På denne side kan du se nærmere på vores brede udvalg fra Intel. Langt de fleste der har siddet foran en computer, har haft glæde af den verdenskendte producent og dens mange kvalitetsprodukter. Hos Føniks Computer sørger vi løbende for at have de nyeste og bedste produkter fra Intel på vores virtuelle hylder. Er du på udkig efter en ny CPU, bliver det vanskeligt at finde et bedre udvalg, end hvad Intel har at byde på. Vi har her et omfattende sortiment af processorer fra den anerkendte producent - både i nyere og ældre udgaver, så du ligegyldigt budgettet ikke behøver gå ned på processorkraft. Om det så skal være de populære Intel Core i5 og Intelcore Core i7, eller nogle helt andre af deres CPU'er, så kan du være sikker på, at vi har det. Selvom Intel især er kendt for deres CPU'er, så har producenten også meget andet at byde på til dig og din PC. Deres NUC (Next Unit of Computing) PC'er står klar og parat til dig, og skal du bruge en pålidelig CPU køler, eller en effektiv blæser, så har Intel selvfølgelig også sørget for dette. Hos Føniks byder vi også på bundkort fra det kendte mærke, samt SSD harddiske, netværkskort, forskellige slags servere, kabler og så mange andre produkter at det er helt umuligt at nævne dem alle her. Uanset hvad du måtte have brug for af hardware og elektronisk udstyr, kan du sikkert finde det blandt vores omfattende sortiment fra Intel. Der ingen grund til at nøjes, når det kommer til hardware fra Intel. Tag et kig på sortimentet herunder. Du finder helt sikkert det, du skal bruge.

Resultater:
Resultater: 1195


loader

Intel – teknologi til verden

Få producenter spænder så bredt som Intel. Samtidig opnår firmaet topkvalitet på deres produkter, og deres sortiment er derfor en nødvendighed at have fingrene i for os hos Føniks Computer. Det betyder, at næsten ligegyldigt hvilken slags hardware du mangler, så er der en god sandsynlighed for, at du kan finde det her på vores side med Intel produkter.

Det amerikanske firma har i over 50 år arbejdet med og innoveret teknologi. De forbliver relevante på markedet, fordi de har blikket rettet imod fremtiden, samt de teknologiske behov mennesket mere og mere møder i hverdagen.

De har nærmest fingrene i alt slags hardware til din PC, hvor de er kendt for at lave produkter i fantastisk kvalitet. Det betyder, at Intel er en favorit ved mange forskellige typer personer, om det så er firmaer, studerende, lærere eller gamers – de har virkelig lige produkterne, man går og drømmer om. Deres NUC PC’er er her især værd at nævne, da de er alsidige og nemme at justere til lige dine behov. Intel er dog især, og af god grund, kendt for deres processorer. Intel Core i5 og Intel Core i7 er ekstremt funktionelle CPU’er, du i den grad vil få glæde af – om du så har en gaming PC eller ej.

Intel Core – CPU til din PC

Der hvor Intel virkelig skiller sig ud fra mængden, og hvor mange har hørt om dem fra, er via deres CPU’er. Men hvad er en CPU? En CPU, eller en processor – det er et og det samme – står for Central Processing Unit. Det er CPU’en der styrer computeren. Den laver simple udregninger, og kører PC’en logisk ved hjælp af input og output. Uden en CPU i din PC, kommer du altså ikke langt. Derfor har Intel sørget for at specialiserer deres processorer, så de har de allerbedste produkter til dig. Det handler om at give din PC den bedst mulige ydeevne, så du kan køre lige, hvad du har lyst til, og helst så meget forskelligt på en gang, som du har lyst til.

Intel har lavet mange forskellige CPU’er, og du kan se hele vores udvalg her. Hvis du har en PC, hvorpå du mest af alt har brug for de basale behov – e-mail, standard software til at skrive i, at kunne logge på netbank, osv. – så er en Intel Celeron GPU for eksempel helt perfekt. Den er billig, den trækker ikke så meget, men den giver din computer mulighed for, at du kan udføre det nødvendige arbejde på kontoret og i hjemmet. Intel er udmærket klar over, at ikke alle processorer er til gaming. Ofte skal den gængse computer også have noget kærlighed, så de har sørget for, at hvem som helst kan give den præcis det.

Samtidig vokser gaming markedet år for år. Flere og flere har ønsker om en lækker gaming PC, og det bliver mere og mere normalt ikke altid at købe et færdiglavet monstrum, men i stedet at bygge sit eget uhyre fra bunden. Hvis det er sådan et foretagende, du er ude i, så er det et must, med en CPU der vil noget. En gamer computer kræver noget hardware med brede skuldre, og selvfølgelig betyder det også, at processoren der har styr på computeren, skal sparke røv.

Her kommer Intel Core-serien ind i skærmbilledet. Den populære serie af CPU’er fra Intel er gamerens favoritvalg. Med Intel Core i5 og Intel Core i7 får du en, for prisen, ekstremt god processor. Din PC’s ydeevne kommer til at skyde i vejret, så alle dine programmer og apps kører gnidningsfrit og helt uden problemer. Intel Core i5 og Intel Core i7 er intelligente implantationer i din PC, der er i stand til at bruge mest processorkraft, der hvor det er mest nødvendigt. Sidder du og skyder andre i et fast-paced computerspil, imens du lytter til musik på Spotify? Disse CPU’er ved udmærket, at computerspillet kræver mere opmærksomhed end en simpel musikapp.

Det er især lækkert at have en Intel core processor, når du har to, eller flere, skærme. For med to skærme er der meget større sandsynlighed for, at du sidder og fifler med flere ting på en gang. Jo mere der sker, jo bedre en CPU har du brug for – især hvis du stormer afsted på din gaming PC, klar til at smække fjenderne. Selv hvis du har gang i heftig billedredigering, er det nødvendigt med en god CPU, hvis computeren virkelig skal kunne følge med. Så tøv ikke. Check vores udvalg af Intel Core i5 og Intel Core i7 processorer ud. Hvis du har mod på det, kan du også se på Intel Core i9, eller endda Intel Xeon serien. Du skal bare ikke få et chok, når du ser, hvad de kan og koster!

Intel NUC – mini PC til dig

En af de fedeste serier Intel virkelig er begyndt at arbejde med, er deres NUC-serie. NUC står for Next Unit of Computing, og det er Intels serie af små PC’er, der er lavet, så de passer til stort set hvem som helst. En NUC PC er virkelig bare en lille boks med alting til en PC i, i stedet for de kæmpe kabinetter man ofte ser stationære computere været bygget ud fra. Det gør dem nemme at have med at gøre, samt betyder at de med deres minimalistiske design kan passe ind over alt og gemmes væk nærmest hvor som helst.

Det nemme valg her er at få fat på en Intel NUC Mini PC. Mini PC’en er direkte klar, og virker når du slutter den til. Så skal skærm, tastatur, mus og andet eventuel hardware også sluttes til, og så er du good to go. Hvis du er tech savvy, eller på den ene eller anden måde har adgang til nogen der er, så kan Intel NUC Kits være en yderst attraktiv mulighed. Du køber her et produkt, der ikke er lige så færdigt og nemt at slutte til som NUC Mini PC’en. Til gengæld kan du meget bedre tilpasse den, lige som du vil, til præcis det du skal bruge den til. Du kan selvfølgelig købe flere elementer til NUC Kits, alt efter hvad du skal bruge.

Intel har utroligt meget at byde på, og især deres CPU’er som Intel Core i5 og Intel Core i7 er værd at bruge din tid på. Så check vores store sortiment er af Intel produkter ud. Der er helt sikkert noget, du kan bruge. Især hvis du vil bygge din egen computer.