Med base i København har det danske firma, Jabra, i årtier produceret en lang række spændende hardware produkter, til skarpe priser. Er du for eksempel på udkig efter et nyt headset, til for eksempel gaming eller musik, så er dette den perfekte producent for dig. Du kan se nærmere på deres mange kvalitetsprodukter i kategorierne hardware, software, netværk, TV/Hi-fi og telefoni/GPS, og vi opdaterer løbende vores sortiment med nye produkter. Fos Føniks Computer er der ingen grund til at gå kompromis med kvalitet. Gå på opdagelse i vores udvalg og find præcis det, du står og mangler, lige her hos os.

Resultater:
Resultater: 610


Jabra - Din partner inden for audio-teknologi.

Jabra er kendt for sine højtydende audio-løsninger. Det er en virksomhed, der fokuserer på at levere innovative og ergonomiske produkter inden for lyd, som kan give dig en optimal oplevelse, uanset om du skal tale i telefon eller lytte til musik. Hos Jabra finder du et stort udvalg af headsets, højttalere og andre lydtilbehør i høj kvalitet.

Krystalklart lyd

Med Jabra's produkter får du krystalklar lyd i alle dine samtaler. Uanset om du skal have et vigtigt møde eller bare gerne vil snakke med familien, så giver Jabra's headsets dig muligheden for at høre det hele klart og tydeligt.

Brugervenlige løsninger

Jabra's produkter er kendt for at være brugervenlige og nemme at bruge. Med intuitive funktioner og brugervenligt design vil du hurtigt kunne tilpasse lydindstillingerne, så de matcher dine behov.

Trådløs frihed

Med trådløse produkter fra Jabra har du frihed til at bevæge dig frit, mens du taler i telefon eller lytter til musik. Du slipper for irriterende ledninger, og kan i stedet fokusere på din opgave eller nyde din musik i fuld frihed.

Styr dit liv

Jabra giver dig mulighed for at forbedre din dagligdag. Ved hjælp af smarte funktioner og avancerede teknologier kan du styre dit liv på en mere effektiv og produktiv måde. Med produkter fra Jabra får du de bedste løsninger til arbejde og fritid.

Komfortabelt design

Med Jabra's fokus på ergonomi og komfort vil du opleve en ekstra behagelig lydoplevelse, mens du bruger deres produkter. Hver enkelt produkt er designet med hensyn til brugerkomfort, så du kan nyde dine samtaler eller musik i længere tid uden at blive træt i ørene.