Som en af verdens absolut største fabrikanter af it-udstyr og mobiltelefoner, hører Huawei naturligvis også til her hos Føniks Computer. Skal du for eksempel bruge en ny mobil, trådløs router, tablets eller tilbehør hertil, så er Huawei et sikkert valg. Vi har tablets i flere forskellige prisklasser, og du vil derfor sikkert også kunne finde en passende model. Er det en smartphone, du mangler, så kan Huawei også her imødekomme dine behov. Vi byder på en lang række af producentens bedste 4G-telefoner, i forskellige farver og designs. Huawei er også kendt for mange forskellige netværksløsninger til skarpe priser. Skal du bruge hubs og switches, så kan du blandt andet finde 10/100 hubs og switches og Gigabit hubs og switches blandt vores omfattende udvalg. Tag derfor gerne et kig på siden her, og se om du ikke kan finde lige præcis det Huawei produkt der passer til dig. 

Resultater:
Resultater: 211


loader

Hvor stammer Huawei fra?

Huawei er en kinesisk virksomhed, grundlagt i 1987 af ingeniøren Ren Zhengfei. På kinesisk betyder navnet storslået præstation - hvilket beskriver virksomheden utrolig godt. Det er blevet til en af de førende virksomheder inden for elektronik, hardware, mobiltelefoner og meget mere. Huawei er for alvor vundet ind på verdensplan, og med et overskud på 121 milliarder kr i 2021, har de utrolig stor succes. Hvis du er interesseret i et produkt fra denne producent, hvad end det drejer sig om telefoner, routere, tablets mm. så tag et kig på siden her. 

Køb Huawei hos Føniks

Du kan naturligvis finde de populære produkter fra Huawei her hos Føniks. Vi er stolte forhandlere af det kinesiske brand, og du kan derfor finde et meget stort udvalg hos os. Huawei producerer topkvalitet til ganske fornuftige priser, og køber du Huawei, så får du et produkt efter høje standarder. Huawei investerer hvert år mange millioner kroner i forskning, og derfor kan du være helt sikker på, at når du køber et Huawei produkt, så har det været igennem de strenge og yderst arbejdsomme ingeniørers krav. Der bliver forsket i den nyeste teknologi, som naturligvis bliver implementeret i deres produkter. Du kan derfor finde det store udvalg her hos Føniks, og købe kvalitet til utrolig skarpe priser. Vil du også gerne have et kvalitets it-udstyr, så går du ikke forgæves her. 

Hvilke produkter laver Huawei?

Huawei har specialiseret sig i teknologisk udstyr, og derfor er det naturligvis et bredt sortiment indenfor den kategori, du finder her hos Føniks. Vi udvælger de bedste af Huaweis produkter, som du så kan købe her hos os. Nedenfor lister vi de produkter, som vi med stolthed har i vores sortiment. 

Som du kan se, er der produkter i mange kategorier. Huawei har specialiseret sig i mange forskellige typer udstyr, og det er også derfor, de er blevet så populære både i Danmark og i resten af verdenen.

Router fra Huawei

Har du behov for en ny router, så du kan få lynhurtigt internetforbindelse? Så skal du kigge efter en router fra denne populære producent. Du finder både almindelig routere, bridges, trådløse routere og meget mere. Hos Føniks har vi et bredt sortiment af de populære routere, så du kan finde en der passer til dit hjem. 

Køb din nye mobil fra Huawei

Hvis du mangler en ny telefon, som skal være med den nyeste og vildeste teknologi, en fantastisk skærm, god lyd og yderst brugervenlig - ja så skal du gå efter en mobil fra denne populære producent. Du får telefoner i topklasse, som med den skarpeste skærm og topkvalitets kamera, giver dig de allerbedste oplevelser med en ny telefon. Huawei er et meget populært brand indenfor mobiltelefoner, og på verdensplan er det den anden mest populære fabrikant. Deres mobiler kommer aldrig helt til sin ret her i Danmark, da andre brands er mere populære her. Derfor vil vi i Føniks gerne skubbe lidt til, hvad befolkningen mener er den bedste telefon - derfor finder du her hos os, et meget stort udvalg af de højteknologiske mobiltelefoner til utrolig billige priser. Det er nemlig en billig telefon, sammenlignet med for eksempel iPhone, så derfor får du utrolig meget for pengene, hvis du vælger at købe en mobil herfra. 

ATX strømforsyninger

En ATX strømforsyning er uundværlig i en pc, og derfor har vi her hos Føniks, valgt at have et stort sortiment af netop denne type strømforsyning. Hvis du har en gammel computer, eller gerne vil bygge din egen pc helt fra bunden af, så kommer du ikke udenom, at du skal have fat i en ATX strømforsyning. Din PC fungerer ganske enkelt ikke uden. Når du skal vælge den rigtige ATX strømforsyning, så skal du vælge hvor mange antal watt der er behov for. Her skal du tage udgangspunkt i de andre dele i din computer, og bundkortet og processoren er vigtige elementer at tage udgangspunkt i. Her hos Føniks kan du naturligvis få de bedste af Huaweis ATX strømforsyninger i forskellige watt og forskellige prisklasser. Der er derfor helt sikkert også en til dig. 

Hubs og switches hos Føniks

Skal du have fordelt dit internet til flere forskellige pc’er, kan du med fordel anvende en switch. Her kan du tilkoble mange computere, som de kan fordele internettet til. En switch er super anvendelig, fordi den kan registrere enkelte computere, og derfor kun sende internet til den enhed, du har brug for. Hos Føniks finder du forskellige hub og switches fra Huawei i forskellige prisklasser. 

Køb de populære tablets fra producenten Huawei

Hvis du mangler en ny tablet, så er skal du lige overveje, om det ikke kunne være en god idé med en tablet fra Huawei. Du får nemlig ikke alene en uhyre billig tablet, men du får også en tablet i topklasse. Med deres ultraskarpe skærm, gode lyd og fantastiske kvalitet, får du en yderst brugervenlig tablet. 

Trådløst netværk

Mangler du gode løsninger til dit trådløse netværk, så har Huawei naturligvis de rette produkter til dig. Du kan finde alt fra antenner, wi-fi systemer, mobiler hut-spots og meget mere. Hvis du gerne vil have gode internetløsninger, så skal du kigge efter et produkt på siden her. Du vil altid kunne finde de gode løsninger, så du kan få et lynhurtigt internet, som kan dække hele dit hus.