle ubehag da det ergonomiske design af tastaturet og musen aflaster dig. Dette betyder også at du kan være mere produktiv når du arbejder idet du ikke behøver de samme antal pauser fra skrivningen, hvilket jo altid er et stort plus. Vores udvalg byder på forskellige tastaturer som trådløse og kablede tastaturer, så vi har en del at vælge imellem. Leder du efter en ny mus fra Microsoft har vi selvfølgelig også et stort udvalg af dem - du kan vælge mellem forskellige farver, former og designs så de også passer til dine behov og ønsker. Se vores udvalg af trådløse mus, kablede mus, mus til bærbar og bluetooth mus fra Microsoft her på siden. 

Hvis du ønsker et tastatur og mus sæt, så har vi også dem her hos Føniks Computer. Kig endeligt vores udvalg igennem for at finde dit nye tastatur og mus sæt fra Microsoft.

Fint udvalg af spil til dine Xbox konsoller

Vi tilbyder også et fint udvalg af spil til Xbox 360, Xbox One og Xbox Series X på vores hjemmeside. Hvis du er til det klassiske så har vi stadig nogle få Xbox 360 spil der nok skal få nostalgien frem når du sætter dem i din Xbox 360. Men hvis du mere er til de nyere Xbox konsoller og foretrækker at se fremad og ikke tilbage med nostalgiske briller, så har vi selvfølgelig også nogle Xbox One spil som for eksempel PlayerUnknown’s Battegrounds og Minecraft og en hel masse andre. Vi har en variation af genre som action, casual, RPG, sport, strategispil og meget mere. Tjek vores udvalg af Xbox One spil på vores side. 

Hvis du har en Xbox Series X konsol derhjemme, så har vi også spil til denne indenfor flere forskellige genre! Kig endelig vores udvalg igennem, det kan være du finder et nyt fedt spil du ikke havde overvejet at spille før eller du finder det spil du har ledt efter længe.

Wireless Controllers til din Xbox eller PC

Vi fører også et større udvalg af gamepads, også kendt som wireless controllers, som du kan bruge til både din Xbox konsol og til din computer når du spiller. Hvis du spiller computerspil via Steam har du sikkert set at du har muligheden for at vælge mellem mus og tastatur eller controller, og her kan du altså bruge en Xbox controller fra Microsoft. Oftest giver det en bedre spiloplevelse ved at bruge en controller da de computerspil der giver dig valgmuligheden tit er lavet efter det, så det er en oplagt mulighed at købe en controller hos os for en bedre gaming oplevelse. 

Du kan finde både wireless controllers i vores sortiment og wireless controllers med USB-C kabel så du kan tilknytte controlleren til din computer eller bærbar for hurtigere og lettere access. Tjek vores udvalg af gamepads i forskellige farver på siden for at finde den der passer til din smag. 

Bliv den næste store Twitch streamer med Microsofts optagelse og streaming udstyr

Det er det helt store at se streamers på Twitch eller YouTubers som spiller de nyeste og fedeste spil, men måske har du gået og tænkt over at du også gerne vil prøve streamingen af - tøv ikke længere, hos Føniks Computer har vi et stort udvalg af streaming og optagelsesudstyr fra Microsoft som du kan bruge til at blive det næste store hit! Med Microsoft udstyr til optagelse kan du lave fede videoer af dig selv hvor du spiller til høj kvalitet men overraskende lav pris. Det har aldrig været nemmere at gå i gang med streaming på et budget, så alle kan være med. Med Microsoft webcams får du klarhed og detaljeret billedkvalitet, så du også kan være med på bølgen. 

Hvis du ikke er interesseret i streamingens side når det kommer til optagelse og streamings udstyr af Microsoft, så har du selvfølgelig også muligheden for at bruge Microsofts webcams til almindelig brug eller arbejde. Du kan købe Microsoft webkameraer til en stærk pris hos Føniks Computer, hvor du virkelig får kvalitet for pengene. De kan let bruges til almindelig brug derhjemme eller til arbejde, hvor du let kan føre videosamtaler med de webcams fra Microsoft som vi tilbyder. 

Se vores store udvalg af webcams, streaming og optagelsesudstyr her på siden.

Køb dit næste Microsoft produkt hos Føniks Computer

Vi har et stort og alsidigt udvalg af Microsoft produkter til alle pengene, så hvis du leder Microsoft Office, Windows 11, en ny tablet eller bærbar eller et ergonomisk tastatur til arbejdet, så kan du finde det hos os. Hvis du er i tvivl om hvor du kan finde et produkt eller hvilket Microsoft produkt der passer bedst til dig, så er du mere end velkommen til at kontakte vores kundesupport på mail, telefon eller over chatten.