Her kan du se nærmere på vores udvalg fra iiyama. Den japanske skærmfabrikant står bag en lang række af markedets bedste skærme og her hos Føniks computer kan du også finde et bredt udvalg af disse. Skal du for eksempel have fat i en ny pc skærm, så er du kommet til det helt rette sted. Med Iiyama får du opløsning og billedkvalitet i topklasse og vi tilbyder modeller i mange forskellige størrelser. Vi kan blandt andet tilbyde iiyama LED computer skærme, i både den dyrere og billigere ende af prisskalaen. Du kan selv bestemme din foretrukne TFT teknologi, grænseflade, opløsning, kontrastforhold og generelle justeringsmuligheder, når du handler med os. Er det en storformats skærm du mangler, så kan iiyama også her imødekomme dine behov. Vi fører et varieret sortiment af deres populære LCD paneler i forskellige prisklasser, men altid med samme høje billedkvalitet, der kendetegner alle deres skærme. Hvad end du leder efter en computerskærm eller måske et LCD panel, så går du ikke galt i byen med Iiyama. Har du spørgsmål til vores sortiment, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Se nærmere på vores udvalg fra Iiyama på denne side og gør et godt køb.

Resultater:
Resultater: 231


loader

Bredt sortiment af iiyama produkter hos Føniks Computer

Hos Føniks Computer kan se vores store udvalg af hardware fra iiyama. Vi fører det anerkendte Japanske brand, som har specialiseret sig i at udvikle pc skærme og tilbehør til skærmene. Du kan derfor være sikker på, at du får en skærm der er udviklet efter de høje japanske krav. Hos Føniks har vi både pc skærme til private, til gamere og infoskærme med touch til digitalt brug. Du kan derfor både købe iiyama som privatperson og som virksomhed. 

Digital info skærm - perfekt til virksomheder 

Mangler du en skiltning skærm til din virksomhed? Det kan være I vil køre digitale kommunikation eller I mangler digitale informationstavler, en ting er i hvert fald sikker, verden bliver mere og mere digital. Med en digital touchskærm fra iiyama, er det nærmest kun fantasien der sætter grænser for, hvad den kan bruges til.

Her hos Føniks har vi et varieret sortiment af skærmene, så du kan vælge den størrelse der passer til dit formål. Skal du for eksempel bruge den til digital skiltning, så er det en fordel at købe en forholdsvis stor skærm. Skal du bruge den som touchskærm til at tjekke ind på arbejdet, så behøver du ikke købe en særlig stor skærm. Så alt afhængig af formålet med touchskærmen, jo større eller mindre skal du vælge. 

Vi forhandler digitale skærme til skiltning fra 28 tommer og helt op til 98 tommer. Du kan altså derfor både få små og meget store digitale skærme. 

Gaming skærme til enhver gamer

Hvis du ofte bruger mange timer på gaming hver dag, så har du sikkert allerede investeret i en god gaming pc. Det er også en nødvendighed, hvis du vil køre de helt vilde og tunge spil. De nyeste spil kan du ikke spille på en almindelig computer, og derfor er det nødvendigt med en gaming pc. Når du nu har valgt at bruge mange penge på en gamer pc, så skal du også have en rigtig god gamer skærm, så du kan se de fedeste animationer og fede små detaljer i dit spil.

iiyama har udviklet topklasse gamer skærme, så du kan få en helt fantastisk billedkvalitet, og se alle de detaljer som udviklerne i spillet har tænkt på. Det kan være det betyder liv eller død, hvis du ikke har en ordentlig gaming skærm. 

Hos Føniks Computer kan du vælge mellem flere forskellige modeller og størrelser, og iiyamas gamer skærme kommer i forskellige prisklasser. Der er derfor garanteret også en model, der passer perfekt til dit behov. 

Skal jeg vælge LCD eller LED skærm?

Mange af vores skærme til digital skiltning er LED bagbelyste LCD skærme. Det betyder at skærmen bruger lysdioder i stedet for et lysstofrør. Det er typisk også bare det man kalder LED. Vi forhandler primært kun LED fra iiyama, da vi mener det er den model, som giver dig mest værdi. Vi har et meget bredt udvalg af størrelser på skærmene. Du kan vælge en helt lille skærm på 10,1 tommer, og så kan du naturligvis også vælge en af de største på 32”. Du får derfor en skærm til ethvert behov.

Hæng din skærm op med et TV ophæng fra iiyama

Hvis du arbejder på et kontor eller i en butik, kan du have stor glæde af en skærm fra iiyama. Hvad enten det er en skærm i storformat eller det er en almindelig LED skærm, kan du have stor gavn af, at hænge det op på væggen. 

Det kan være du skal have videokonference i et mødelokale, så er det rart at kunne se hinanden på en stor skærm. Det kan også være du gerne vil reklamere med et produkt på en skærm i storformat. 

Hos Føniks Computer ved vi af erfaring, at det er er super praktisk at hænge sin skærm op på væggen med en tv ophæng. Når du køber et tv beslag er der flere forskellige muligheder, alt afhængig hvordan det skal se ud og hvilke funktioner det skal have.

Det kan være skærmen skal hænge godt fast uden at kunne bevæge sig, men det kan også være det omvendte. Sidder du for eksempel i et lokale, hvor du kunne have gavn af at kunne dreje skærmen, så er det ret essentielt at vælge et tv ophæng med en justerbar arm. Så kan du trække i skærmen som du har lyst til, og ændre position alt efter behov,

Har du mere behov for at stille skærmen på et stativ, så har iiyama naturligvis også udviklet skærm tilbehør med denne funktion. Det kan være du skal kunne trække en stor skærm fra sted til sted, så er det væsentligt at have det på et stativ.

Iiyama giver dig altså mange muligheder, så du kan indrette din butik eller dit kontor som du har lyst til. Hos Føniks Computer er vi meget stolte af, at være forhandlere af iiyama, fordi vi ved det er produkter i topkvalitet. 

Har du nogle spørgsmål til os?

Hvis du brænder inde med spørgsmål om iiyama generelt, måske kender du ikke brandet særligt godt og vil gerne vide mere, så kontakt os gerne. Hos Føniks Computer kender vi de mærker vi forhandler vældig godt, og derfor vil vi naturligvis gerne hjælpe dig. 

Har du spørgsmål til specifikke produkter, det kan være du er i tvivl om hvilken størrelse skærm du skal vælge, eller om det er bedst at købe et væghængt tv beslag i forhold til et stativ, må du altid sende os en besked over chatten, eller skrive en mail til os med alle dine spørgsmål. Vi har eksperter siddende klar ved tasterne, så er du faldet over nogle spørgsmål, så skal du altid spørge os. 

Hos Føniks går vi meget højt op i at sælge det rigtige produkt til dig, til den rigtige pris. Du kan derfor være sikker på, ikke at få en sælger der bare vil sælge dig det dyreste. Vores sælgere er ikke provisionslønnet, og derfor vejleder de dig efter bedste evne. Det vigtigste for os er glade kunder, og derfor betyder det meget for os, at du får det rigtige produkt til den rigtige pris.