Herunder kan du se nærmere på vores sortiment fra Joby. Fra deres base i solrige Californien, har Joby i årevis været med til at revolutionere kameramarkedet, med deres mange populære tilbehørsprodukter. Mangler du noget særligt tilbehør til dit kamera, så er vores sortiment fra Joby derfor et oplagt sted at starte. Skal du for eksempel bruge en kamera trefod, så har Joby med deres Gorillapod serie skabt en række produkter, der vil kunne imødekomme dine behov. Med en Gorillapod kamera trefod får du en fleksibel, praktisk og alsidig metode til at stabilisere dit kamera på selv på meget ujævne overflader. Hos Føniks Computer fører vi også meget andet kameratilbehør fra det anerkendte mærke heriblandt slidstærke kamerastroppe, der er praktiske at have med på farten. Vi tilbyder også deres GripTight serie, der giver mulighed for en meget stabil montering af dit kamera. Hvad end du skal bruge en kamera trefod, en praktisk kamerastrop, eller noget andet udstyr eller tilbehør til dit kamera så kan Joby sikkert give dig det, du måtte søge. Har du spørgsmål må du meget gerne kontakte vores kundeservice. Vær sikker på at dine fotos bliver som du vil have dem - tag et kig på vores sortiment fra Joby herunder og find det, du skal bruge.

Resultater:
Resultater: 81


loader

JOBY - Den ultimate følgesvend for fotografer

JOBY startede i 2006 med et mål om at løse problemer for fotografer og kreatører. De grundlagde firmaet på troen om, at "eventyr ligger i ventetiden mellem opdagelsen af en drøm og dens opfyldelse". JOBY har siden da arbejdet hårdt på at finde kreative løsninger, der gør det muligt for alle at skabe og dele deres kreative visioner.

Fleksible stativer til fotografer

JOBY's fleksible stativer er en favorit blandt fotografer, da de kan bøje og forme sig efter det ønskede skud. De er perfekte til at tage billeder i vanskelige vinkler og steder, og gør det også muligt at tage selvportrætter, gruppefotos og meget mere.

GorillaPod til smartphones

JOBY's GorillaPod er designet specielt til smartphones. Det er en lille, fleksibel tripod, der kan bøje og forme sig efter det ønskede skud. Med GorillaPod kan man tage stabile billeder og videoer uden at skulle bekymre sig om kamerarystelser eller uklare billeder.

Bærbar belysning til videoindspilning

JOBY's bærbar belysning er perfekt til videoindspilninger, da den kan justeres i forskellige trin og give det perfekte lys til forskellige situationer. Det er ideelt til YouTubere og influencers, der optager videoer på farten, eller for fotografer, der tager billeder i lavt lys.

Telefonholdere til bilen

JOBY's telefonholdere er designet til at holde ens telefon sikkert og synligt, mens man kører. Det er perfekt til at bruge GPS eller til at følge med i beskeder og opkald, mens man ikke vil aflede opmærksomheden fra vejen.

Action kameratilbehør

JOBY's action kameratilbehør er perfekt til eventyrere, der tager deres action kamera med på eventyr. Med deres mounts og handgribere kan man fange de mest ekstreme øjeblikke fra de mest usædvanlige vinkler.